Home

Overige

Mijn account

Astrologie, een cursus voor beginners en gevorderden

sku: BELA4041
€ 22,50

Astrologie, een cursus voor beginners en gevorderden is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Halbe van der Velde
Aantal pagina's
420
ISBN
9789063781613
Afmetingen
21,5 x 14 x 3,7 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4041

Productinformatie

Astrologie Een Cursus Voor Beginners En Gevorderden - Halbe Van De Velde - boek

Dit boek gaat over het berekenen en duiden van horoscopen, waarbij de schrijver ervan uitgaat dat er geen goede of slechte, gemakkelijke of moeilijke horoscopen bestaan, maar dat alles afhangt van wat iemand doet met de door de horoscoop gesymboliseerde basismogelijkheden. Elke duiding, ook van het kleinste onderdeel van de horoscoop, is vanuit deze visie opgezet.

De auteur beschouwt de geboortehoroscoop als een wegwijzer die de betrokkene de mogelijkheid biedt in vrijheid die weg af te leggen die bij zijn aanleg past. Behalve een bespreking van de gebruikelijke astrologische gegevens als tekens, huizen en planeten, bevat dit in twaalf lessen opgesplitste cursusboek de behandeling van een aantal tot nu toe vaak te weinig belichte horoscooponderdelen, zoals over- en onderbezetting van de elementen, ongeaspecteerde planeten, planetaire patronen, lege en weggevallen huizen, retrogradatie etc., alsmede nuttige aanwijzingen over hoe de grote hoeveelheid informatie die een horoscoop kan bieden, te ordenen, te selecteren, te verwerken en te duiden.

Om het praktisch gebruik van dit cursusboek als leerboek te vergemakkelijken, zijn aan het eind van sommige lessen een aantal oefeningen opgenomen, waarvan de antwoorden achter in het boek worden gegeven. Astrologie, een cursus voor beginners en gevorderden vormt de basis voor iedereen die in astrologie geïnteresseerd is.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!