Home

Overige

Mijn account

Vitamine D

sku: BELA4151
€ 12,50

Vitamine D is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Zoltan Rona
Aantal pagina's
80
ISBN
9789020212501
Afmetingen
18 x 12 x 1,2 cm
Bindwijze
Paperback
Productcode
BELA4151

Productinformatie

Ankertje Vitamine D - Zoltan Rona - boek
gezondheid van de zon

'Vitamine D, gezondheid van de zon' van Zoltan Rona is een Ankertje dat alle essentiële informatie over vitamine D bevat. Vitamine D is een vreemde eend in de bijt van de vitamine-familie. De meeste vitamines krijgen we namelijk binnen via ons voedsel, maar vitamine D maakt ons lichaam aan onder de huid onder invloed van ultraviolet licht.

De laatste tijd blijkt uit onderzoek dat veel mensen een vitamine D-tekort hebben. Dit kan schadelijke gevolgen hebben voor onze gezondheid. We hebben het onder andere nodig voor het goed functioneren van onze botten, lever, hersenen en huid. Voor voldoende vitamine D moet onze huid veel in direct contact komen met zonlicht. Ronan Zolta legt in Vitamine D, gezondheid van de zon haarfijn uit wat je kunt doen om je vitamine D-gehalte en daarmee je gezondheid op pijl te houden, indien je niet woonachtig bent in een zonnig land.

De Ankertjes-serie zijn beknopte en handige boekjes, waarin in verstaanbare en klare taal actuele thema's aan bod gebracht worden.

Reviews

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk