Home

Overige

Mijn account

Maanagenda 2021 ringband

sku: BELA3267
€ 12,95

Maanagenda 2021 ringband is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Product beschikbaar
  • Gratis levering vanaf €65,-

  • Binnen 2-3 werkdagen geleverd (BE-NL)

  • Advies op maat

  • Bloom'ers: 5% korting op tal van items

  • Afhalen in Waregem mogelijk

Bloom rating

Specificaties

Auteur
Esther van Heerebeek & Frances Aarts
Aantal pagina's
160
ISBN
9789463318150
Afmetingen
15,9 x 1,2 x 1,7 cm
Bindwijze
Paperback met ringband
Productcode
BELA3267

Productinformatie

Maanagenda 2021 ringband

Themanummer: maangodinnen

In deze maanagenda staat hoe je in 2021 van dag tot dag kunt leven in harmonie met de maan. Deze populaire astrologische Maanagenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks af te lezen.

Volg dagelijks de cyclus van de maan en ervaar welke activiteiten die dag gunstig of juist minder gunstig zijn. Met symbooltjes wordt elke dag aangegeven welke activiteiten gunstig zijn om die dag uit te voeren, zoals bijvoorbeeld het juiste moment om de administratie te doen, naar de kapper te gaan of te ontspannen. Naast de diverse maanfasen, staat ook aangegeven wanneer de zon en maan opkomt en welk teken de maan staat en wanneer de maan afhoudend is.

Let op:
de uitvoering van de maanagenda is dit jaar veranderd, er staan nu twee artikelen in van twee verschillende auteurs over maangodinnen.

Reviews

Fred Backhaus

Leuk, handzaam en heel informatief. Heb al jaren de maanagenda's in allerlei maten en soorten maar kan stellen dat dit boekje er uitspringt door de overzichtelijkheid en de hoeveelheid informatie.

Martine

Een handzaam, overzichtelijk en zeer informatieve agenda!

nancy

Had graag de binnenkant gezien; een weekindeling. Op de foto zie ik geen afbeelding van de ringband (grote of kleine ringen?). En uw afmetingen kloppen niet: 15,9 x 1,2 x 1,7 cm Het is dus niet heel duidelijk wat er te koop wordt aangeboden. Jammer.

Schrijf een review

Dit vind je vast ook leuk