Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Waregem

Datum

03/02/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Waregem Expo
Zuiderlaan 20, 8790 Waregem
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

Zaal 1:

11.00u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
12.00u: Mysterie van de Bosnische Piramides, John Breukels
13.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
14.00u: Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
15.45u: Belgische Godinnen en Hun energieën, Lieveke Volcke
16.30u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Zaal 2:

10.30u: Zandlezen, Angelina Sica
11.15u: Bewuste astrologie vandaag, Paul Van Egghen
12.00u: De magie van kleuren, Greet
12.45u: Handlezen, Willem
13.30u: Werken met Engelen, John Breukels
14.30u: Natuurlijk genezen vanuit de dimensies, Kim Van den Eynden
15.30u: Gedichten uit ‘Johannes, een Reis door Tijd en Ruimte’ komen langs zang en piano muzikaal tot leven, Salie Lewi
16.30u: Energetische Meditatie, Ambrosia Healing

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

Gedichten uit ‘Johannes, een Reis door Tijd en Ruimte’ komen muzikaal tot leven - Salie Lewi

Lezing Gedichten Uit ‘Johannes Een Reis Door Tijd En Ruimte’ Zang En Piano Door Johan Lewi Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Met het boek ‘Johannes, een Reis door Tijd en Ruimte’ wil Johan Lewi aantonen dat elke gebeurtenis in het leven van een mens een belangrijke boodschap inhoudt. Namelijk dat het tijd is om verandering toe te laten. Loslaten van oude ideeën, oude gewoonten en patronen, oude manieren van reageren, anders omgaan met emoties... Verandering vormt de poort tot een innige ontmoeting met het zelf, een helder bewustzijn, een gelukkiger en harmonischer leven. Verandering is een belangrijk onderdeel van het genezingsproces, zowel fysiek, psychisch, mentaal als spiritueel. Het boek is een ode aan het leven. Het biedt de lezer een hoopvolle, vreugdevolle en liefdevolle benadering van het leven en nodigt hem/haar uit om met een innerlijke glimlach het grote avontuur dat leven is, verder te zetten en ten volle te beleven. Met behulp van zang en piano brengt Salie de mooie gedichten tot het publiek.

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Mysterie van de Bosnische piramides - John Breukels

Mysterie Van De Bosnische Piramides John Breukels Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In 2005 werden de Bosnische piramides en ondergrondse labyrinten ontdekt door de archeologische wetenschapper Dr. Sam Osmanagich. Sinds die tijd zijn er al veel piramides wetenschappelijk en archeologisch onderzocht. Ook kwamen ze tot enkel indrukwekkende ontdekkingen, mede door het feit dat sinds 2013 is ook de spirituele lichtwereld is beginnen samenwerken met archeologen en wetenschappers. Zo werd de Heilige Geometrie van de piramides vastgesteld en werden de frequenties gemeten. Inmiddels zijn de Bosnische piramides niet alleen een archeologische vondst, maar een kuuroord voor wonderbaarlijke genezingen door technieken en hulpmiddelen van oude beschavingen, ruim 28.400 jaar voor Christus. In deze lezing kun je zelf ontdekken hoe de 7-mineralen kristallen en het water uit de piramides jouw lichaamseigen frequentie (boviswaarde) in slechts enkele minuten verhoogt naar een totaal ander bewustzijn en ons lichaamseigen zelfgenezend vermogen activeert!

Energetische meditatie - Ambrosia Healing

Energetische Meditatie Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Er zijn veel verschillende manieren om te mediteren. Je kunt in stilte mediteren, via yoga, in en met jezelf, relaxatie-meditatie… Maar ieder van ons heeft ook de mogelijkheid om te mediteren met en in de energie van het universum. De positieve werking hiervan is dat jij ontvangt wat op dat moment het meest nodig hebt. Deze vorm van meditatie kan je zowel rust als healing of inzicht in je eigen leven brengen. Denk je dat dit een brug te ver is voor jou? Iedereen kan dit, want wij zijn allemaal verbonden met het universum.

De magie van kleuren, Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling die energie geeft. Als medium kun je die trillingen ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig. Met deze lezing wil Greet jullie op een plezierige manier alle kleuren laten ontdekken en meegeven welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook doet ze de betekenis van elke kleur uit de doeken en waarvoor je ze allemaal kan gebruiken. Greet hoopt dat jullie, net als zij, gefascineerd zullen zijn door deze materie.

Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wat zijn aardstralen en wateraders? Hoe kan men ze opzoeken? Zijn ze schadelijk voor mens en dier? Is er iets tegen te doen? Waar moet men een boor- en steenput steken? Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen? Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op? Heb je slaapstoornissen? Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen? Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan? Zweet je 's nachts? Heb je 's nachts krampen? Kamp je met een depressie?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden
. Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Werken met Engelen - John Breukels

Werken Met Engelen John Breukels Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web 1

Het woord ‘engel’ betekent: ‘Boodschapper’. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen, in plaats van onze fouten te zien. Engelen oordelen namelijk niet. Engelen geloven in jou, ongeacht of jij in hun bestaan gelooft. Alle deelnemers bij workshops van John Breukels hebben er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad. Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, ze hebben meer zelfvertrouwen, ze zijn vredig en minder bang voor de toekomst. Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de engelen alle respect voor. Natuurlijk weten engelen wat wij nodig hebben, maar ze werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is deze: vraag ze om hulp, inspiratie of inzichten. In deze lezing zal 80-90% van de aanwezigen ontdekken dat 'iedereen' met Engelen contact maken, door het zelf te ervaren!

Bewuste Astrologie vandaag - Paul Van Egghen

Lezing Paul Van Egghen Bewuste Astrologie Vandaag Spirituele Expo Bloom

Astrologie is van alle tijden, maar wat is de betekenis ervan voor ons in de huidige maatschappelijke omstandigheden? In de 20ste eeuw is astrologie uitgebouwd op stevige para-wetenschappelijk basis vanuit de psychologie en kwantumfysica. Tegenwoordig gaat deze evolutie als een sneltrein verder. In deze lezing gaat Paul Van Egghen in op die achtergronden, maar tevens geeft hij aan hoe we ook in ons dagelijkse leven baat kunnen hebben aan een interessante informatiebron die voorbij ruimte en tijd gaat.

Belgische Godinnen en Hun energieën - Lieveke Volcke

Godinnen Lieveke Volcke Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Reeds 6 jaar heeft Lieveke Volcke een Godinnen tempel in Anzegem. Het is geweten dat Godinnen enorm veel kunnen betekenen voor mens en dier, dus ging Lieve op zoek naar de Belgische Godinnen. Na veel research heeft ze die dan ook gevonden. Elke Godin heeft specifieke karakteristieken en energieën. Ze vertegenwoordigen elk een bepaalde periode in het jaar. Ook heeft elke Godin een eigen krachtdier, die hen bijstaan om ons te helpen. Wil je graag nog meer weten over onze Belgische Godinnen? Kom dan zeker naar deze lezing!

Natuurlijk genezen vanuit de dimensies, Kim Van den Eynden

Natuurlijk Genezen Vanuit De Dimensies Kim Van Den Eynden Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web 2

Natuurgeneeskundige en energetisch therapeute Kim Van den Eynden heeft al meer dan 20 jaar ervaring met natuurlijk genezen, voor zowel mens als dier. Kim behandelt vanuit alle verschillende dimensies. In de therapieën worden de fysieke, emotionele en energetische laag behandeld, alsook het onderbewustzijn. Kim voelt en ziet wat u nodig heeft. Zo kan er een werkelijke genezing plaatsvinden vanuit lichaam en ziel, zodat de persoonlijkheid en het hogere zelf zich meer kunnen manifesteren. Als gepassioneerd lesgeefster en therapeute onthult zij stuk voor stuk de sluier achter haar eigen methode van behandelen. Maak kennis met haar unieke manier van behandelen tijdens deze lezing!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Isabelle Duchene - Kristof Debaere - Leona Lefevere - Roos - Rosa - Anne Wauters - Ann Verpoort - Kim Van den Eynden - Greet - Maria Vinarta - Marleen Claerhout - Nady - Marie-Christine Vervinck - Sonia - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Kathleen Callewaert - Ilse Houben - Anne Madou - Paul Van Egghen - Willem De Baets - Patricia Aarts - Elsje - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Angelina Sica - Guy Van Der Burgt (Ambriosia Healing) - De Fakkel (Inge) - Art of Medium (Stef & Fabio) - Naomi Apachi - Vanessa Lagaert - Daewood - 't Rustpuntje - Feel Good Energetix - Second Life sieraden - Uitgeverij Hajefa - Yuvaco - Atelier Sigi - Light Miracles

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Waregem

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Fons De Voegt
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
Mini-consult, Paul Van Egghen
Mini-consult, Kim Van den Eynden
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Maria Vinarta
Mini-consult, Ambrosia-Healing
Mini-consult, Kim Van den Eynden
Mini-consult, Ilse Houben

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?