Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Roeselare

Datum

03/03/2019

Aanvang

van 11:00 tot 12:00

Locatie

Fabriekspand
Veldstraat 59, 8800 Roeselare
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

Zaal JUPITER:

11.00u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.45u: Zandlezen, Angelina Sica
12.30u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
13.15u: Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
14.00u: Lichtwerkers en hun taken, Jo Bruneel
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: De Kracht van de gedachte: geestelijke superfood, Paul Van Egghen

Zaal VENUS:


11.30u: Magie van kleuren, Greet
12.30u: Mysterie van de Bosnische Piramides, John Breukels
13.30u: Handlezen, Willem
14.30u: Werken met Engelen, John Breukels
15.30u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
16.30u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Werken met Engelen - John Breukels

Werken Met Engelen John Breukels Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web 1

Het woord ‘engel’ betekent: ‘Boodschapper’. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen, in plaats van onze fouten te zien. Engelen oordelen namelijk niet. Engelen geloven in jou, ongeacht of jij in hun bestaan gelooft. Alle deelnemers bij workshops van John Breukels hebben er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad. Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, ze hebben meer zelfvertrouwen, ze zijn vredig en minder bang voor de toekomst. Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de engelen alle respect voor. Natuurlijk weten engelen wat wij nodig hebben, maar ze werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is deze: vraag ze om hulp, inspiratie of inzichten. In deze lezing zal 80-90% van de aanwezigen ontdekken dat 'iedereen' met Engelen contact maken, door het zelf te ervaren!

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

Mysterie van de Bosnische piramides - John Breukels

Mysterie Van De Bosnische Piramides John Breukels Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In 2005 werden de Bosnische piramides en ondergrondse labyrinten ontdekt door de archeologische wetenschapper Dr. Sam Osmanagich. Sinds die tijd zijn er al veel piramides wetenschappelijk en archeologisch onderzocht. Ook kwamen ze tot enkel indrukwekkende ontdekkingen, mede door het feit dat sinds 2013 is ook de spirituele lichtwereld is beginnen samenwerken met archeologen en wetenschappers. Zo werd de Heilige Geometrie van de piramides vastgesteld en werden de frequenties gemeten. Inmiddels zijn de Bosnische piramides niet alleen een archeologische vondst, maar een kuuroord voor wonderbaarlijke genezingen door technieken en hulpmiddelen van oude beschavingen, ruim 28.400 jaar voor Christus. In deze lezing kun je zelf ontdekken hoe de 7-mineralen kristallen en het water uit de piramides jouw lichaamseigen frequentie (boviswaarde) in slechts enkele minuten verhoogt naar een totaal ander bewustzijn en ons lichaamseigen zelfgenezend vermogen activeert!

De magie van kleuren - Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling die energie geeft. Als medium kun je die trillingen ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig. Met deze lezing wil Greet jullie op een plezierige manier alle kleuren laten ontdekken en meegeven welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook doet ze de betekenis van elke kleur uit de doeken en waarvoor je ze allemaal kan gebruiken. Greet hoopt dat jullie, net als zij, gefascineerd zullen zijn door deze materie.

De Kracht van de gedachte: geestelijke superfood - Paul Van Egghen

De Kracht Van De Gedachte Geestelijke Paul Van Egghen Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

De impact van wat we denken wordt nog altijd fel onderschat. Nochtans zijn er al vele onderzoeken gebeurd welke aantonen welke ongelooflijke resultaten worden bekomen mits bewuste gerichtheid van onze gedachten/intenties. In de lezing wordt eerst ingegaan op de voornaamste experimenten die wereldwijd hebben plaatsgevonden. In een tweede deel bekijken we de toepassingsmogelijkheden in therapeutisch alternatief opzicht: hypnose, meditatie, astrologie, EFT, reiki….

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Alles over aardstralen - Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wat zijn aardstralen en wateraders? Hoe kan men ze opzoeken? Zijn ze schadelijk voor mens en dier? Is er iets tegen te doen? Waar moet men een boor- en steenput steken? Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen? Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op? Heb je slaapstoornissen? Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen? Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan? Zweet je 's nachts? Heb je 's nachts krampen? Kamp je met een depressie?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden
. Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling.

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Lichtwerkers en hun taken - Jo Bruneel

Lichtwerkers Jo Bruneel Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Een lichtwerker brengt licht en liefde onder de mensen. In deze wereld heerst er veel chaos. Alles wat duister is, wordt in het licht geplaatst. Alles wat niet goed meer is of niet meer werkt voor ons mogen we loslaten. Dit gaat soms met veel angst gepaard. Als we ons overgeven, loslaten en voor nieuwe keuzes gaan die we vanuit ons hart maken komen we in de flow. Alles wordt vreugdevoller, rustiger, liefdevoller,...
De lichtwerker begeleidt je hierin, loopt voorop en verlicht je pad vanuit eigen ervaringen, zodat je je eigen weg kunt vervolgen, de weg van het hart.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Isabelle Duchene - Inge (De Fakkel) - Leona Lefevere - Roos Duflou - Ilse Houben - Rosa - Anne Wauters - Ann Verpoort - Greet - Maria Vinarta - Marleen Claerhout - Nady - Marie-Christine Vervinck - Desiris - Stef (Art of Medium) - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Betty - Anne Madou - Bert Glorieux - Willem De Baets - Patricia Aarts - Yves Polet - Elsje - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Paul Van Egghen - Angelina Sica - Daewood - 't Rustpuntje - Naomi Apachi - Vanessa Lagaert - Feel Good - Lotusstroom (Sharon Faes) - Namasté - Second Life sieraden - Hajefa - Sigi atelier - Light Miracles - Yuvaco - Zen Yin

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Roeselare

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout

Mini-consult, Greet
Mini-consult, Maria Vinarta
Mini-consult, Roos Duflou
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Paul Van Egghen
10 cadeaubonnen t.w.v. €5, Lotusstroom

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Een echte aanrader voor wie zijn spirituele horizon wil verbreden. De standhouders zijn zó divers waardoor je met ontzettend veel informatie en nieuwe inzichten terug naar huis vertrekt.

⏤ Camille

Ik kan uren ronddwalen tussen de verschillende standen. Maar de lezingen zijn de grootste reden waarom ik de beurs bezoek!

⏤ Eline

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?