Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Grimbergen

Datum

14/04/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Zaal Fenikshof
Abdijstraat 20, 1850 Grimbergen
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s tijdens de spirituele beurs in Grimbergen

Zaal JUPITER:

11.00u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
12.00u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE", Chrisje Bressinck
13.00u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
14.00u: De prioriteiten van Maitreya, de wereldleraar en de kunst van zelfverwerkelijking, Transmissions
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben

Zaal VENUS:


11.30u: Zandlezen, Angelina Sica
12.30u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
13.30u: Handlezen, Willem
14.30u: Lichtwerkers: wie zijn ze, wat doen ze, en hoe functioneren ze in de verschillende dimensies?, Jo & Esther
15.30u: Workshop Transmissiemeditatie, Transmissions

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ervaar het zelf tijdens deze paranormale beurs in Grimbergen!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst te voorspellen en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

De prioriteiten van Maitreya, de wereldleraar en de kunst van zelfverwerkelijking – Transmissions

De-prioriteiten-van-Maitreya-Transmissions-workshop-Spirituele-Expo-beurs-Bloom-web

Het invoeren van het systeem van samen delen, dat uiteindelijke zal leiden tot sociale, politieke en economische rechtvaardigheid voor allen en duurzame vrede. Het herstel van het ecologische evenwicht op deze planeet. De verfraaiing van onze steden. Het onderrichten van de mens in de wetten van het leven en de liefde. Dit is slechts een greep uit de prioriteiten die de wereldleraar Maitreya vooropstelt, waarmee hij de mens ook meteen de kunst van zelfverwerkelijking wil bijbrengen. Dit is geen ideologie of godsdienst, maar eerder een soort levenswijze die iedereen in de positieve zin kan beïnvloeden. Eerlijkheid in denken, oprechtheid van geest en onthechting zijn hierbij basisbegrippen. Wil je nog meer weten? Meer uitleg hoor je tijdens de lezing op deze spirituele expo in Grimbergen en vind je ook op de site www.transmissionbelgium.be.

workshop Transmissiemeditatie - Transmissions

Transmissiemeditatie-Transmissions-workshop-Spirituele-Expo-beurs-Bloom-web

Transmissiemeditatie is een soort groepsmeditatie met als doel om geestelijke energieën omlaag te brengen, zodat ze toegankelijk worden voor het grote publiek. Deze vorm van meditatie is eigen aan de nieuwe tijd en creëert een reservoir van hogere energie, die de mensheid ten goede kan komen. Het is een dynamische vorm van dienstbaarheid aan de wereld en een krachtig middel voor persoonlijke geestelijke ontwikkeling. Deze eenvoudige techniek wordt al zittend uitgevoerd en is geschikt voor alle geïnteresseerden vanaf 12 jaar. Krijg de smaak te pakken tijdens deze boeiende en leerrijke workshop!

Lichtwerkers: wie zijn ze, wat doen ze, en hoe functioneren ze in de verschillende dimensies? - Jo & Esther

Lichtwerkers Jo Bruneel Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Jo (BE) en Esther (NL) leggen samen de verbinding en nemen je mee op reis in de wereld van het lichtwerk. We dragen allemaal het licht in ons. Dit licht dient doorgegeven te worden in het belang van de aarde, de mensheid en onszelf. Iedereen heeft namelijk een taak in dit leven, op deze wereld. Met behulp van ons eigen licht kunnen we die volbrengen. De lezing tijdens de paranormale beurs in Grimbergen zal gestart worden met een healing. Daarna brengen Jo en Esther informatie van een hogere hand, gevolgd door een activatie. De twee vrouwen werken in het belang van de lichtwereld. Tijdens deze lezing zal jouw licht worden aangeraakt, geheeld en geactiveerd. Ze bieden iedereen een bijzonder moment om tot bezinning en hun ware zelf te komen.

Lezingen onder voorbehoud van wijzigingen

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Anne Wauters - Ann Verpoort - Ilse Houben - Greet Marien - Marleen Claerhout - Nady - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Anne Madou - Willem - Yves Polet - Erna Droesbeke - Elsje - Micheline Biot - Mario Roels - Marie-Christine Vervinck - Stef (Art of Medium) - Angelina Sica - Dianetics - Daewood - Naomi Apachi - Vanessa Lagaert - Transmissions - Feel Good - Jean-Marie Braibant - Yuvaco - Sigi Atelier

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Grimbergen

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Anne Wauters
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Erna Droesbeke
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Vorig jaar voor de eerste keer bezocht, nu wil ik het voor geen geld missen!

⏤ Kathy

De lezingen zijn voor mij echt wel een beetje 'me time'. Ik kan er de ganse dag vertoeven.

⏤ Yves

Topbeurs, ik probeer er zoveel mogelijk te bezoeken, want 't is toch telkens weer een beetje anders :-).

⏤ Joost

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?