Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Gent

Datum

24/03/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Vip-school
Martelaarslaan 13, 9000 Gent
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

Zaal JUPITER:

11.00u: Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen, Cathy Camertijn
12.00u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
13.00u: Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
14.00u: Inspirerend leven met 'just you', Johanna en Katrien
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: Zandlezen, Angelina Sica

Zaal VENUS:

10.30u: Psychometrie, Chrisje Bressinck
11.30u: De magie van kleuren, Greet
12.30u: Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten, Erna Droesbeke
13.30u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
14.30u: Blijvende verandering het komt vanuit jouw eigen energie systeem, Marina De Koning
15.30u: Handlezen, Willem
16.30u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben

De magie van kleuren - Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling die energie geeft. Als medium kun je die trillingen ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig. Met deze lezing wil Greet jullie op een plezierige manier alle kleuren laten ontdekken en meegeven welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook doet ze de betekenis van elke kleur uit de doeken en waarvoor je ze allemaal kan gebruiken. Greet hoopt dat jullie, net als zij, gefascineerd zullen zijn door deze materie.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ervaar het zelf tijdens deze paranormale beurs in Gent!

Alles over aardstralen - Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wat zijn aardstralen en wateraders? Hoe kan men ze opzoeken? Zijn ze schadelijk voor mens en dier? Is er iets tegen te doen? Waar moet men een boor- en steenput steken? Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen? Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op? Heb je slaapstoornissen? Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen? Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan? Zweet je 's nachts? Heb je 's nachts krampen? Kamp je met een depressie?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden
. Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Energetische meditatie - Ambrosia Healing

Energetische Meditatie Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Er zijn veel verschillende manieren om te mediteren. Je kunt in stilte mediteren, via yoga, in en met jezelf, relaxatie-meditatie… Maar ieder van ons heeft ook de mogelijkheid om te mediteren met en in de energie van het universum. De positieve werking hiervan is dat jij ontvangt wat op dat moment het meest nodig hebt. Deze vorm van meditatie kan je zowel rust als healing of inzicht in je eigen leven brengen. Denk je dat dit een brug te ver is voor jou? Iedereen kan dit, want wij zijn allemaal verbonden met het universum.

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst te voorspellen en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op deze spirituele expo in Gent.

Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen - Cathy Camertijn

Hoe Nummers Inzicht Geven In Je Levenspad En Uitdagingen Cathy Camertijn Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Cathy Camertijn licht in deze workshop toe hoe je meer inzicht kan krijgen in je levenspad en basisenergie. Wat de verschillende soorten paden zijn en welke uitdagingen je te verwerken krijgt. Voor deze inzichten baseert ze zich op zowel de Vedische numerologie als de westerse. Cathy gebruikt deze inzichten in haar loopbaancoaching en lifecoaching om mensen te helpen op hun levens en zielenpad te lopen. Ook ondersteunt ze hen bij uitdagingen die op hun pad komen. Als aanwezige ga je naar huis met meer inzicht in je eigen levenspad en enkele handvaten om met je uitdagingen aan de slag te gaan.

Numerologie is een verdiepende vorm van persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op jouw persoonlijke flow. Cathy Camertijn is gecertificeerde numerologe, spiritbooster, begeleider en auteur van het boek ‘De vis ontrafeld’.

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Inspirerend leven met ‘just you’ - Katrien en Johanna

Inspirerend-leven-met-just-you-Katrien-en-Johanna

Het leven is hectisch, soms zelfs chaotisch en een tikkeltje neurotisch. Je houdt ervan of niet! Maar één ding is zeker: tijd heb je nodig. Tijd om te zorgen voor jezelf, op adem te komen, om zuurstof en inspiratie binnen te laten. Met JUST YOU, willen we jou die tijd en inspiratie geven in een ontspannen en groene omgeving. Is jouw nieuwsgierigheid geprikkeld? Kom dan zeker naar deze lezing waarin Katrien en Johanna uitgebreid uit de doeken doen wat ‘Just you – inspiratie weekend’ precies is en hoe het jou kan helpen in dit leven.

Blijvende verandering, het komt vanuit jouw eigen energiesysteem - Marina De Koning

Blijvende Verandering Het Komt Vanuit Jouw Eigen Energie Systeem Marina De Koning Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wil je graag weten wat energetische gezondheid precies is? Waar energie (of prana) juist vandaan komt en hoe we onszelf in staat kunnen stellen om deze op te nemen? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen tijdens de lezing van Marina De Koning. Aan de hand van voorbeelden legt ze uit hoe dit werkt, en hoe we ons meer bewust kunnen worden van wat we uit sturen. Ook de invloed ervan op je transformatieproces en je dagelijkse leven wordt besproken. Marina legt iedereen uit waarom het zo belangrijk is om jezelf dagelijks energetisch te reinigen en hoe je dat best doet. Een lezing vol theorie en praktijk dus!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Kristof Debaere - Lichtpunt Mimi - Veronique Wittezaele - Leona Lefevere - Roos Duflou - Jacqueline Vermeulen - Anne Wauters - Ann Verpoort - Greet - Maria Vinarta - Marleen Claerhout - Nady - Desiris - Sonia - Marleen Dullaert - Anne Madou - Hans Versluys - Ilse Houben - Willem - Erna Droesbeke - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Cathy Camertijn - Marina De Koning Solaré - Josky Deeren - Angelina Sica - Guy Van Der Burgt - Dominique Delaunoy - Daewood - 't Rustpuntje - Naomi Apachi - Vanessa Lagaert - Feel Good Energetix sieraden - Jean-Marie Braibant - Hajefa - Yuvaco - Sigi Atelier - Atma Bhakti center

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Gent

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Maria Vinarta
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Lichtpunt Mimi

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

De lezingen verbazen mij steeds opnieuw, hoeveel beurzen ik ook bezoek! Er is altijd wel één onderwerp waar ik nog nooit over heb gehoord dat mij kan inspireren.

⏤ Ibe

Vorig jaar voor de eerste keer bezocht, nu wil ik het voor geen geld missen!

⏤ Kathy

Een echte aanrader voor wie zijn spirituele horizon wil verbreden. De standhouders zijn zó divers waardoor je met ontzettend veel informatie en nieuwe inzichten terug naar huis vertrekt.

⏤ Camille

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?