Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Genk

Datum

24/02/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Limburghal
Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: Hypnose is geen taboe meer, Joël Houbrigts
11.00u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE", Chrisje Bressinck
11.30u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.00u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
12.45u: Mysterie van de Bosnische Piramides, John Breukels
13.30u: "De wederverschijning van de Christus", Andreas Vaes
14.15u: Love yourself, heal your life, Carla Poels
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), bekend van haar kwaliteit én ervaring!, Naomi Apachi
15.45u: Helderziende waarnemingen, Leroy Van Loorbeek
16.15u: Kleuren, wat deze kunnen betekenen in je leven’, Sonja Corin
16.45u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Mysterie van de Bosnische piramides - John Breukels

Mysterie Van De Bosnische Piramides John Breukels Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In 2005 werden de Bosnische piramides en ondergrondse labyrinten ontdekt door de archeologische wetenschapper Dr. Sam Osmanagich. Sinds die tijd zijn er al veel piramides wetenschappelijk en archeologisch onderzocht. Ook kwamen ze tot enkel indrukwekkende ontdekkingen, mede door het feit dat sinds 2013 is ook de spirituele lichtwereld is beginnen samenwerken met archeologen en wetenschappers. Zo werd de Heilige Geometrie van de piramides vastgesteld en werden de frequenties gemeten. Inmiddels zijn de Bosnische piramides niet alleen een archeologische vondst, maar een kuuroord voor wonderbaarlijke genezingen door technieken en hulpmiddelen van oude beschavingen, ruim 28.400 jaar voor Christus. In deze lezing kun je zelf ontdekken hoe de 7-mineralen kristallen en het water uit de piramides jouw lichaamseigen frequentie (boviswaarde) in slechts enkele minuten verhoogt naar een totaal ander bewustzijn en ons lichaamseigen zelfgenezend vermogen activeert!

Love yourself, heal your life – Carla Poels

Love Yourself Heal Your Life Carla Poels Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In deze lezing helpt Carla Poels je om je innerlijke kracht (terug) te vinden. Ze baseert haar technieken op de filosofie van de wereldbekende auteur Louisa Hay. Louisa Hay schreef talloze bestsellers over persoonlijke groei, ze leerde haar lezers om van zichzelf te houden en ze hielp iedereen die ze kon om hun pijn te overwinnen en verder te geraken op hun persoonlijke levenspad. Ook stond Louisa in contact met de ‘Spirit’, wat ervoor zorgde dat ze mensen nog meer en beter kon inspireren. De levenswijsheden die de vrouw achterliet, vormen de basis van de richtlijnen die Carla nu zelf gebruikt om op haar beurt mensen te helpen met hun persoonlijke en spirituele groei.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

De OERKRACHT van ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing De Oerkracht Van Zijn Veronique Wittezaele Spirituele Expo Bloom Web

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.

Wat is hypnose? – Joël Houbrights

Wat Is Hypnose Joël Houbrights Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Hypnose komt wel vaker voor in populaire media. Zo vaak zelfs, dat vele geïnteresseerden het wel eens zelf thuis proberen. Zonder succes meestal, want hypnose is niet zo simpel als het lijkt in je favoriete serie of film. In deze lezing legt Joël uit hoe hypnose precies in elkaar zit. Ook vragen zoals ‘Geraakt iedereen in hypnose?’ en ‘Zijn er gevaren?’ worden tijdens deze sessie beantwoord. Je krijgt namen mee van erkende hypnotiseurs en informatie over welke behandelingen er allemaal bestaan. Joël wijst jullie graag ook op mentale én fysieke veranderingen die je ondergaat wanneer je onder hypnose bent, zodat diegenen die een behandeling overwegen zich optimaal kunnen voorbereiden. Om af te sluiten is er nog een vragenronde, zodat er zeker niemand op zijn honger blijft zitten!

Kleuren, wat deze kunnen betekenen in je leven - Sonja Corin

Kleuren In Je Leven Sonja Corin Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben buitengewone krachten. Ze zijn méér, dan enkel mooie visuele tools. Kleuren geven aan welke karaktertrek een mens heeft. Kleuren beïnvloeden veel, onder meer ons denken en voelen. Ze gaan diep en kunnen onze psyche bepalen. Eigenlijk zijn kleuren ons visitekaartje. Draag je de juiste kleuren, dan straal je blijheid en positiviteit uit. Draag je echter een foutieve kleur, dan heeft dit meteen een negatieve invloed op je gemoedstoestand. Wij kunnen door kleuren bepalen welk type mens we zijn. Via diepe analyse kunnen we een lijst maken welke kleuren het beste passen bij jou. Die kunnen gebruikt worden bij de keuze van kleren, maar ook voor make-up, juwelen, brillen en andere accessoires. Bij elk type hoort er ook een spirituele steen. Nieuwsgierig? Kom dan zeker naar deze lezing!

"De wederverschijning van de Christus" - Andreas Vaes

Andreas Vaes Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wij leven in bijzondere tijden. We zijn getuige van de geboorte van een nieuwe wereld, maar ook van de stuiptrekkingen van versleten stelsels, op alle gebieden. Onze lezing is een boodschap van hoop in een wereld van crisis, waarin de Meesters van Wijsheid en de Wereldleraar Maitreya ons de weg wijzen door deze moeilijkste periode van de mensheid ooit. Hun boodschap is samen delen en samen de wereld reden.

Helderziende waarnemingen - Leroy Van Loorbeek

Helderziende Waarnemingen Leroy Van Loorbeek Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In deze lezing kom je alles te weten over helderziende waarnemingen. Die informatie krijgen jullie van medium Leroy. Je kent zijn naam misschien wel van op de radio of tv (onder andere Het Zesde Zintuig NL). Ook werd hij benoemd tot het bekendste medium uit Limburg. Hij heeft een nuchtere kijk op zijn paranormale gaven en probeert mensen op die manier zo goed mogelijk te helpen tijdens consulten, of te inspireren tijdens zijn lezingen.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Andreas Vaes & Pauline Dimminck - Chris Goddé - Heike Amlow - Fons De Voegt - Sonja Corin - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Leona Lefevere - Roos Duflou - Anne Wauters - Greet - Rosa Veneziani - Ken Hendrickx - Kathleen Callewaert - Patricia Aarts - Yves Polet - Leroy Van Loorbeek - Tim Everaerts - Eliane Van Oijen - Nina Lenaerts - Angelina Sica - Monika Braun - Caroline Max - Art of Medium - 't Rustpuntje - Naomi Apachi - Lagoh Pranoh - Joël Houbrights - Feel Good Energetix sieraden - Twinkel@home - Uitgeverij Hajefa - Yuvaco - Atelier Sigi - John Breukels

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Genk

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Sonja Corin
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Monika Braun

Mini-consult, Chrisje Bressinck
Spiritueelcadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Leona Lefevere
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Anne Wauters

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Heel verrijkend! De eerste expo heeft echt mijn ogen geopend, ik probeer er nu zoveel mogelijk bij te wonen.

⏤ Stefanie

Zonder twijfel mijn favoriete zondagsactiviteit, ik kan er uren rondlopen...

⏤ Lowie

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?