Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Geel

Datum

07/04/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Waai
Werft 28, 2440 Geel
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE", Chrisje Bressinck
11.15u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.00u: Liefde, Vrede en Harmonie, Mina Paragh
12.45u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
13.30u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
14.15u: Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten, Erna Droesbeke
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: "De wederverschijning van de Christus", Andreas Vaes
16.30u: Handlezen, Angelina Sica

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ervaar het zelf tijdens deze paranormale beurs in Geel!

De OERKRACHT van ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing De Oerkracht Van Zijn Veronique Wittezaele Spirituele Expo Bloom Web

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

"De wederverschijning van de Christus" - Andreas Vaes

Andreas Vaes Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wij leven in bijzondere tijden. We zijn getuige van de geboorte van een nieuwe wereld, maar ook van de stuiptrekkingen van versleten stelsels, op alle gebieden. Onze lezing is een boodschap van hoop in een wereld van crisis, waarin de Meesters van Wijsheid en de Wereldleraar Maitreya ons de weg wijzen door deze moeilijkste periode van de mensheid ooit. Hun boodschap is samen delen en samen de wereld reden.

Liefde, vrede en harmonie - Mina Paragh

Liefde-vrede-en-harmonie-Mina-Paragh-lezing-Spiritual-Lifestyle-Event-expo-beurs-Bloom-web

Stel je eens voor dat iedereen wat meer liefde, vrede en harmonie in zijn/haar leven zou creëren, zou de wereld er dan niet veel mooier uitzien? Het lijkt een moeilijke opgave, maar dat is het niet. Ontdek tijdens deze lezing hoe je door eenvoudige, meditatieve bewegingen terug balans in je leven kunt brengen. Zo draag je zelf je steentje bij aan het welbevinden van je lichaam en geest.

Kaartleggen met de Grote Lenormandkaarten - Erna Droesbeke

Kaartleggen-met-de-grote-Lenormandkaarten-lezing-Erna-Droesbeke-Spirituele-expo-beurs-Bloom-web

De Grote Lenormand oogt op het eerste zicht heel gecompliceerd. Maar... zoals Erna Droesbeke destijds (1987) het basis boek schreef om de 36 Kleine Lenormandkaarten te leren interpreteren, zo presenteert ze de lezer met dit boek over de Grote Lenormand een uitermate krachtig duidingsinstrument. Het is haar verdienste dat het spel van de Grote Lenormandkaarten van nu af aan toegankelijk is voor al wie het mysterie van het leven wil ontsluieren. De Grote Lenormand wordt op die manier een inwijding in de kunst van het kaartleggen én voorspellen. Maak tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Geel kennis met Erna Droesbeke en ontdek alles over deze fascinerende Lenormandkaarten.

Handlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Lezingen onder voorbehoud van wijzigingen

Een greep uit de deelnemende standhouders

Andreas Vaes & Pauline Dimminck - Chris Goddé - Heiki Amlow - Fons De Voegt - Sonja Corin - Erna Droesbeke - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Leona Lefevere - Roos Duflou - Anne Wauters - Greet - Rosa Veneziani - Veronique Wittezaele - Ken Hendrickx - Patricia Aarts - Monika Braun - Stef (Art of Medium) - Betty Van Geel - Tim Everaerts - Angelina Sica - Emmy Tubbeckx - Daewood - 't Rustpuntje - Naomi Apachi - Lagoh Pranoh - Feel Good Energetix sieraden - Jean-Marie Braibant - Yuvaco - Sigi Atelier - Tao Belgium

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Geel

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Sonja Corin
Mini-consult, Monika Braun
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Spiritueelcadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Anne Wauters

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Wat mij het meeste kan bekoren, is het feit dat er zoveel kaartleggers, astrologen ed. onder 1 dak aanwezig zijn. In enkele uren kan ik bij verschillende experts op consult gaan, dat lukt me op geen enkele andere plaats.

⏤ Maurice

Ik kan uren ronddwalen tussen de verschillende standen. Maar de lezingen zijn de grootste reden waarom ik de beurs bezoek!

⏤ Eline

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?