Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Eeklo

Datum

10/02/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Sparrenhof
Brugsesteenweg 183, 9900 Eeklo
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo's

10.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.15u: Handlezen, Willem
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.45u: De magie van kleuren, Greet
13.30u: De kracht van de ziel, Irene Pool
14.15u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00: Zandlezen, Angelina Sica
16.30u: Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen, Cathy Camertijn

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen - Cathy Camertijn

Hoe Nummers Inzicht Geven In Je Levenspad En Uitdagingen Cathy Camertijn Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Cathy Camertijn licht in deze workshop toe hoe je meer inzicht kan krijgen in je levenspad en basisenergie. Wat de verschillende soorten paden zijn en welke uitdagingen je te verwerken krijgt. Voor deze inzichten baseert ze zich op zowel de Vedische numerologie als de westerse. Cathy gebruikt deze inzichten in haar loopbaancoaching en lifecoaching om mensen te helpen op hun levens en zielenpad te lopen. Ook ondersteunt ze hen bij uitdagingen die op hun pad komen. Als aanwezige ga je naar huis met meer inzicht in je eigen levenspad en enkele handvaten om met je uitdagingen aan de slag te gaan. Numerologie is een verdiepende vorm van persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op jouw persoonlijke flow. Cathy Camertijn is gecertificeerde numerologe, spiritbooster, begeleider en auteur van het boek ‘De vis ontrafeld’.

De kracht van de ziel - Irene Pool

De Kracht Van De Ziel Irene Pool Lezing Demonstratie Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Alles en iedereen is in het bezit van een ziel. Jammer genoeg wordt onze ziel ook vaak gekwetst, dan kan zielenhealing een oplossing bieden? Als je hier graag meer wilt over ontdekken, dan is deze lezing zeker iets voor jou. Wanneer je eerst je ziel heelt, zullen je lichaam en geest vanzelf volgen. En misschien ben je wel de gelukkige die dit bijzondere proces ook eens mag ervaren tijdens een demonstratie?

De magie van Kleuren

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling die energie geeft. Als medium kun je die trillingen ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig. Met deze lezing wil Greet jullie op een plezierige manier alle kleuren laten ontdekken en meegeven welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook doet ze de betekenis van elke kleur uit de doeken en waarvoor je ze allemaal kan gebruiken. Greet hoopt dat jullie, net als zij, gefascineerd zullen zijn door deze materie.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Isabelle Duchene - Leona Lefevere - Roos Duflou - Anne Wauters - Greet - Maria Vinarta - Marleen Claerhout - Nady - Marie-Christine Vervinck - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Anne Madou - Willem - Norbert - Patricia Aarts - Elsje - Cathy Camertijn - Irene Pool - Ilse Houben - Angelina Sica - Art of Medium (Stef & Fabio) - Naomi Apachi - Daewood - 't Rustpuntje - Feel Good Energetix sieraden - Yuvaco - Atelier Sigi - Bearstone

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Eeklo

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Fons De Voegt
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Maria Vinarta
Mini-consult, Ilse Houben
Mini-consult, Anne Wauters

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?