Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Brugge

Datum

19/05/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Studiohall
Boogschutterslaan 41, 8310 Brugge
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.15u: Water als drager van gezondheid, Sam Deraeve
12.00u: Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen, Cathy Camertijn
12.30u: Synastrie: handig om te weten, praktisch om mee te werken, Paul Van Egghen
13.00u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
13.30u: Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
14.15u: Handlezen, Willem
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: Zandlezen, Angelina Sica
16.30u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen - Cathy Camertijn

Hoe Nummers Inzicht Geven In Je Levenspad En Uitdagingen Cathy Camertijn Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Cathy Camertijn licht in deze workshop toe hoe je meer inzicht kan krijgen in je levenspad en basisenergie. Wat de verschillende soorten paden zijn en welke uitdagingen je te verwerken krijgt. Voor deze inzichten baseert ze zich op zowel de Vedische numerologie als de westerse. Cathy gebruikt deze inzichten in haar loopbaancoaching en lifecoaching om mensen te helpen op hun levens en zielenpad te lopen. Ook ondersteunt ze hen bij uitdagingen die op hun pad komen. Als aanwezige ga je naar huis met meer inzicht in je eigen levenspad en enkele handvaten om met je uitdagingen aan de slag te gaan. Numerologie is een verdiepende vorm van persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op jouw persoonlijke flow. Cathy Camertijn is gecertificeerde numerologe, spiritbooster, begeleider en auteur van het boek ‘De vis ontrafeld’.

Synastrie: handig om te weten, praktisch om mee te werken - Paul Van Egghen

Lezing Paul Van Egghen Bewuste Astrologie Vandaag Spirituele Expo Bloom

Astrologie kent vele toepassingen. De meest relevante vertrekken vanuit de mogelijkheden om jezelf te leren kennen, je talenten, je triggers, je kronkels, je geniale flitsen… Wanneer we onze astrologische gegevens combineren met die van iemand anders (synastrie), kunnen we elkaars reacties beter plaatsen en zelfs op voorhand incalculeren. Dit zorgt niet alleen voor een ‘voorsprong’ in de onderlinge communicatie, het biedt ook kansen om jezelf nog beter te leren kennen. Het samenleggen van horoscopen is vooral boeiend om relaties tussen ouders en kinderen, partners, werkgever en werknemer… bloot te leggen. Alles over deze interessante, astrologische invalshoek leer je tijdens de lezing van Paul van Egghen op de spirituele beurs in Brugge.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ervaar het zelf tijdens deze paranormale beurs in Brugge!

Alles over aardstralen - Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wat zijn aardstralen en wateraders? Hoe kan men ze opzoeken? Zijn ze schadelijk voor mens en dier? Is er iets tegen te doen? Waar moet men een boor- en steenput steken? Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen? Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op? Heb je slaapstoornissen? Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen? Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan? Zweet je 's nachts? Heb je 's nachts krampen? Kamp je met een depressie?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden.
Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst te voorspellen en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op deze spirituele expo in Brugge.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Water als drager van gezondheid - Sam Deraeve

Water als drager van gezondheid lezing Holy Well Sam Deraeve beurs expo Bloom web

Planten, dieren en mensen, allen zijn we onderhevig aan stress, onder welke vorm dan ook. Om blijvende gezondheid en ontwikkeling van alle biologie te bewaren is het belangrijk om oorzakelijk te werk te gaan. Maar wat is dat, oorzakelijk? Het wetenschappelijke vakgebied kwantumfysica biedt ons inzicht in de meest fundamentele krachten en intelligentie van de wereld waaruit leven tot stand komt: energie en informatie. Wanneer we op dat niveau verstoringen wegnemen, komt alle leven meer tot ontkieming, groei, bloei en vrucht. Maak kennis met vernieuwende, hoopgevende inzichten en technologie. Via het behandelen van leidingwater met de ‘Aqwavit’-technologie wordt het water, en de hele leefomgeving vitaler, energieker en rustiger. De ‘Drops 15’ energetische druppels activeren dan weer je zelfhelend vermogen. De ‘Penta Power’ tags maken vitaal leven in een elektromagnetisch vervuilde omgeving mogelijk. Reeds geboeid door deze interessante materie? Kom er dan meer over ontdekken tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Brugge.

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Lezingen onder voorbehoud van wijzigingen

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Angelique Vermont - Leona Lefevere - Roos Duflou - Rosa - Anne Wauters - Marleen Claerhout - Nady - Marie-Christine Vervinck - Iris Desmaricaux - Sonia - Tanachriena - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Anne Madou - Stef - Hans Versluys - Willem - Yves Polet - Erna Droesbeke - Elilies - Cathy Camertijn - Paul Van Egghen - Angelina Sica - Inge & Dominique (De Fakkel) - Sam Deraeve (Holy Well) - Daewood - Naomi Apachi - Sven Briels juwelen - Feel Good Energetix juwelen - Hajefa uitgeverij - Sigi Atelier

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Brugge

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
Mini-consult, Erna Droesbeke
Mini-consult, Angelique Vermont

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Paul Van Egghen
Mini-consult, Chrisje Bressinck

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in. Je krijgt een bevestiging van je deelname per mail.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Vorig jaar van de partij. Dit jaar zeker opnieuw!

⏤ Caroline

Topbeurs, ik probeer er zoveel mogelijk te bezoeken, want 't is toch telkens weer een beetje anders :-).

⏤ Joost

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?