Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Bredene

Datum

10/03/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Eventcentrum Staf Versluys
Kapelstraat 76, 8450 Bredene
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

11.00u: Handlezen, Willem
11.45u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
12.30u: Zandlezen, Angelina Sica
13.15u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
14.00u: Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
16.00u: Blijvende verandering, het komt vanuit jouw eigen energiesysteem, Marina De Koning
16.45u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Alles over aardstralen - Patrick Vandendriessche

Alles Over Aardstralen Patrick Vandendriessche Lezing Workshop Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wat zijn aardstralen en wateraders? Hoe kan men ze opzoeken? Zijn ze schadelijk voor mens en dier? Is er iets tegen te doen? Waar moet men een boor- en steenput steken? Sedert wij in ons nieuw huis wonen slaapt ons kind zo slecht en is hij/zij zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen? Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op? Heb je slaapstoornissen? Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen? Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan? Zweet je 's nachts? Heb je 's nachts krampen? Kamp je met een depressie?

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden.
Bovendien toont Patrick hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt? Afkomen is de boodschap.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Blijvende verandering, het komt vanuit jouw eigen energiesysteem - Marina De Koning

Blijvende Verandering Het Komt Vanuit Jouw Eigen Energie Systeem Marina De Koning Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Wil je graag weten wat energetische gezondheid precies is? Waar energie (of prana) juist vandaan komt en hoe we onszelf in staat kunnen stellen om deze op te nemen? Dan moet je zeker een kijkje komen nemen tijdens de lezing van Marina De Koning. Aan de hand van voorbeelden legt ze uit hoe dit werkt, en hoe we ons meer bewust kunnen worden van wat we uit sturen. Ook de invloed ervan op je transformatieproces en je dagelijkse leven wordt besproken. Marina legt iedereen uit waarom het zo belangrijk is om jezelf dagelijks energetisch te reinigen en hoe je dat best doet. Een lezing vol theorie en praktijk dus!

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Betty Van Geel - Marie-Christine Vervinck - Isabelle Duchene - Kristof Debaere - De Fakkel (Inge) - Leona Lefevere - Roos Duflou - Rosa - Anne Wauters - Greet - Marleen Claerhout - Marleen Dullaert - Anne Madou - Ilse Houben - Willem De Baets - Angelique Vermont - Marina De Koning - Angelina Sica - Naomi Apachi - Feel Good Energetix sieraden - Second Life sieraden - Sigi atelier - Zen Yin

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Bredene

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelique Vermont

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Topbeurs, ik probeer er zoveel mogelijk te bezoeken, want 't is toch telkens weer een beetje anders :-).

⏤ Joost

De lezingen verbazen mij steeds opnieuw, hoeveel beurzen ik ook bezoek! Er is altijd wel één onderwerp waar ik nog nooit over heb gehoord dat mij kan inspireren.

⏤ Ibe

De lezingen zijn voor mij echt wel een beetje 'me time'. Ik kan er de ganse dag vertoeven.

⏤ Yves

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?