Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Brasschaat

Datum

05/05/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Ruiterhal
Azalealaan 6, 2930 Brasschaat
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: liefde, Vrede en Harmonie, Peter Horbowiec
11.15u: Zandlezen, Angelina Sica
12.00u: Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen, Cathy Camertijn
12.45u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
13.30u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
14.15u: Handlezen, Willem
15.00u-15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
15.45u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
16.30u: Helderziende waarnemingen, Leroy Van Loorbeek

Liefde, Vrede en Harmonie - Peter Horbowiec

Liefde-vrede-en-harmonie-Mina-Paragh-lezing-Spiritual-Lifestyle-Event-expo-beurs-Bloom-web

Stel je eens voor dat iedereen wat meer liefde, vrede en harmonie in zijn/haar leven zou creëren, zou de wereld er dan niet veel mooier uitzien? Het lijkt een moeilijke opgave, maar dat is het niet. Ontdek tijdens deze lezing hoe je door eenvoudige, meditatieve bewegingen terug balans in je leven kunt brengen. Zo draag je zelf je steentje bij aan het welbevinden van je lichaam en geest.

Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen - Cathy Camertijn

Hoe Nummers Inzicht Geven In Je Levenspad En Uitdagingen Cathy Camertijn Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Cathy Camertijn licht in deze workshop toe hoe je meer inzicht kan krijgen in je levenspad en basisenergie. Wat de verschillende soorten paden zijn en welke uitdagingen je te verwerken krijgt. Voor deze inzichten baseert ze zich op zowel de Vedische numerologie als de westerse. Cathy gebruikt deze inzichten in haar loopbaancoaching en lifecoaching om mensen te helpen op hun levens en zielenpad te lopen. Ook ondersteunt ze hen bij uitdagingen die op hun pad komen. Als aanwezige ga je naar huis met meer inzicht in je eigen levenspad en enkele handvaten om met je uitdagingen aan de slag te gaan. Numerologie is een verdiepende vorm van persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op jouw persoonlijke flow. Cathy Camertijn is gecertificeerde numerologe, spiritbooster, begeleider en auteur van het boek ‘De vis ontrafeld’.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

De OERKRACHT van ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing De Oerkracht Van Zijn Veronique Wittezaele Spirituele Expo Bloom Web

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst te voorspellen en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over op deze spirituele expo in Brasschaat.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ervaar het zelf tijdens deze paranormale beurs in Brasschaat!

Helderziende waarnemingen - Leroy Van Loorbeek

Helderziende Waarnemingen Leroy Van Loorbeek Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

In deze lezing kom je alles te weten over helderziende waarnemingen. Die informatie krijgen jullie van medium Leroy. Je kent zijn naam misschien wel van op de radio of tv (onder andere Het Zesde Zintuig NL). Ook werd hij benoemd tot het bekendste medium uit Limburg. Hij heeft een nuchtere kijk op zijn paranormale gaven en probeert mensen op die manier zo goed mogelijk te helpen tijdens consulten, of te inspireren tijdens zijn lezingen.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Lezingen onder voorbehoud van wijzigingen

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Heike Amlow - Fons De Voegt - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Leona Lefevere - Ilse Houben - Roos Duflou - Rosa - Greet - Rosa Veneziani - Marleen Claerhout - Veronique Wittezaele - Sonia - Marleen Dullaert - Willem - Patricia Aarts - Erna Droesbeke - Martine Vanhoutte - Cathy Camertijn - Chiquita Stolting (Spiritual4u) - Tao Belgium - Elilies - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Leroy Van Loorbeek - Angelina Sica - Dianetics - Daewood - 't Rustpuntje - Naomi Apachi - Feel Good Energetix sieraden - Yuvaco - Sigi Atelier - Sven Briels juwelen

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Brasschaat

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
Mini-consult, Chiquita Stolting

Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Erna Droesbeke

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in. Je krijgt een bevestiging van je deelname per mail.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

De lezingen zijn voor mij echt wel een beetje 'me time'. Ik kan er de ganse dag vertoeven.

⏤ Yves

Vorig jaar van de partij. Dit jaar zeker opnieuw!

⏤ Caroline

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?