Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Antwerpen

Datum

27/01/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Zaal Zappa
August Leyweg 6, 2020 Antwerpen
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

  • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

  • Vind antwoorden op al je levensvragen

  • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

  • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

  • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

  • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: Zandlezen, Angelina Sica
11.00u: Sjamanisme, wat het voor jou kan doen, Pascal Ghielli
11.30u: In 7 stappen vooruit, Ingrid Desmedt
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.30u: Handlezen, Willem
13.00u: Feng Shui: hoe je huis energetisch inrichten, Edwina Mariën
13.30u: Psychometrie, Chrisje Bressink
14.15u: IKYA Meditatie™, Flowing Vibrations
15.00-15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
15.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
16.15u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben
16.45u: Energetische beweeg- & bewustwordingssessie, Gert Bonnevalle

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

In 7 stappen vooruit - Ingrid Desmedt

Lezing In 7 Stappen Vooruit Ingrid Desmedt Spitiruele Expo Beurs Bloom Web

In 7 stappen vooruit’ is hét stappenplan bij uitstek om efficiënt en snel je doelen te verwezenlijken, welke die ook mogen zijn. Als je succes wil ervaren in het realiseren van jouw wensen, dan is dit plan de manier om jouw dromen werkelijkheid te laten worden. Wil je weten wat je moet doen om een voorsprong in het leven te krijgen? Kom dan zeker naar de lezing van Ingrid Desmedt. Ingrid Desmedt is een Life Coach die mensen motiveert door hun denken en verlangens in kaart te brengen en te synchroniseren met elkaar. Jarenlang ging Ingrid op zoek naar praktische en aanmoedigende principes die succes teweeg brengen en mensen helpen om écht gelukkig te zijn van binnenuit. Haar persoonlijke succeservaringen heeft ze te danken aan verschillende principes en stappenplannen die ze heeft samenbracht. Succes kan volgens haar door iedereen ervaren worden, als je je maar bewust wordt van ‘succes’. Ingrid heeft haar coachingpraktijk in Zoersel en werkt tevens samen met ‘Het Complement’, een groepspraktijk voor energetische therapie in Antwerpen.

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Feng Shui: hoe je huis energetisch inrichten - Edwina Mariën

Feng Shui Hoe Je Huis Energetisch Inrichten Edwina Marien Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Feng Shui is een eeuwenoude empirische studie die nagaat hoe jouw woon- en werkomgeving jou beïnvloedt op vlak van gevoel, relaties, gezondheid, succes en persoonlijke groei. Feng Shui behoort van oorsprong tot de Chinese Geneeskunde en wordt ook terecht de ‘acupunctuur van de architectuur’ genoemd. Door de toenemende populariteit van Feng Shui in het Westen zijn vele particulieren zelf aan de slag gegaan met boeken, korte workshops en tools op het internet. De focus van deze ‘Black Hat of New Age Feng Shui’ ligt vaak op opruimen, space clearing en het plaatsen van allerhande voorwerpen in huis om de Qi-flow te verbeteren. Kleine zaken die zeker hun nut kunnen bewijzen, maar die het fundamentele probleem van je woning niet grondig en oorzakelijk genoeg aanpakken. Het praktiseren van deze vorm van Feng Shui staat lijnrecht tegenover het beoefenen van de klassieke Feng Shui, waar complexe mathematische berekeningen de basis vormen van het advies. In deze lezing legt Edwina Mariën de basisprincipes uit van een klassiek Feng Shui advies en krijg je alvast enkele tips mee voor 2019!

Energetische beweeg- & bewustwordingsessie - Gert Bonnevalle

Lezing Energetische Beweeg En Bewustwording Sessie Gert Bonnevalle Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Er bestaat een hemelsbreed verschil tussen ‘leven’ en ‘beleven’. Wat is voor jou het verschil tussen de het onbewust doen van de dagdagelijkse dingen, en het bewust beleven ervan? Bewust elke stap zetten, elke ademhalingsbeweging maken, elke handeling doen, de dingen rondom je zien die misschien te evident zijn om te zien… Wat is het effect voor jou en je omgeving als je de zaken bewuster gaat beleven? Wat gebeurt er met jezelf? Welke impact kan dit op jou hebben? Deze inzichten geeft Gert Bonnevalle in een 15-tal minuten mee, gekoppeld aan een praktisch plan van aanpak. In samenwerking met de energetische groepspraktijk ‘Het Complement’ leert Gert je te oefenen in bewuster leven door de beweging in de natuur.

IKYA Meditatie™, Flowing Vibrations

Workshop Ikya Meditatie Barbara Verhoef Vidal Spirituele Expo Beurs Bloom Web

IKYA Meditation ™ is speels, uitdagend, aardend, actief en brengt nieuw spiritueel bewustzijn. Je ontmoet elementen uit yoga, dans en traditionele meditatie. IKYA Meditation ™ duwt je uit je comfortzone en brengt terug plezier in meditatie. Het effect van de technieken doorbreekt al je illusies en creëert werkelijke aanwezigheid in je lichaam en je leven in elk moment. Door je verhalen en overtuigingen los te laten, neemt je flow toe en voel je je meer gelukkig en vrij. Barbara Verhoef en Vidar Hauge swillen iedereen graag kennis laten maken met deze bijzondere meditatie-technieken tijden hun workshop. Niet te missen, dus!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Heike Amlow (Engelenmediumshop) - Fons de Voegt - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Flowing Vibrations (IKYA Healing™) - Leona Lefevere - Roos Duflou - Anne Wauters - Greet - Rosa Veneziani - Marleen Claerhout - Marleen Dullaert - Ken Hendrickx - Kathleen Callewaert - Betty - Hans Versluys - Ilse Houben - Willem - Norbert - Patricia Aarts - Yves Polet - Erna Droesbeke - Brigitte de Laet - Mr. Netten - Angelina Sica - Groepspraktijk 'Het Complement' - Daewood - Naomi Apachi - Feel Good Energetix sieraden - Marlena Christina Vogler-Deemter - Mepilan - Yuvaco - Sigi - Het Altkristal - Bearstone

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Antwerpen

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Ilse Houben
Mini-consult, Erna Droesbeke

Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Roos Duflou
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?