Home

Overige

Mijn account

Spiritual Lifestyle Event Aalst

Datum

20/01/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Duizendpootjes
Binnenstraat 155-157, 9300 Aalst
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Wat maakt onze spirituele beurzen zo uniek?

 • Woon demo's & workshops bij over mindfulness, kaartleggen, complementaire geneeswijzen etc.

 • Vind antwoorden op al je levensvragen

 • Lifestyle artikelen: sieraden, edelstenen, boeken, cd’s, kaarsen, wierook, beautyproducten,...

 • Korting bij e-tickets in voorverkoop. Deze ontvang je in je mailbox

 • Prijzen te winnen én een leuke goodiebag voor de eerste 100 bezoekers

 • €7,50 in VVK of €9,50 ADD | Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Doorlopend gratis bij te wonen voordrachten & demo’s

10.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.15u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE", Chrisje Bressinck
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.45u: Zandlezen, Angelina Sica
13.30u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
14.15u: Persoonlijke boodschappen en helderziende waarnemingen. Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
15.00u-15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi
15.45u: De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben
16.30u: Handlezen, Willem

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met Cartomancie, of beter bekend 'de leer van het kaartleggen'. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze sessie krijg je je eerste introductie in deze fascinerende wereld. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijkertijd werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien is het tijd om op een andere manier naar onze gezondheid te kijken? Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

De OERKRACHT van ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing De Oerkracht Van Zijn Veronique Wittezaele Spirituele Expo Bloom Web

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spiritual Lifestyle Event een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.

Psychometrie – Chrisje Bressinck

Psychometrie Christje Bressinck Spirituele Expo Bloom Web

Als medium maakt Chrisje aan de hand van foto’s of voorwerpen contact met de overkant. Ook krijgt ze enkele boodschappen van ‘Gene Zijde’ door. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Die kan gaan over gelijk welk onderwerp, zoals: liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, gezondheidsproblemen…

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

De kracht van positief denken, dankbaarheid en transformatie naar de 5de dimensie - Ilse Houben

Ilse Houben Kracht Van Positief Denken Spirituele Expo Bloom

Het is belangrijk positief te denken en dankbaar te zijn voor alles wat we hebben in ons leven. Zo trekken we meer van hetzelfde aan. Om je goede voornemens te laten uitkomen is het belangrijk om op onbewust, bewust en bovenbewust niveau op dezelfde lijn te zitten. Ook door middel van visualisatie en contact met je ziel, die altijd weet wat het beste voor je is, kan je je deze doelen bereiken. Transformatie naar de 5de dimensie komt ook eraan, daarbij laten we al onze angsten en negatieve emoties los en ervaren we enkel liefde en geluk en kunnen we al onze talenten en gaven ontwikkelen. Wat we in de 5de dimensie denken, kunnen we direct realiseren. Ik geef iedereen ook een zegening en aan enkelen ook bepaalde persoonlijke boodschappen.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Tine Dewaele - Chris Goddé - Fons De Voegt - Chrisje Bressinck - Isabelle Duchene - Kristof Debaere - Inge - Leona Lefevere - Roos Duflou - Rosa - Anne Wauters - Greet - Maria Vinarta - Rosa Veneziani - Marleen Claerhout - Nady - Veronique Wittezaele - Marie-Christine Vervinck - Desiris - Sonia - Marleen Dullaert - Ingrid Terryn - Kathleen Callewaert - Betty Van Geel - Anne Madou - Magda Desmedt - Ilse Houben - Bert Glorieux - Willem - Norbert - Patricia Aarts - Angelina Sica - Art of Medium Naomi Apachi - Dianetics - Daewood - 't Rustpuntje - Feel Good Energetix sieraden - Hajefa uitgeverij - Yuvaco - Atelier Sigi

Heel wat prijzen te winnen op de Spiritual Lifestyle Event in Aalst

 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
 • Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
 • Mini-consult, Leona Lefevere
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Greet Marien
 • Mini-consult, Maria Vinarta
 • Mini-consult, Ilse Houben

Hoe kan je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven?