Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Gent

Datum

20/10/2019

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Seleskest
Sint-Salvatorstraat 38, 9000 Gent
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Spirituele Beleef Beurs Gent op zondag 20 oktober - Seleskest in Gent

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

-Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
-Uren shopplezier:
spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
-Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
-Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom:
heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 20 oktober in zaal Seleskest in Gent.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.15u: Bloemlezing, Angelina Sica
11.15u – 12.00u:
Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.00u – 12.45u:
Hooggevoeligheid als kracht, Carolien Flecijn
12.45u – 13.30u:
Leven met de Maan, Glenys Pille
13.30u – 14.15u:
De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao
14.15u – 15.00u:
Handlezen, Willem De Baets
15.00u – 15.45u:
Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, bekend van haar kwaliteit én ervaring!
16.00u – 16.45u:
Demo: werken met je eigen nieuwe energie, Isabelle Duchene

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Demo: werken met je eigen nieuwe energie - Isabelle Duchene

Lezing Werken met energie Isabelle Duchene Spirituele expo beurs Bloom web

Spiritueel medium Isabelle Duchene legt tijdens deze lezing uit hoe 'werken met je eigen nieuwe energie' precies in z'n werk gaat. Tijdens deze interessante demonstratie voorziet ze helderziende boodschappen voor enkele bezoekers van de beurs.

Bloemlezing - Angelina Sica

Demonstratie lezing bloemlezing Angelina Sica Spirituele beurs expo Bloom web

Bloemen kunnen persoonlijke boodschappen bevatten voor elk van ons. Door deze te lezen kan Angelina die doorgeven. Die kunnen wijzen op een bepaalde situatie of een gevoel dat momenteel speelt in jouw leven, of die te maken heeft met jouw verleden of toekomst. Door naar je lievelingsbloem te kijken, houd je jezelf een spiegel voor. Dit zal Angelina Sica demonstreren op de parapsychologische beurs in Gent.

Holistisch genezen - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Handlezen - Willem

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst te voorspellen en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap. Willem vertelt er je alles over.

Leven met de Maan - Glenys Pille

Lezing leven met de maan Glenys Pille Spirituele expo beurs Bloom web

De maan: een mooi gekleurde energie die dagdagelijks aan de hemel staat te schitteren. Altijd is de maan er voor ons. Zowel bewust als onbewust heeft ze een enorme invloed op ons dagelijks handelen. Niets is toeval, vooral onze manier van denken en hoe we iets visualiseren speelt een grote rol in de uitwerking tijdens de Volle Maan. Glenys Pille neemt jullie graag mee in dit prachtige verhaal tijdens deze lezing op de spirituele beurs in Gent.

De Kracht van De Ziel - Master Sha

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Gent leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Hooggevoeligheid als kracht - Carolien Flecijn

Lezing Carolien Flecijn Hooggevoeligheid als kracht Spirituele expo beurs Bloom web

Hooggevoeligheid wordt nogal vaak gezien als een last, een probleem, iets waar je liefst zo snel mogen vanaf bent. Dat komt omdat het gros van de bevolking niet weet hoe ze moeten omgaan met hun eigen hooggevoeligheid, of die van anderen. We worden allemaal dagelijks onmeetbaar veel geprikkeld, maar niet iedereen kan dat evengoed verwerken. Wordt dit onderdrukt, dan leer je er nooit mee omgaan, waardoor het enkel erger wordt. Tijdens deze lezing geeft Carolien je tips die jou helpen om jouw hooggevoeligheid als kracht te zien, in plaats van als last. Ook zal ze voor iedereen een chakrakaart trekken met persoonlijke boodschap. Wees er zeker bij!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Gent een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Een greep uit de deelnemende standhouders

Marleen Claerhout - Leona Lefevere - Roos Duflou - Fons De Voegt - Chris Goddé - Jacqueline Vermeulen - Sonia Desmadryl - Tine Dewaele - Greet - Rosa Veneziani - Anne Wauters - Willem De Baets - Tineke Haddou - Marie-Christine Vervinck - Brigitte De Laet - Mr. Netten - Lydie Scherpereel - Isabelle Duchene - Ann Verpoort - Stef (Art of Medium) - Patricia Aarts - Glenys Pille - Kathleen Callewaert - Marry Jong - Angelina Sica - Naomi Apachi - Daewood - Tao Center - De Fakkel: Inge & Dominique - Feel Good Energetix sieraden - Yuvaco - Hajefa - Sigi's Atelier

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Gent

Mini-consult, Marleen Claerhout
Mini-consult, Leona Lefevere
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Rosa

Mini-consult, Greet
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Marry Jong
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!