Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Waasmunster

Datum

19/09/2021

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

De Meermin
Abdij van Roosenberglaan 6, 9250 Waasmunster
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. U kan geen tickets meer in voorverkoop aankopen.

Spirituele Beurs Expo in Waasmunster op zondag 19 september 2021 in De Meermin

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

 • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
 • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
 • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
 • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
 • Ontdek onze jubileumacties en ding mee naar gratis consultenten, edelstenen, abonnementen op Bloom en zoveel meer!
 • De eerste 100 bezoekers worden verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist.
 • De eerste 200 bezoekers ontvangen een goodiebag met een Bloom tijdschrift proefnummer, alsook staaltjes en een leuk extraatje.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 19 september 2021 in zaal De Meermin, Abdij Van Roosenberglaan 6 in Waasmunster.

Corona - Géén Covid Safe Ticket vereist

Aangezien de Spirituele Expo's onder het protocol van de handel vallen en niet bestempeld worden als een massa-evenement, is iedereen welkom op onze beurzen. Er is dus géén Covid Safe Ticket vereist om onze beurs te bezoeken. Vanaf 1 oktober 2021 vervalt bovendien de mondmaskerplicht.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

Corona gooide in 2020 roet in het eten, maar niet getreurd! In 2021 worden de feestelijke acties n.a.l.v. het 30-jarig bestaan van de Spirituele Expo's gewoonweg verlengd! Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers ook in 2021 met een resem feestelijke acties. Ontdek de Bloom acties hier.

Ontdek hier ons rijkgevuld voordrachtenprogramma

Zaal Venus

11.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
12.00 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12:45 uur: Psychometrie, Chrisje Bressinck
13:30 uur: De kracht van de Ziel, Tao Center Antwerp
14:15 uur: Verantwoord omgaan met Elektromagnetische stralingen in het dagelijkse leven, Bert Van Sweevelt (Zwiprotect)
15:00 tot 15:45 uur: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16:00 uur: De invloed van vorige levens op dit leven, Andy Vander Sijpt
16:45 uur: De 7 hoofdchakra’s in een notendop, Ilse Houben

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Waasmunster op 19 september 2021.

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing over holisme in Waasmunster.

Lezing demo Psychometrie Chrisje Bressinck Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, inclusief boodschappen van "GENE ZIJDE"), Chrisje Bressinck

Medium Chrisje krijgt geregeld boodschappen van overledenen door, en dit via twee kanalen: haar gidsen, en haar eigen helderheid. Tijdens deze demonstratie laat ze zien hoe zo'n lezing aan de hand van een foto of voorwerp verloopt. Dit heet psychometrie. Zij bewaart tijdens zo'n sessie steeds een zekere discrete afstand om haar lezing vlot te laten verlopen. Haar heldervoelendheid en kracht werden al bewezen in tv-shows zoals ‘Het Zesde Zintuig’ en ‘Man Bijt Hond’. Ook de geschreven pers doet geregeld een beroep op haar kennen en kunnen. Ervaar de kunst van de psychometrie tijdens deze demonstratie van Chrisje Bressinck op de paranormale beurs in Waasmunster, en ontvang zélf boodschappen van 'gene zijde'.

Bestel je ticket Waasmunster September 2021

De Kracht Van De Ziel Irene Pool Lezing Demonstratie Spirituele Expo Beurs Bloom Web

De Kracht van De Ziel, Tao Center

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo in Waasmunster op zondag 19 september 2021 leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Leg contact met genezijde

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Naomi brengt op deze Spirituele Beurs in Waasmunster een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Waasmunster!

Lezing Straling

Elektromagnetische straling, wat is dat eigenlijk? En kan zulke straling invloed hebben op mijn functioneren en gezondheid?

Elektromagnetische straling ontstaat door elektrische en magnetische velden en is overal te vinden: onze planeet zelf heeft een magnetisch veld, ieder voorwerp zendt straling uit en zelfs je eigen lichaam is een magnetisch veld. Elektromagnetische straling is dus een heel normaal natuurkundig verschijnsel. Spijtig genoeg heeft de mensheid in de loop der jaren deze straling trachten na te bootsen en het is deze technische straling die een zware impact op onze gezondheid kan hebben. Denk hierbij aan zendmasten, hoogspanningskabels, 5G maar ook zonnepanelen, smartwatch, wifi en andere draadloze toestellen die deze technische straling uitsturen. Maar wat gebeurt er nu precies wanneer de natuurlijke balans uit evenwicht geraakt, en dit schadelijk voor onze gezondheid dreigt te worden?

Hoe kunnen we dit risico beperken en ons lichaam weer in balans krijgen? Wist je trouwens dat ongeborenen en kleine kinderen heeft meest vatbaar zijn voor elektromagnetische stralingen?
Dit alles en veel meer tijdens de Zwiprotect-infosessie op de Spirituele Expo in Waasmunster.

Ilse Houben

De 7 hoofdchakra’s in een notendop, incl. chakrameditatie, Ilse Houben

Ilse geeft je middels deze voordracht uitleg over de werking van de 7 hoofdchakra's, dit zijn de 7 energiecentra in het lichaam. Wanneer werken ze te traag en wanneer werken ze te snel. Hoe kunnen we deze energiecentra beter laten werken? Voel en ervaar het zélf middels de chakrameditatie die aan deze lezing gekoppeld wordt en ga met meer innerlijke rust terug huiswaarts.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Greet Mariën - Tine Dewaele - Chris Goddé - Lucie Buyse - Anne Wauters - Désirée van Toor - Betty van Geel - Rosa - Sonja Desmadryl - Chrisje Bressinck - Andy Vander Sijpt - Leen De Schoesitter - Persephone - Tamara De Jode - Nady Christiaens - Rafaelio - ...

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie

Naomi Apachi - Andy vander Sijpt - Chrisje Bressinck

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Tao Center - Centrum LichtZiel - Tamara De Jode

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Daewood - Atma Bhakti - Zen Spirit Plus

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yukimi

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda najaar 2021

19 september 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Waasmunster
26 september 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Oudenaarde
17 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Gent
24 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Brecht
31 oktober 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Kortrijk Xpo
7 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Ninove
14 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Roeselare
21 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Antwerpen
28 november 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Expo Hasselt
5 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Leuven, Brabanthal
19 december 2021: Spirituele Expo - Bloom Expo in Oostende

Coronamaatregelen

Om onze Spirituele Expo's veilig te laten verlopen gelden ook hier de actuele coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodige voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

 • Mondmasker dragen is verplicht vanaf 12 jaar bij het binnentreden van de zaal/hal.
 • De social distancing van 1,5m dient bewaard te blijven.
 • Registratie: bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
 • De wandelrichting, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
 • Honger of dorst? Tijdens je consumptie mag het mondmasker afgezet worden.
 • Handen worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
 • Ben je ziek? Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe! We zien je graag binnenkort terug op de Spirituele Expo in Waasmunster op zondag 19 september 2021.

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Waasmunster

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Greet
 • Mini-consult, Desiree van Toor
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Mini-consult, Rosa
 • 2x chakra healing van 15 minuten, Tamara De Jode
 • Mini-consult, Pamela Vermeire (Persephone)
 • Mini-consult, Rafaelio
 • Mindscape sessie, Leen De Schoesitter
 • Mindscape sessie, Katrien Muys
 • Sessie spel met kleuren en lichtmassage, Valerie Bouckaert
 • Hyla Air Purifier t.w.v. € 95,82, Peter Nys (Hyla België)

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom