Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oostende - AFGELAST

Datum

25/10/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. U kan geen tickets meer in voorverkoop aankopen.

Spirituele Beurs Oostende 25/10: AFGELAST

Op zaterdag 24 oktober heeft het lokaal bestuur beslist dat, ondanks de toestemming op federaal niveau, de Spirituele Expo in Oostende op zondag 25 oktober helaas niet mag doorgaan. Wie reeds een ticket aankocht voor deze beurs wordt persoonlijk via mail gecontacteerd.

Coronamaatregelen

De maatregelen die wij in acht houden om jouw en onze veiligheid te garanderen, lees je onderaan deze pagina.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Oostende op zondag 25 oktober - Duin & Zee

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier:
spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen:
van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op 25 oktober 2020 in zaal Duin en Zee in Oostende. Voel, beleef, ontdek het zélf!

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

Zaal Jupiter

10.30u – 11.00u: Kaartleggen met de Lenormand kaarten, Ingrid Terryn
11.10u – 11.55u: De invloed van vorige levens op dit leven, Andy Vander Sijpt
12.05u – 12.45u: De invloed van de Maan, Stephanie Schwab
12.55u – 13.40u: Karma, het zien van dubbele getallen & Tweelingzielen, Desiree van Toor
14.30u – 15.00u: Meditatie in verbinding, Elie Van Oppens (prakijk Rafaelio)
15.10u – 15.50u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi www.naomiapachi.com
16.00u – 16.35u: Heling op celniveau, Chris Beyaert (Shiva Center)
16.45u – 17.20u: Feng Shui & Lo Shu, Anja Delaere (Interior Flow)

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Bevorder je vitaliteit en succes met Feng shui en Lo shu - Anja Delaere (Interior Flow)

Lezing feng shui en lo shu Anja Delaere interior flow spirituele beurs expo Bloom web

Je woon- en werkomgeving heeft een enorme invloed op jouw leven. Het gaat daarbij over fysieke en materiële, maar evengoed emotionele en mentale aspecten. Je omgeving kan ondersteunend werken, maar ook voor problemen zorgen. Denk maar aan stagnatie, slapeloosheid, stress, ziekte, tegenspoed… Feng shui kan de balans van je leef – of werkruimte herstellen, en zo vitaliteit en succes bevorderen. Anja Delaere van Interior Flow licht tijdens deze lezing op de Spirituele Expo van Oostende een tipje van de sluier over hoe je een ‘goed gevoel omgeving’ kunt creëren aan de hand van de Feng shui-filosofie én het nog onbekende Lo shu. Deze laatste werkt op dezelfde manier als Feng shui, op basis van je geboortedatum dus, en analyseert je sterktes en zwaktes. Deze diepe analyse stelt je in staat je relaties te verbeteren en samenwerking binnen verschillende groepen te optimaliseren (zowel professioneel als privé). Wees er zeker bij! Je kan bij Anja steeds terecht voor een Lo shu karakteranalyse.

Kaartleggen met de Lenormand kaarten - Ingrid Terryn

Voordracht Lezing Ingrid Terryn Bloom Spirituele Expo Lenormand Kaartleggen

Maak op een ontspannen wijze kennis met de gekende Lenormandkaarten. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. Tijdens deze voordracht krijg je je eerste introductie in de fascinerende wereld van de Lenormand kaarten. Je leert er kennismaken met de diverse kaartlegsystemen, met de betekenis van de kaarten én verwent Ingrid je bovendien met het trekken van jouw jaarkaart. De dieperliggende betekenis ervan vertelt ze je graag in geuren en kleuren. Wees er zeker bij op de Spirituele Expo in Oostende!

Al een tijdje actief bezig met de Lenormand kaarten? Nood aan een nieuwe uitdaging? Volg dan bij Bloom (Waregem) de cursus 'Kaartleggen met Lenormand kaarten voor Gevorderden': klik hier voor meer informatie!

De invloed van de Maan – Stephanie Schwab

Lezing maan invloed Stephanie Schwab Spirituele beurs expo Bloom web

Sinds mensenheugenis spreekt de maan tot de verbeelding. Ze wordt bewonderd, bezongen en soms ook gevreesd. We vinden het zo vanzelfsprekend dat ze elke avond en nacht in een steeds andere gedaante aan de hemel staat. Toch oefent de Maan een grote invloed uit op de natuur én de mens. Ook gaat ze dagelijks in interactie met de andere planeten in ons zonnestelsel, wat tot een wonderbaarlijk kosmisch spel leidt waar we veel uit kunnen leren. Hoe kun je die energie bewust ervaren? Dat vertelt Stephanie Schwab je met plezier tijdens haar lezing op de Spirituele Beurs in Oostende. Haar motto? “Shoot for the moon, even if you miss, you will land among the stars!”

Familiekarma, reïncarnatie, en de ware roeping van tweelingzielen - Desiree van Toor

Lezing familiekarma reincarnatie en tweelingzielen Desiree van Toor Spirituele beurs expo Bloom web

Astrologe en karma- en reïncarnatiespecialist Desirée van Toor beschouwt het als haar levenswerk om haar kennis en gaven te delen met anderen. Daarnaast doet ze onderzoek naar tweelingzielen en bewustzijnsontwikkeling. Tijdens haar lezing 'Karma, het zien van dubbele getallen & Tweelingzielen' deelt ze 5000 jaar oude kennis in een modern jasje. Ze brengt dit met een vernieuwende blik, zodat de voordrachten voor iedereen toegankelijk blijven. Je kunt haar aan het werk zien op de Spirituele Beurs van Bloom in Oostende op 25/10/2020. Website: paraholon.nl

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web
- Aurafotograaf op de Spirituele Expo van Oostende -

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Oostende een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding. Zoek de mysterieuze tent in de zaal, daar tref je misschien wel Peter aan :-).

Alle levende wezens hebben een aura. Een onzichtbare fijnstoffelijke uitstraling van licht en energie die het fysieke lichaam omhult. Dit elektromagnetisch veld is een afspiegeling van iemands lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Aan de hand van aurafotografie kan Peter van de Klok jouw energetisch veld in kaart brengen en toelichten.

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Oostende!

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Oostende een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Heling op celniveau - Chris Beyaert (Shiva Center)

Lezing Healing celniveau Shuivacenter Spirituele Beurs expo Bloom web

Negatieve ervaringen en trauma’s worden in ons lichaam ook op celniveau opgeslagen. Daaruit kunnen heel wat emotionele en fysieke klachten voortkomen. Via helende reizen kun je deze klachten (gaande van depressie, stress tot chronische pijn) aanpakken. Meer weten over wat dat precies inhoudt? Teken dan zeker present op deze lezing tijdens de Spirituele Beurs in Oostende.

Meditatie in verbinding - Elie Van Oppens (prakijk Rafaelio)

Lezing meditatie in verbinding Elie Van Oppens Spirituele beurs expo Bloom web

Tijdens deze demonstratie ervaar je een gratis meditatie die rechtstreeks in verbinding staat met de hogere energie, de Bron van Liefde genaamd. Elie dient als kanaal om deze liefde en heling door te geven. Je reist tijdens deze meditatie door de energetische werelden waar enkel oneindige liefde te vinden is. Deze boodschappen en energie zijn steeds afgestemd op de aanwezige bezoekers. Wil jij ook graag deze bijzondere meditatie en healing ervaren? Kom dan zeker naar de Spirituele Beurs in Oostende.

.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Greet - Fons De Voegt - Angelique Vermont - Tine Dewaele - Chris Goddé - Anne Wauters - Betty Van Geel - Yves Polet - Nady Christiaens - Ingrid Terryn - Marleen Claerhout - Kathleen Callewaert - Rosa - Sonia Desmadryl - Maria Remon - Stephanie Schwab - Medium Stef (Art of Mediums) - Elie Van Oppens - Desiree van Toor

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Andy Vander Sijpt - Naomi Apachi - Isabelle Duchene - Lucie Buyse - Mr. Netten

Aurafotografie / Zandlezen

Angelina Sica - Peter van de Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Feng Shui

Interior Flow - Atma Bhakti - Shiva Center - Health Treatment - Yannick Pots

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Namasté - Zen Spirit Plus - Sigi's Atelier - Twinkel@home

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yuvaco

Coronamaatregelen

Om onze beurzen veilig laten verlopen gelden ook hier de reeds alom bekende coronamaatregelen. Wij nemen alvast alle nodig voorzorgen, maar we rekenen ook op jullie om een steentje bij te dragen. En wel op deze manier:

> Mondmasker
dragen is verplicht vanaf 12 jaar bij het binnentreden van de zaal/hal.
> De social distancing
van 1,5m moet ten allen tijde bewaard blijven.
> Registratie:
bij aankoop van beurstickets aan de deur wordt je voor- en achternaam gevraagd, alsook je telefoonnummer of mailadres. Heb je reeds je beurstickets online gekocht? Dan is er verder geen registratie vereist.
> De wandelrichting
, die wordt aangeduid met pijlen op de grond, wordt steeds gerespecteerd.
> Honger of dorst?
Helaas kan er omwille van de coronamaatregelen geen catering voorzien worden.
> Handen
worden gedesinfecteerd bij het betreden van de zaal en voor het aangaan van een persoonlijk consult.
> Ben je ziek?
Denk aan je kwetsbare medemens, en blijf alsjeblieft thuis :).

Stay safe!
We zien jullie graag terug op de Spirituele Expo in Oostende.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende

Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Angelique Vermont
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Sonia Desmadryl

Mini-consult, Anne Wauters
Consult, Betty Van Geel
Mini-consult, Yves Polet
Mini-consult, Marleen Claerhout
Waardebon van €15, Twinkel@home
Tarotlegging t.w.v. €20 (20 minuten), Stephanie Schwab
Mini-consult, Elie (praktijk Rafaelio)

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom