Home

Overige

Mijn account

Bloom 6 is uit!
Ontdek hem hier!

Spirituele Beurs Kortrijk Xpo

Datum

11 september 2022 / 10:00 - 17:30

Locatie

Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 8,00

Vanaf 5 tickets: €7,00 per ticket ipv. €8,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 11 september 2022 Kortrijk is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beleef Beurs Kortrijk Xpo op zondag 11 september 2022

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van feng shui, over het werken met je innerlijke kracht tot priesteressen.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Word verwend met een kopje Detox Thee van The Herborist (voor de eerste 50 bezoekers).
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 11 september 2022 in Kortrijk Xpo (Meeting Center), Doorniksesteenweg 216 in Kortrijk.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Kortrijk Xpo een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €8 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €7/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €10 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Line-up: under construction

Zaal Venus:

11.00 uur: Kaartleggen op grootmoeders wijze, Ingrid Terryn
12.00 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
13.00 uur: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
14.00 uur: Astrologie in 2022, Paul Van Egghen
15.30 uur: Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont

Zaal Jupiter:

12.00 uur: Handlezen, Willem De Baets
14.00 uur: De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

Lezing Aimee Zwitser kaarten Ingrid Terryn Spirituele Expo beurs Bloom web

Kaartleggen op grootmoeders wijze, Ingrid Terryn

Ingrid Terryn heeft maar liefst 40 jaar ervaring en haar bedrevenheid heeft haar een heel drukke praktijk opgeleverd. Als geen ander beheerst ze de geheimen van het kaartleggen, zowel met de klassieke Lenormand als met de Belline-, Aimée Zwitser-, zigeuner- en gewone speelkaarten. Door met de gewone speelkaarten te leren kaartleggen 'naar analogie van ons grootmoeder' betreed je een verrijkend levensgebied en ontdek je dat de symboliek van de kaarten inzichtelijk, leidend is én beschermend en voorspellend werkt. Geen voorkennis vereist!

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 11 september in de Kortrijk Xpo.

Lezing Foto Desiree Van Toor

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Kortrijk Xpo op zondag 11 september 2022 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Paul Van Egghen Astroloog Bloom Webshop

Astrologie in 2022, Paul Van Egghen

Paul Van Egghen, wonende in zuidelijk West-Vlaanderen, heeft reeds 40 jaar (muziek-)onderwijs achter de rug. Hij koestert 30 jaar levendige interesse in de realiteit achter de realiteit en gegronde spiritualiteit. Met een gevarieerde achtergrond van meerdere opleidingen (astrologie, EFT, meditatie, algemene esotherie, pendelen, SRT…) is deze duizendpoot nu vooral werkzaam als integraal astroloog (antwoorden op vragen als: wie ben jij, wat kom je hier doen, hoe is de link met de Hoger Zelf) en gecertificeerd hypnotherapeut. Maar dat houdt hem uiteraard niet tegen om boeiende workshops en lezingen over tal van verschillende onderwerpen op poten te zetten om zijn brede kennis te delen met anderen.

Lezing workshop kennis maken met engelen Jessica de Bont Spirituele beurs expo Bloom web

Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont

Jessica de Bont staat al van kinds af aan in contact met engelen. Jessica mag zich zelf dan ook trots engelenexpert noemen, maar ook kundalini & reiki master. Ze is werkzaam in haar eigen praktijk waar ze opleidingen verzorgt en hooggevoelige mensen persoonlijk begeleidt. Tijdens deze workshop op de Spirituele Beurs in Kortrijk Xpo wil ze je kennis laten maken met de engelen. Jessica legt uit hoe je engelen kunt voelen, zien en ruiken om je heen. Engelen bieden hulp en onvoorwaardelijke steun, maar het is niet altijd even eenvoudig om die op te merken. Enkele gelukkigen in de zaal zullen ook een boodschap ontvangen van hun persoonlijke engel. Mis het zeker niet!

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem De Baets vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Kortrijk Xpo op zondag 11 september 2022.

Jolanda Schepers Beurs Kortirjk

De reis naar zelfinzicht, Jolanda Schepers

Wil je ook vanuit een ander kader naar jouw leven kijken? Jolanda Schepers neemt je in haar verhaal graag mee op reis om via nieuwe invalshoeken naar het leven te kijken. Met haar enthousiasme en inspirerende persoonlijkheid voert Jolanda jou mee op haar pad. Je gaat op bezoek bij inheemse stammen en volkeren. Via hun wijsheden en levenservaring wordt een nieuw licht geworpen op het leven hier. Met al heel wat omzwervingen over de wereld op haar naam en 15 jaar ervaring als therapeut in de GGZ is één ding zeker: dit wordt een verdiepende en inzichtgevende ervaring. Ga je mee op reis?

As knowledge increases, wonder deepens.

Charles Morgan

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Lucie Buyse - Désirée Van Toor - Betty Van Geel - Anne Wauters - Jacqueline Vermeulen - Tamara De Jode - Desiris - Tine Dewaele - Silvia Hemelaar - Sonia - Jessica De Bont - Mireille Cornelis - Chris Goddé - Stephanie Vanhaverbeke - Nady Christiaens - Ingrid Terryn - Paul Van Egghen

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie

Angelina Sica - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki

Anja Van Den Eeckhout - Geert Cnoockaert - Sofia Campione

Standen met edelstenen & sieraden - essentiële olie

Zen Spirit Plus - Bloom - Drupl CBD - Twinkle@home

Spirituele (web)winkels

Bloom

Food Zone

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

Bereikbaarheid

Alle informatie omtrent bereikbaarheid naar Kortrijk Xpo lees je hier terug. Informatie over parkeren vind je hier terug.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda najaar 2022

18 september 2022: Spirituele Expo Sint-Niklaas
25 september 2022: Spirituele Expo Oudenaarde
02 oktober 2022: Spirituele Expo Mol
16 oktober 2022: Spirituele Expo Gent
23 november 2022: Spirituele Expo Ninove
30 oktober 2022: Spirituele Expo Hasselt
06 november 2022: Spirituele Expo Leuven
13 november 2022: Spirituele Expo Roeselare
20 november 2022: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
11 december 2022: Spirituele Expo Oostende

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Kortrijk

Hou deze pagina goed in de gaten

voor de bekendmaking van de prijzenpot!

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom