Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Glabbeek

Datum

12/01/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Zaal Glazuur
Dries 7a, 3380 Glabbeek
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Glabbeek op zondag 12 januari - Zaal Glazuur

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen. Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 12 januari in Zaal Glazuur in Glabbeek.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

11.00u – 11.45u: Transmissiemeditatie in samenwerking met de Meesters van Wijsheid en de kunst van zelfverwerkelijking, Transmissions
11.45u – 12.30u:
Lichtmeesters, aartsengelen en lichtwezens, Tanachriena
12.30u – 13.15u:
Naar de oorsprong van je eigen ZIJN, Veronique Wittezaele
13.15u – 14.00u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
14.00u – 15.00u:
(familie)karma, reïncarnatie, en de pijn en ware roeping van tweelingzielen, Desiree van Toor
15.00u - 15.45u:
Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
16.00u – 16.45u:
Bloemlezing, Angelina Sica
16.45u - 17.30u:
De kracht van Liefde, Ilse Houben

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

De Magie van kleuren - Greet

Kleuren Greet Marien Lezing Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Kleuren hebben elk een eigen trilling wat energie geeft, als medium kun je de trilling ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig en met deze lezing wil ik met jullie op een plezierige manier langs alle kleuren glijden en laten weten welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook gaan we de betekenis van elke kleur ontdekken en waarvoor we ze allemaal kunnen gebruiken. Ik hoop dat jullie, net als Greet gefascineerd zullen zijn van deze materie.

Naar de oorsprong van je eigen ZIJN - Veronique Wittezaele

Lezing Naar de oorsprong van je eigen zijn Veronique Wittezaele Spirituele beurs expo Bloom web

Ontdekken wie je echt bent, wat de zin van jouw leven en waar je grootste talenten liggen: dat is het doel van velen. Ben jij ook benieuwd naar de antwoorden op die vragen? Zou je ook graag stralen? Kom dan zeker naar de lezing over 'de oorsprong van je eigen zijn' tijdens de paranormale beurs in Glabbeek.

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan - Fons De Voegt

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen) - Naomi Apachi

Gratis Demo Bij Afgifte Van Een Foto Of Voorwerp Naomi Apachi Zesde Zintuig Spirituele Expo Bloom Web

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Beurs in Leuven een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie. www.naomiapachi.com

Bloemlezing - Angelina Sica

Demonstratie lezing bloemlezing Angelina Sica Spirituele beurs expo Bloom web

Bloemen kunnen persoonlijke boodschappen bevatten voor elk van ons. Door deze te lezen kan Angelina die doorgeven. Die kunnen wijzen op een bepaalde situatie of een gevoel dat momenteel speelt in jouw leven, of die te maken heeft met jouw verleden of toekomst. Door naar je lievelingsbloem te kijken, houd je jezelf een spiegel voor. Dit zal Angelina Sica demonstreren op de parapsychologische beurs in Glabbeek.

Transmissiemeditatie in samenwerking met de Meesters van Wijsheid en de Kunst van zelfverwerkelijking

Transmissiemeditatie-Transmissions-workshop-Spirituele-Expo-beurs-Bloom-web

Transmissiemeditatie is een groepsmeditatie die zeer eenvoudig is, al zittend op een stoel gedaan wordt, geschikt is voor jong en oud én waarbij geen voorafgaande kennis vereist is. Het is een dynamische vorm van dienstbaarheid aan de wereld en een krachtig middel voor persoonlijke geestelijke ontwikkeling. Ervaar deze meditatievorm zélf op de Spirituele Expo van Glabbeek.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Leona Lefevere - Roos Duflou - Fons De Voegt - Greet - Anne Wauters - Betty Van Geel - Mr. Netten - Chrisje Bressinck - Martine Vanhoutte - Desiree van Toor - Ilse Houben - Angelina Sica - Naomi Apachi - Transmissions - 't Rustpuntje - Peter van de Klok - Jean-Marie Braibant - Yuvaco - Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Sigi's Atelier - Rosa Veneziani

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Glabbeek

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Greet
Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Anne Wauters

Mini-consult, Chrisje Bressinck
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Erna Droesbeke
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!