Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Genk • 12 februari 2023 • Bloom Expo

Datum

12 februari 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

Limburghal
Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 12 februari 2023 Genk is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Genk • 12 februari 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van psychometrie tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 12 februari 2023 in de Limburghal, Jaarbeurslaan 6 in Genk.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in de Limburghal in Genk een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Holistic Zone

11.30 u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.30 u: Innerlijk Licht, Marieke Krista
13.30 u: Leren leven met HSP, Jessica de Bont
14.30 u: Zielsgelukkig, Marianne Plasmans
15.30 u: Opruimgoeroe voor al jouw trauma's, Ana Donné

Jupiter Zone

11.00 u: Read Like A Shadow By Alex Pauwels
12.00 u: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
13.00 u: Psychometrie, Chrisje Bressinck
14.00 u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
15.00 u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
www.naomiapachi.com

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 12 februari 2023 in de Limburghal te Genk.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

Lezing Foto Desiree Van Toor

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Genk op zondag 12 februari 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Leren leven met HSP, Jessica De Bont - Spirituele Expo lezing

Leren leven met HSP, Jessica De Bont

Tijdens deze lezing van Jessica De Bont op de Spirituele Expo in Genk leert ze jou alle ins en outs over hooggevoeligheid/HSP. Hooggevoelig door het leven gaan, kan op het eerste gezicht lastig en tricky lijken, maar eens je begrijpt waarom je wisselende stemmingen, lichamelijke klachten en vermoeidheid ervaart, wordt alles een stuk duidelijker. Tijdens deze lezing van Jessica de Bont ontdek je dat HSP ook een leuke, prettige kant heeft. Je verlaat de Spirituele Expo met een flinke dosis tips en tricks om direct in het dagelijks leven toe te passen.

Lezing demo Psychometrie Chrisje Bressinck Spirituele Expo Beurs Bloom Web

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, inclusief boodschappen van ‘GENE ZIJDE’), Chrisje Bressinck

Medium Chrisje Bressinck krijgt geregeld boodschappen van overledenen door, en dit via twee kanalen: haar gidsen, en haar eigen helderheid. Tijdens deze demonstratie laat ze zien hoe zo'n lezing aan de hand van een foto of voorwerp verloopt. Dit heet psychometrie. Zij bewaart tijdens zo'n sessie steeds een zekere discrete afstand om haar lezing vlot te laten verlopen. Haar heldervoelendheid en kracht werden al bewezen in tv-shows zoals ‘Het Zesde Zintuig’ en ‘Man Bijt Hond’. Ook de geschreven pers doet geregeld een beroep op haar kennen en kunnen. Ervaar de kunst van de psychometrie tijdens de demonstratie van Chrisje Bressinck op de paranormale beurs in Genk, en ontvang zélf boodschappen van 'gene zijde'.

Ana Donné Bloom Coach Online Profiel

Ana Donné, opruimgoeroe voor al jouw trauma's

Traumacoach Ana Donné is dé opruimgoeroe voor al jouw trauma's en blokkeringen. Zij heeft zich reeds jaren verdiept in diverse levenskwesties en -vragen. Ana is dan ook de expert bij uitstek om jou te ondersteunen bij vraagstukken als:

• Wie ben ik werkelijk?
• Waarom ben ik eigenlijk hier?
• Waarom lijd ik in dit leven en heb ik geen gezond lichaam?
• Waarom word ik geteisterd door financiële kwesties?

Het heeft Ana jaren gekost om een antwoord te vinden op deze levensvragen en nu is de traumacoach bereid om ook jou te helpen in jouw zoektocht naar antwoorden. In deze lezing op de Spirituele Expo in de Limburghal in Genk vertelt Ana jou alles over het verhogen van je frequentie om zo een gezond en gelukkig leven te bekomen.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in de Limburghal in Genk een gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

What have you done lately to enrich your life?

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Denise Lins de Resende - Fons De Voegt - Roxana Corvers - Betty Van Geel - Anne Wauters - Cristel Rijmenans - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Engelenhealing (Jessica de Bont) - Chris Goddé - Francine Peters (My Way) - Medium Tineke - Gabriella Schnitzeler - Magie Greet - Vicky Peyffers - Chrisje Bressinck - Silvia Hemelaar - Angeltopia - Desiree van Toor - Yves Polet

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose

Naomi Apachi - Angelina Sica - Peter Klok - Ana Donné

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst / Massagetherapie

Pedras Healing - Centrum LichtZiel - Transmissions Belgium - Greet Wynands - Healingart - Meditatie in beweging

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / cosmetica

The Dunes - Jasmine - HeArt of Being - The Light House - Mokai Stones - Kiva Energie - Forever Living Products (Ann Naeye) - Twinkle@Home - FehRuz - Drupl CBD

Spirituele (web)winkels

Flow oils - Marieke Krista Oshianna - Daniël van den Hurk - Het Maria Winkeltje - Bloom

Food Zone

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

Bereikbaarheid

Alle informatie omtrent bereikbaarheid naar de Limburghal in Genk lees je hier terug.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Maak kennis met onze Spirituele Expo's!

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Genk!

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Fantasiering naar keuze, The Light House
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelina Sica
Juweeltje, Twinkel@Home

Mini-consult, Greet
1 zegening met Tao Kalligrafie, Healing Art en Meditatie in beweging
5 D.V.D.'s Meesters van de Ziel, Healing Art en Meditatie in beweging
Mini-consult, Chris Goddé
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Yves Polet

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom