Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Oostende • 30 april 2023 • Bloom Expo

Datum

30 april 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

Duin en Zee
Fortstraat 128, 8400 Oostende
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 30 april 2023 Oostende is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Oostende • 30 april 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van openingsmeditatie over ademworkshop tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 30 april 2023 in Duin en Zee, Fortstraat 128 in Oostende.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Duin en Zee in Oostende een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Spirituele Expo Bloom Holistic Zone

10.30 uur:
openingsmeditatie, Paul Van Egghen
11.30 uur:

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.30 uur:

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
13.30 uur:

Kom thuis bij jezelf, Ingrid Bulcke
14.30 uur:

Astrologie in 2023, Paul Van Egghen
15.30 uur:

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchêne

Spirituele Expo Bloom Jupiter Zone

11.00 uur:
Handlezen, Willem De Baets
12.00 uur:

Leven met de Maan, Caroline Risack
13.00 uur:

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360
15.00 uur:

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
www.naomiapachi.com
16.00 uur:

Read Like A Shadow By Alex Pauwels (De Marseille)

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 30 april 2023 in Oostende.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Oostende op zondag 30 april 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2023 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2023.

Foto Ingrid Bulcke Health Farm

Kom thuis bij jezelf, Ingrid Bulcke

Over de jaren heeft Ingrid van de Health Farm een wijde ervaring opgebouwd door training en professionele opleidingen in verschillende landen en culturen (India, Hong Kong & Singapore, Mexico, Peru...). Ze heeft een totale wereldwijde visie. Door haar vergaande empathie kan ze door de moeilijkste en meest complexe situaties zien, en je begeleiden naar oplossingen of een geleidelijke groei. We gaan allen door moeilijke periodes in ons leven en kunnen door zorgen en stress onszelf verliezen en niet in staat zijn om terug door te dringen tot de kern van ons zijn. Hierbij kan Ingrid je helpen door haar ervaring en samen met je werken om via je eigen energie en door de sterkte van je ziel het beste in jezelf naar boven te brengen. Kom luisteren naar de boeiende lezing van Ingrid tijdens de Spirituele Expo van Oostende op zondag 30 april 2023.

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Zak dan zeker af naar de Spirituele Expo in Oostende!

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Oostende op zondag 30 april 2023.

Caroline Risack Lezing Maan Spirituele Expo

Leven met de Maan, Caroline Risack

Al sinds jaar en dag heeft de Maan een mysterieuze uitwerking gehad op de mensheid. Niet alleen omdat dit dromerige hemellichaam de eb en vloed van de wereldzeeën beïnvloedt, maar ook doordat ze bijna dagelijks van vorm verandert. Gezien de mens ook voor 70% uit water bestaat, worden ook wij beïnvloedt door de Maan en haar fases. Onze voorouders leefden met de Maan, zowel de volle als de nieuwe maanfase had een significante betekenis in hun leven. Ook vandaag de dag erkennen steeds meer mensen de waarde van de Maan. Door de energie die vrijkomt tijdens een welbepaalde maanfase aan te wenden, kun je jouw intenties en acties van daadkracht en glans voorzien. Dit én meer leer je van astrologe Caroline Risack op de Spirituele Expo in Oostende.

Gefascineerd door de Maan?
Caroline Risack geeft op donderdag 18 mei de workshop 'Leer leven met de Maan' bij Bloom in Waregem.

Ontdek de sleutel naar jouw vrijheid, Omnigo 360

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360

Vrijheid krijgt voor iedereen een andere invulling. Wel keren dezelfde elementen steeds opnieuw terug. Kenth en Senne creëerden het OMNIGO 360 Ecosysteem om vrijheidszoekers te begeleiden op het pad naar HUN ultieme vrijheid. In deze toegankelijke Intro Seminar tonen zij jou hoe jij, ook, JOUW vrijheid kan bereiken. In een wereld waarin dit geen basisrecht meer lijkt te zijn, focust OMNIGO 360 op het terugwinnen van jouw individuele vrijheid. Op een 45-tal minuten tijd leer je van Senne Trenson, OMNIGO 360 Co-Oprichter & Coach, de sleutels tot vrijheid die Kenth en hij ook dagdagelijks toepassen. We delen concrete tips en stappen en die je kan zetten om JOUW vrijheid te bereiken. Wat dit ook betekent voor jou. Wat je huidige situatie ook is. Zet dus NU de eerste stap via een toegankelijke Intro Seminar op de Spirituele Expo in Oostende op zondag 30 april 2023.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Oostende een Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web

Aurafotograaf Peter van De Klok

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Oostende een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding.

• It is through gratitude for the present moment that the spiritual dimension of life opens up •

Eckhart Tolle

• Food Zone •

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

• Een greep uit de deelnemende standhouders •

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Betty Van Geel - Anne Wauters - Cristel Rijmenans - Chris Goddé - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Yvonne Flipse (Bron van Wijsheid) - Désirée van Toor - Nady - Kathleen Callewaert - Paul Van Egghen - Karin Vlinderliefde - Tamara De Jode - Lydie Scherpereel - Tine Dewaele - Sonia Desmadryl - Rosa - Maggie Greet - Caroline Risack - Ronald Wagenaar (Pedras Healing)

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / zandlezen / aurafotografie / massage

Isabelle Duchene - Naomi Apachi - Angelina Sica - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / beauty / Healthy Food

Centrum LichtZiel - The Dunes - OMNIGO360 - Health Farm - Wendy Leyten (Energy-Health) - Same Life Coaching - Kiva Energie - Ronald Wagenaar (Pedras Healing)

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / voeding / Spirituele (web)winkels / boeken

Bloom- Yuvaco - Thomas Ronsse - Drupld CBD

• Bereikbaarheid •

Met de wagen

Plan uw route via Google Maps.
Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Fortstraat 128, 8400 Oostende. U kunt uw wagen parkeren op de parkeerplaats van Hangtime.

Met het openbaar vervoer

Via De Lijn kunt u uw reis met het openbaar vervoer naar Duin en Zee in Oostende plannen. De dichtstbijzijnde halte heet 'Duin en Zee'.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

• Een beeld zegt meer dan 1000 woorden •

Maak kennis met onze Spirituele Expo's via volgende introductiefilm.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Oostende

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Tamara De Jode
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Sonia Desmadryl
Mini-consult, Greet

Mini-consult, Chris Goddé
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Mini-consult, Paul Van Egghen
5 Strategie Sessies, Omnigo 360
Mini-consult, Rosa
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom