Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Maldegem • 16 april 2023 • Bloom Expo

Datum

16 april 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

CC Den Hoogen Pad
Elisabethstraat 3, 9991 Maldegem
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 16 april 2023 Maldegem is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Maldegem • 16 april 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van openingsmeditatie over ademworkshop tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 16 april 2023 in CC Den Hoogen Pad, Elisabethstraat 3 in Maldegem.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in CC Den Hoogen Pad in Maldegem een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Spirituele Expo Bloom Jupiter Zone

Jupiter Zone

10.30 uur:
Handlezen, Willem De Baets
11.15 uur:

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360
12.00 uur:

Workshop: energie in Balans, Lieve de Wannamacker
13.00 uur:

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
13.45 uur:

Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont
14.15 uur:

Ken jij jezelf? Zo ja, wie ben jij dan?, Beppie Vermeulen
15.00 uur:

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi,
Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16.00 uur:

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)
16.45 uur:

Read Like A Shadow By Alex Pauwels (De Marseille)

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.
**Foto met dank aan Youssef Hacchouch (outdoor Summer Bloom Fest 2022)

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Maldegem op zondag 16 april 2023.

Ontdek de sleutel naar jouw vrijheid, Omnigo 360

Ontdek de sleutels naar het bereiken van JOUW vrijheid met OMNIGO 360

Vrijheid krijgt voor iedereen een andere invulling. Wel keren dezelfde elementen steeds opnieuw terug. Kenth en Senne creëerden het OMNIGO 360 Ecosysteem om vrijheidszoekers te begeleiden op het pad naar HUN ultieme vrijheid. In deze toegankelijke Intro Seminar tonen zij jou hoe jij, ook, JOUW vrijheid kan bereiken. In een wereld waarin dit geen basisrecht meer lijkt te zijn, focust OMNIGO 360 op het terugwinnen van jouw individuele vrijheid. Op een 45-tal minuten tijd leer je van Senne Trenson, OMNIGO 360 Co-Oprichter & Coach, de sleutels tot vrijheid die Kenth en hij ook dagdagelijks toepassen. We delen concrete tips en stappen en die je kan zetten om JOUW vrijheid te bereiken. Wat dit ook betekent voor jou. Wat je huidige situatie ook is. Zet dus NU de eerste stap via een toegankelijke Intro Seminar op de Spirituele Expo in Maldegem op zondag 16 april 2023.

Foto Publ

Breng jouw energie in balans, Lieve De Wannemacker

Voel jij je niet geaard? Vind je het lastig om je op een veilige wijze met je medemens te verbinden? Heb je weinig tot geen zelfvertrouwen of ‘onverklaarbare’ fysieke klachten? Als je op één of meerdere vragen ‘ja’ beantwoordde, dan is de kans reëel dat jouw chakra’s uit balans zijn. Ze staan ofwel té ver open, ofwel zijn ze geblokkeerd.

Lieve De Wannemacker leert je op de Spirituele Expo in CC Den Hoogen Pad in Maldegem hoe je jouw chakra’s op een veilige manier kan openen en sluiten. Via haar interactieve workshop ervaar je hoe energie tussen de mensen stroomt. Als gegrond esoterisch en spiritueel wezen hoopt Lieve De Wannemacker liefde, licht en waarheid op aarde brengen. Dat ziet ze als haar geboorterecht, de reden van haar bestaan. Met de workshops en opleidingen die ze geeft, wil ze anderen hiertoe inspireren.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten, Désirée van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Maldegem op zondag 16 april 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Lezing workshop kennis maken met engelen Jessica de Bont Spirituele beurs expo Bloom web

Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont

Jessica de Bont staat al van kinds af aan in contact met engelen. Jessica mag zich zelf dan ook trots engelenexpert noemen, maar ook Kundalini & reiki master. Ze is werkzaam in haar eigen praktijk waar ze opleidingen verzorgt en hooggevoelige mensen persoonlijk begeleidt. Tijdens deze workshop op de Spirituele Beurs in de CC Den Hoogen Pad in Maldegem wil ze je kennis laten maken met de engelen. Jessica legt uit hoe je engelen kunt voelen, zien en ruiken om je heen. Engelen bieden hulp en onvoorwaardelijke steun, maar het is niet altijd even eenvoudig om die op te merken. Enkele gelukkigen in de zaal zullen ook een boodschap ontvangen van hun persoonlijke engel. Mis het zeker niet!

Beppie Vermeulen Lezing Spirituele Expo 2023

Ken jij jezelf? Zo ja, wie ben jij dan?, Beppie Vermeulen

Voordat je hier op aarde geboren wordt, kiest jouw ziel zorgvuldig de beproevingen uit die je in dit leven te wachten staan. Zo kiest je ziel niet alleen in welk nest je geboren wordt, wie je ouders en familieleden zijn, maar ook in welke gedaante of in welk lichaam het geboren wordt en welke levenslessen het hoopt te leren hier op aarde. Maar je zielenpad heeft natuurlijk ook zijwegen, gebeurtenissen die in jouw handen liggen, waar jij invloed op hebt. Je werd immers geboren met een vrije wil. Maar als je jouw levensles niet leert, dan wordt deze beproeving steeds zwaarder totdat je deze wel onder ogen kunt of wil zien. Personal coach Beppie Vermeulen vertelt in haar lezing op de Spirituele Expo in Maldegem alles over je ziel en wie jij werkelijk diep van binnen bent.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Maldegem een Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Inge Stockmans Corazon Bloom coach web

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Tijdens deze lezing van Inge Stockmans van het Corazon Healing Center op de Spirituele Expo in Maldegem ontdek je hoe je ook zelf Healer, Medium en Dierentolk kan worden. Dieren en Gidsen zijn katalysatoren voor spirituele groei en persoonlijke transformatie. Dieren kunnen je meenemen naar magische rijken die je aangeboren psychische, intuïtieve en healende gaven ontsluiten. Jouw Gidsen zien je zoals je bent, ze weten waar je nog vastzit en begeleiden je met zachte hand en oneindig veel liefde en wijsheid naar huis, naar je Goddelijke Essentie. Via onze gecombineerde begeleiding en (zelf)healing word je niet alleen zelf medium, dierentolk en healer, maar bereid je je ook stap voor stap voor op leven in de vijfde dimensie.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web

Aurafotograaf Peter van De Klok

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Maldegem een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding.

• Know what sparks the light in you so that you, in your own way, can illuminate the world •

Oprah Winfrey

• Een greep uit de deelnemende standhouders •

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Koen Claeys - Gipsy Moonstone - Kathleen Callewaert - Karin Vlinderliefde - Tamara De Jode - Lydie Scherpereel - Tine Dewaele - Anne Wauters - Cristel Rijmenans - Chris Goddé - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Silvia Hemelaar - Yvonne Flipse (Bron van Wijsheid) - Désirée van Toor - Jessica de Bont (Engelenhealing) - Rosa - Desiris - Marie-Christine Vervinck - Maggie Greet - Ann Verpoort - Sophia Campione - Pedras Healing

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / massage

Naomi Apachi - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Shiatsu

Centrum LichtZiel - Corazon Healing Center - Bureau en levensschool Nurlaila - OMNIGO 360 - Veronique van den Oever (Valley of Silence) - Begeleiding Op Jouw Levenspad (Jürgen en Wendy Thienpont) - Zen Spirit Plus - Inge Draulans (Kupanua)

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / voeding

Bloom - Jasmine - MokaiStones - Same Life Coaching - Kiva Energie - The Dunes - The Lighthouse - Yukimi - HeArt of Being - Pedras Healing

Spirituele (web)winkels

Bloom - Yukimi

• Food Zone •

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

• Bereikbaarheid •

Met de wagen

Plan uw route via Google Maps.
Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Elisabethstraat 3, 9991 Maldegem

Met het openbaar vervoer

Plan uw route via Belgian Train, De Lijn, Google Maps.
De dichtstbijzijnde gewone bushalte is ‘Adegem-Dorp’.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

• Een beeld zegt meer dan 1000 woorden •

Maak kennis met onze Spirituele Expo's via volgende introductiefilm.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Deinze

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Fantasiering naar keuze, The Light House
Mini-consult, Desiris
Mini-consult, Marie-Christine Vervinck
Mini-consult, Tamara De Jode
Mini-consult, Anne Wauters

Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Greet
Mini-consult, Chris Goddé
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Waardebon, Zen Spirit Plus
5 Strategie Sessies, Omnigo 360
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom