Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Antwerpen Deurne • 02 april 2023 • Bloom Expo

Datum

02 april 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

Dansen Roels
Boterlaarbaan 89, 2100 Antwerpen
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 02 april 2023 Antwerpen Deurne is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Antwerpen Deurne • 02 april 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van openingsmeditatie over ademworkshop tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 02 april 2023 in Dansen Roels, Boterlaarbaan 89 in Antwerpen Deurne.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in Dansen Roels in Antwerpen Deurne een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Spirituele Expo Bloom Jupiter Zone

Jupiter Zone

10.30 u: Handlezen, Willem De Baets
11.15 u:
Magie in het dagelijkse leven, Eva van het Rijk van Holle
12.00 u:
Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
12.45 u:
Jezelf terugvinden na een relatiebreuk, Erica Oostvogels
13.30 u:
Sardinië: het equivalent van Atlantis? Sam Pitzalis (Keep Alive Tours)
14.15 u:
Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl (Spiritualiteit op hoge hakken)
15.00 u:
Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
16.00 u: Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen?, Monica Bleeckx
16.45 u:
Read Like A Shadow By Alex Pauwels (De Marseille)

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.
**Foto met dank aan Youssef Hacchouch (outdoor Summer Bloom Fest 2022)

Willem De Baets Coach Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Antwerpen op zondag 2 april 2023.

Eva Marijnissen Het Rijk van Holle Voordracht Spirituele Expo

Magie in het dagelijkse leven, Eva van het Rijk van Holle

Magie bestaat niet enkel in sprookjes. Magie is écht en tastbaar. Het is zoals een soort web waarbij je door aan wat draadjes te trekken, de realiteit rondom je kan veranderen. Het is een kwestie van verbondenheid en verantwoordelijkheid. Tijdens de lezing op de Spirituele Expo in Antwerpen vertelt Eva van het Rijk van Holle vol passie over hoe zij magie beleeft in het dagelijkse leven. Ze vertelt openhartig over haar verwezenlijkingen en ‘bloopers’. Magie is hard werken, maar ook jij kan het. Eva geeft je tips en tricks om zelf wat magie je dagelijkse leven in te blazen. Magie is echt, je moet het enkel willen zien…

Monica Bleeckx foto Lezing Spirituele Expo

Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen? - Monica Bleeckx

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn. Het is een vorm van trance, van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning, waarbij je onderbewustzijn extra ontvankelijk is voor suggesties. Het is een tool om op een snelle en efficiënte wijze therapeutische doeleinden te bereiken. Dankzij hypnose kunnen we direct de kern van een probleem benaderen, de essentie. Hypnose stelt ons in staat een waaier aan problemen aan te pakken, variërend van slechte gewoontes tot fobieën en trauma’s. Op de Spirituele Expo in Antwerpen vertelt hypnotiseur Monica Bleeckx jou hoe hypnose je leven op een positieve wijze kan transformeren.

Erica Oostvogels Jezelf Terugvinden Na Relatiebreuk Lezing Spirituele Expo

Jezelf terugvinden na een relatiebreuk, Erica Oostvogels

Wanneer een relatie over is, brengt dit enorm veel emoties met zich mee. Misschien nam je zelf het initiatief om er een punt achter te zetten. Misschien maakte de ander deze keuze voor jou. Of jullie kwamen beide tot de conclusie dat het niet meer ging samen. Dit kan natuurlijk verschil maken in de emoties die je ervaart. Maar zelfs als je rationeel achter de beslissing staat om te stoppen met een relatie, kan deze keuze veel negatieve gevoelens opwekken. Het kan zelfs een hele klus zijn om dit te verwerken.

Vaak worden we in ons verwerkingsproces tegengehouden door beperkende overtuigingen. Overtuigingen die je al lang met je meedraagt, maar die je niet dienen. We overtuigen ons ervan dat we niet de moeite waard zijn om van te houden, omdat we als vijftienjarige puber aan de kant geschoven werden door ons zeventienjarige vriendje of vriendinnetje. We overtuigen onszelf dat alle mannen of vrouwen hetzelfde zijn (leugenaars en bedriegers), omdat we in het verleden bedrogen zijn geweest of omdat we getuige zijn geweest van de disfunctionele relatie van onze ouders. Zaken die erg kwetsend kunnen zijn. Break-upcoach Erica Oostvogels leert je op de Spirituele Expo in Antwerpen hoe je deze beperkende overtuigingen kunt doorbreken en hoe je jezelf terug kunt vinden na een intense break-up.

Foto Sam Samuele Pitzalis

Sardinië: het equivalent van Atlantis? Sam Pitzalis

Het Italiaanse eiland Sardinië heeft nooit een echt grote rol gespeeld in de Europese geschiedenis, laat staan de wereldgeschiedenis. Toch is dit eiland bezaaid met duizenden stenen torens tot 25 meter hoog. Deze oplaadtorens fungeren als energieplaatsen. Bovendien doen sommige torenconstellaties wel erg denken aan de verloren beschaving van Atlantis. En wat dacht je van de honderden reuzengraven waarmee Sardinië bezaaid is? Reden genoeg om te vermoeden dat de geschiedenis van dit eiland veel rijker is dan we aanvankelijk dachten. Op de Spirituele Expo in Antwerpen neemt Sam Pitzalis van Keep Alive Tours je mee op reis naar de bijzonderheden van Sardinië.

Ellen Hartl foto met boek

Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl

Ellen AM Hartl (Spiritualiteit op hoge hakken) geeft een lezing over haar boek 'Lief voor jezelf’. Na 10 jaar ervaring als coach en na 8 jaar zelf volledig zich te hebben ondergedompeld in zelfzorg en zelfliefde, voelde ze dat het tijd was om dit allemaal te delen met anderen, via haar boek, een podcast en via lezingen. Je komt meer te weten over het boek en de auteur achter het boek: hoe ze via een beter contact met haar lichaam zichzelf begon te voeden met goede dingen, hoe ze via haar emoties en gedachten de wereld om haar heen veranderde en hoe ze zichzelf vond in liefde en het leven. Het boek is haar praktische handleiding vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen die ze vandaag zelf nog toepast. Ellen draagt uit wat ze schrijft; ze is integer, authentiek en doordrongen van spiritualiteit. Dat merk je wel meteen wanneer je haar ontmoet.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in Antwerpen een Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Lezing Foto Desiree Van Toor

De overgang van de 3e naar 5e dimensie, (familie)karma, Tweelingzielen & zielsverwanten

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Antwerpen op zondag 2 april 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de kosmische gebeurtenissen in 2023 en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen in 2023.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

Peter van de Klok aurafotograaf spirituele beurs expo Bloom web

Aurafotograaf Peter van De Klok

Een spirituele beurs zonder aurafotograaf is als een bier zonder café. Ben je benieuwd hoe je aura eruitziet, en wat dit voor jou betekent? Laat op de Spirituele Expo in Antwerpen Deurne een aurafoto maken en kom te weten hoe het gesteld is met je energetische huishouding.

The world is full of magic things, patiently waiting for our senses to grow sharper

W.B. Yeats

• Een greep uit de deelnemende standhouders •

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Fons De Voegt - Francine Peters (My Way) - Roxana Corvers (Gipsy Moonstone) - Spiritueel Life Coach Ketty - Kathleen Callewaert - Lydie Scherpereel - Tine Dewaele - Anne Wauters - Medium Tineke - Cristel Rijmenans - Greet - Chris Goddé - Chrisje Bressinck - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Betty van Geel - Désirée van Toor - Leanne van Beek - Antoinette Soer - Jessica de Bont (Engelenhealing) - Pedras Healing

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose

Monica Bleeckx (My Hestia) - Isabelle Duchene - Naomi Apachi - Angelina Sica - Peter van de Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst / Massagetherapie

Ana Donnée - Meditatie in Beweging - Centrum LichtZiel - Kiva Energie

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / cosmetica

Sarah Groom - Mokai Stones - Eva van het Rijk van Holle - FehRuz - Same Life Coaching - HeArt of Being - Pedras Healing

Spirituele (web)winkels

Bloom - Kiva Energie

• Food Zone •

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

• Bereikbaarheid •

Met de wagen
Plan uw route via Google Maps. Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: Boterlaarbaan 89, 2100 Antwerpen. 's Zondags kunt u parkeren op het parkeerterrein van de naastgelegen Aldi.

Met het openbaar vervoer

Via De Lijn kunt u uw reis met het openbaar vervoer naar Dansen Roels in Antwerpen plannen.

• Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio! •

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

• Een beeld zegt meer dan 1000 woorden •

Maak kennis met onze Spirituele Expo's via volgende introductiefilm.

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Deinze

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Fantasiering naar keuze, The Light House
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Greet
1 gratis ticket (t.w.v. €20) voor de Hypnotic beurs
Gratis deelname aan één event naar keuze, Rijk van Holle

1 zegening met Tao Kalligrafie, Healing Art en Meditatie in beweging
5 D.V.D.'s Meesters van de Ziel, Healing Art en Meditatie in beweging
Mini-consult, Chris Goddé
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Mini-consult, Chrisje Bressinck

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom