Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Dendermonde

Datum

14/06/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Hangar 43
Fabriekstraat 43, 9200 Dendermonde
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 7,50

Vanaf 5 tickets: €6,75 per ticket ipv. €7,5

Kies aantal tickets

Spirituele Beurs Dendermonde zondag 14/06/2020 is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Expo Dendermonde (14/06) wordt geannuleerd

Wegens het coronavirus wordt de Spirituele Expo in Dendermonde helaas geannuleerd. Reeds tickets besteld? Uw ticket blijft geldig voor een andere Spirituele Expo in 2020. Houd onze (nieuwe) data alvast in de gaten.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Dendermonde op zondag 14 juni - Hangar 43

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
>
Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs!
Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 14 juni in zaal Hangar 43 in Dendermonde.

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.00u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.00u – 11.45u: Handlezen, Willem De Baets
11.45u – 12.30u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.30u – 13.00u: Lichtmeesters, aartsengelen en lichtwezens, Tanachriena
13.00u – 13.30u: De invloed van vorige levens op dit leven, Andy Vander Sijpt
13.30u – 14.15u: De Kracht van De Ziel, Tao Centrum Antwerpen
14.15u – 15.00u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
15.00u – 15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi www.naomiapachi.com
16.00u – 16.45u: Magie van de ontmoeting, Martin Feijen
16.45u - 17.30u: Transmissiemeditatie: een meditatie voor de Nieuwe Tijd, Karin Mahieu (Share International)

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

Magie van de ontmoeting - Martin Feijen

Lezing Magie van ontmoetingen Martin Feijen Spirituele Beurs expo Bloom web

Elke dag opnieuw ontmoet je mensen, soms een paar, soms heel veel. Al die ontmoetingen doen iets met je, al ben je je daar meestal niet van bewust. Je ervaart het als een leuk, inspirerend of prachtig moment, of als een vervelende gebeurtenis die je niet nogmaals wil meemaken. De meeste ontmoetingen zitten ergens daartussenin, het grijze gemiddelde. In zijn presentatie legt Martin Feijen uit wat er eigenlijk gebeurt in die ontmoetingen tussen mensen. Waarom vind je iemand meteen leuk, waarom juist niet? Wat gebeurt er met je energieveld, met je chakra’s? Martin legt het je uit en toont het aan de hand van enkele praktische, dynamische voorbeelden aan. Een interactieve sessie in Dendermonde, dus. Kom erbij!

Transmissiemeditatie: een meditatie voor de Nieuwe Tijd – Karin Mahieu

Demonstratie lezing Transmissiemeditatie nieuwe tijd Karin Mahieu Spirituele beurs expo Bloom web

Waarom is Transmissiemeditatie geschikt voor de Nieuwe Tijd? Wat zijn de voordelen? Transmissiemeditatie is een combinatie van Laya Yoga en Karma Yoga, daarom is deze vorm zo uniek. Bovendien is ze bijzonder eenvoudig, krachtig, veilig en verenigbaar met andere meditatievormen. De mogelijkheid tot groepswerk garandeert een dienstverlening aan de wereld en een snelle individuele groei. Transmissiemeditatie wordt altijd in samenwerking met de Meesters van Wijsheid beoefend, want zij zijn de Meesterwetenschappers van de getransformeerde energieën. Een regelmatige beoefening van Transmissiemeditatie kan een mogelijke spontane genezing bij actieve groepsleden teweegbrengen. Deze meditatie is bijzonder geschikt voor mensen met weinig tijd en energie. Ze is ook van niet-confessionele aard en de vrije wil van elk individu wordt altijd gerespecteerd. Tijdens de demonstratie op de Spirituele Expo in Dendermonde wordt alles duidelijk uitgelegd door Karin Mahieu van Share International, en krijg je tevens de kans om even mee te oefenen en om vragen te stellen.

Zandlezen - Angelina Sica

Demonstratie Zandlezen Angelina Sica Spirituele Expo Bloom

Zandlezen is de techniek waarbij een handafdruk in zand op een folie wordt geplaatst. Op die manier komt de energie van de eigenaar van het hand op de folie terecht. Angelina gaat met haar eigen hand over de folie, en zet zo haar kanaal open naar de persoon die recht tegenover haar zit. Ze is een trance medium, wat wil zeggen dat ze gidsen, begeleiders, engelen en overleden mensen ‘binnen krijgt’ wanneer ze in halve trance vertoeft. Ook werkt ze met engelenenergie, waarbij ze vanzelfsprekend wordt begeleid door Engelen. Afstand speelt geen rol voor Angelina, Met enkel een naam en een beschrijving van een persoon kan ze diens energie ophalen en contact leggen met die persoon. Ze voelt ze aan en kan ze zelfs zien, ook in een jongere vorm. Zandlezen wordt beschouwd als ‘channeling’. Ontdek er alles over tijdens deze lezing in Dendermonde!

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium
- Standhouder in de kijker: Tao Center Antwerpen -

Maak kennis met de wijsheid van de Tao

De geheimen en wijsheid die de Tao bevat, komen voort uit eeuwenoude Chinese wijsheid, filosofie, wetenschap, traditie, ethiek en beoefening. Deze wijsheid en kennis is essentieel om iedere vorm van illusie, lijden, beperking, gebrek, onwetendheid en gebondenheid achter ons te kunnen laten. Deze wijsheid en kennis is een van meest diepgaande, heilige en blijvende waarheden in de Chinese cultuur. Ontdek er alles over bij de stand van Tao Center Antwerpen op de parapsychologische beurs in Dendermonde!

Werken met je innerlijke kracht - Isabelle Duchene

Demonstratie Persoonlijke Boodschappen En Helderziende Waarnemingen Werken Met Je Innerlijke Kracht Isabelle Duchene Spirituele Expo Bloom Web

Het mediumschap is al zo oud als de mensheid zelf, en toch hangt er nog zo veel mysterie rond het fenomeen. Tijdens deze bijzondere demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen. Ben jij ook benieuwd naar Isabelles helderziende waarnemingen of wil je meer weten over hoe een medium ook jou kan helpen bij het verwerken van bepaalde gebeurtenissen? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens de Spirituele Expo in Dendermonde!

Handlezen – Willem De Baets

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs van Dendermonde.

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Dendermonde!

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Leona Lefevere - Roos Duflou - Chris Goddé - Fons De Voegt - Anne Wauters - Greet Mariën - Marleen Claerhout - Tess Vanroose - Medium Stef - Nady Christiaens - Yves Polet - Elsje - Ingrid Terryn - Rosa Vermeulen - Tine Dewaele - Lydie Scherpereel - Ann Verpoort - Tanachriena - Sonia Desmadryl - Andy Vander Sijpt

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Naomi Apachi - Mr. Netten - Isabelle Duchene

Aurafotografie / zandlezen

Peter van de Klok - Angelina Sica

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / bachbloesems

Atma Bhakti -Tao Center - Martin Feijen - Share International/Share Nederland

Standen met edelstenen & sieraden

Sigi's Atelier - Gemstonetrees edelsteenkunst - Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Daewood

Spirituele (web)winkels

Bloom - Hajefa - Vera Lecluyse - Yuvaco

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Dendermonde

De prijzenpot wordt later aangevuld.

/

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.