Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Brecht • 26 februari 2023 • Bloom Expo

Datum

26 februari 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

OC t' Centrum
Dorpsstraat 73, 2960 Brecht
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 26 februari 2023 Brecht is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Brecht • 26 februari 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!
  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van een kennismaking met engelen tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 26 februari 2023 in OC 't Centrum, Dorpsstraat 73 in Brecht.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in OC ’t Centrum in Brecht een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Jupiter Zone

10.30 u: Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen?, Monica Bleeckx
11.15 u: Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont
12.00 u: Magie in het dagelijkse leven, Eva van het Rijk van Holle
12.45 u: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
13.30 u: Lilaca en de weg naar jezelf, Elektoor
14.15 u: Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl (Spiritualiteit op hoge hakken)
15.00 u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
www.naomiapachi.com
16.00 u: Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)
16.45 u: Zielsgelukkig, Marianne Plasmans

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

Monica Bleeckx foto Lezing Spirituele Expo

Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen? - Monica Bleeckx

Hypnose is een natuurlijke staat van bewustzijn. Het is een vorm van trance, van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning, waarbij je onderbewustzijn extra ontvankelijk is voor suggesties. Het is een tool om op een snelle en efficiënte wijze therapeutische doeleinden te bereiken. Dankzij hypnose kunnen we direct de kern van een probleem benaderen, de essentie. Hypnose stelt ons in staat een waaier aan problemen aan te pakken, variërend van slechte gewoontes tot fobieën en trauma’s. Op de Spirituele Expo in Brecht vertelt hypnotiseur Monica Bleeckx jou hoe hypnose je leven op een positieve wijze kan transformeren.

Jessica De Bont Engelenhealing Bloom Web

Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont

Jessica de Bont staat al van kinds af aan in contact met engelen. Jessica mag zich zelf dan ook trots engelenexpert noemen, maar ook kundalini & reiki master. Ze is werkzaam in haar eigen praktijk waar ze opleidingen verzorgt en hooggevoelige mensen persoonlijk begeleidt. Tijdens deze workshop op de Spirituele Beurs in OC 't Centrum in Brecht wil ze je kennis laten maken met de engelen. Jessica legt uit hoe je engelen kunt voelen, zien en ruiken om je heen. Engelen bieden hulp en onvoorwaardelijke steun, maar het is niet altijd even eenvoudig om die op te merken. Enkele gelukkigen in de zaal zullen ook een boodschap ontvangen van hun persoonlijke engel. Mis het zeker niet!

Eva Marijnissen Het Rijk van Holle Voordracht Spirituele Expo

Magie in het dagelijkse leven, Eva van het Rijk van Holle

Magie bestaat niet enkel in sprookjes. Magie is écht en tastbaar. Het is zoals een soort web waarbij je door aan wat draadjes te trekken, de realiteit rondom je kan veranderen. Het is een kwestie van verbondenheid en verantwoordelijkheid. Tijdens de lezing op de Spirituele Expo in Brecht vertelt Eva van het Rijk van Holle vol passie over hoe zij magie beleeft in het dagelijkse leven. Ze vertelt openhartig over haar verwezenlijkingen en ‘bloopers’. Magie is hard werken, maar ook jij kan het. Eva geeft je tips en tricks om zelf wat magie je dagelijkse leven in te blazen. Magie is echt, je moet het enkel willen zien…

Al meer dan twintig jaar gaat Eva bewust door het leven als heks. Ze leerde haar eerste stappen zetten in een coven, organiseerde heksenevents en volgde tal van cursussen in psychologie, kruidenkunde en animisme. Sinds 2020 opende ze de deuren van Het Rijk van Holle en sindsdien begeleidt ze zelf gelijkgezinden op hun pad door middel van workshops, wandelingen en rituelen.

Lezing Foto Desiree Van Toor

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Brecht op zondag 26 februari 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Elektoor foto lezing Vierkant Lilaca

Lilaca en de weg naar jezelf, Elektoor

Tijdens deze lezing van onderzoekscentrum Elektoor leer je alles over de lila-energie. Een universele energie die ontdekt werd rond 1980 en de bouwsteen vormt voor al het leven hier op aarde. Lilaca is de wetenschap die deze energie bestudeert, een studie die inzicht en toekomstperspectief biedt. De lila-energie stimuleert je als mens om op ontdekkingstocht te gaan naar jezelf. Nu leef je hoofdzakelijk vanuit gewoontes en patronen die in jouw lichaamsmaterie ingebed zijn, maar tijdens deze boeiende lezing van Elektoor in OC 't Centrum in Brecht leer je hoe je de ongekende vermogens van je lichaam kunt benutten. De lila-energie is dé drijvende kracht achter de evolutie en zodoende ook de kracht die niet alleen de mens, maar de gehele mensheid tot transformatie kan brengen. Onderzoekscentrum Elektoor geeft je op de Spirituele Expo in Brecht de basis en een praktijkvoorbeeld mee zodat je zelf verder aan de slag kan met het integreren van de lila-energie in je dagdagelijkse bestaan.

Ellen Hartl foto met boek

Lief zijn voor jezelf, Ellen AM Hartl

Ellen AM Hartl (Spiritualiteit op hoge hakken) geeft een lezing over haar boek 'Lief voor jezelf’. Na 10 jaar ervaring als coach en na 8 jaar zelf volledig zich te hebben ondergedompeld in zelfzorg en zelfliefde, voelde ze dat het tijd was om dit allemaal te delen met anderen, via haar boek, een podcast en via lezingen. Je komt meer te weten over het boek en de auteur achter het boek: hoe ze via een beter contact met haar lichaam zichzelf begon te voeden met goede dingen, hoe ze via haar emoties en gedachten de wereld om haar heen veranderde en hoe ze zichzelf vond in liefde en het leven. Het boek is haar praktische handleiding vol oefeningen, meditaties, technieken en rituelen die ze vandaag zelf nog toepast. Ellen draagt uit wat ze schrijft; ze is integer, authentiek en doordrongen van spiritualiteit. Dat merk je wel meteen wanneer je haar ontmoet.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in OC 't Centrum in Brecht een gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Tijdens deze lezing van Inge Stockmans van het Corazon Healing Center op de Spirituele Expo in Brecht ontdek je hoe je ook zelf Healer, Medium en Dierentolk kan worden. Dieren en Gidsen zijn katalysatoren voor spirituele groei en persoonlijke transformatie. Dieren kunnen je meenemen naar magische rijken die je aangeboren psychische, intuïtieve en healende gaven ontsluiten. Jouw Gidsen zien je zoals je bent, ze weten waar je nog vastzit en begeleiden je met zachte hand en oneindig veel liefde en wijsheid naar huis, naar je Goddelijke Essentie. Via onze gecombineerde begeleiding en (zelf)healing word je niet alleen zelf medium, dierentolk en healer, maar bereid je je ook stap voor stap voor op leven in de vijfde dimensie.

What have you done lately to enrich your life?

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Denise Lins de Resende - Fons De Voegt - Anne Wauters - Cristel Rijmenans - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Engelenhealing (Jessica de Bont) - Chris Goddé - Francine Peters (My Way) - Magie Greet - Chrisje Bressinck - Silvia Hemelaar - Desiree van Toor - Monica Bleeckx (My Hestia) - Bron van Vreugde - Leanne van Beek - Antoinette Soer

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose

Naomi Apachi - Angelina Sica - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst / Massagetherapie

Pedras Healing - Centrum LichtZiel - Healingart - Meditatie in beweging - Corazon Healing Center - Stichting Elektoor - Akshara

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / cosmetica

The Dunes - HeArt of Being - The Light House - Mokai Stones - Kiva Energie

Spirituele (web)winkels

Flow oils - Het Rijk van Holle - Het Maria Winkeltje - Bloom

Food Zone

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

Bereikbaarheid

Met de wagen
Plan uw route via Google Maps. Gebruik op uw navigatiesysteem dit adres: OC t' Centrum, Dorpsstraat 73, 2960 Brecht.
Naast het gebouw vindt u een ruime parking.

Met het openbaar vervoer
Via De Lijn kunt u uw reis met het openbaar vervoer naar OC 't Centrum in Brecht plannen. De dichtstbijzijnde halte heet 'Halte Sint-Lenaarts J. Cardijnlaan'.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Maak kennis met onze Spirituele Expo's!

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Brecht

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Fantasiering naar keuze, The Light House
1-vraag consult, Bron van Vreugde
Mini-consult, Anne Wauters
Mini-consult, Angelina Sica
Mini-consult, Greet

1 zegening met Tao Kalligrafie, Healing Art en Meditatie in beweging
5 D.V.D.'s Meesters van de Ziel, Healing Art en Meditatie in beweging
Mini-consult, Chris GoddéTenenlezen sessie, Kiva Energie
Mini-consult, Chrisje Bressinck
1 gratis ticket klankbad t.w.v. €15, Akshara
Gratis deelname aan één event naar keuze, Rijk van Holle

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom