Home

Overige

Mijn account

Spirituele Beurs Antwerpen

Datum

24/05/2020

Aanvang

van 10:00 tot 17:30

Locatie

Urban Center
Sint-Bernardsesteenweg 113, 2020 Antwerpen
Routebeschrijving

Dit event is momenteel aan de gang. Tickets kan je nog bekomen aan de deur.

Spirituele Expo Antwerpen (24/05) wordt verplaatst naar zondag 21 maart 2021

Wegens het coronavirus wordt de Spirituele Expo in Antwerpen helaas verplaatst. De nieuwe datum voor dit event is zondag 21 maart 2021. Reeds tickets besteld? U wordt persoonlijk via mail gecontacteerd.

30 jaar Spirituele Expo's

Ontdek onze jubileumacties

In 2020 blazen we bij Bloom 30 kaarsjes uit, want het hele jaar vieren we het pareljubileum van de Spirituele Beurzen. Deze verjaardag kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom verwennen we onze bezoekers in 2020 met een resem feestelijke acties, ontdek ze hier.

Spirituele Beleef Beurs Antwerpen op zondag 24 mei - Urban Center

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

> Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
> Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
> Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van zandlezen, over de helende kracht van water tot het contact met dierbare overledenen.
> Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel hier je ticket en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 24 mei in zaal Urban Center in Antwerpen

Doorlopend gratis bij te wonen lezingen & demo’s

10.30u – 11.00u: De invloed van vorige levens in dit leven, Andy Vander Sijpt
11.00u – 11.30u: Familiekarma, reïncarnatie, en de ware roeping van tweelingzielen, Desiree van Toor
11.30u – 12.00u: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.00u – 12.45u: Handlezen, Willem De Baets
12.45u – 13.30u: De Kracht van De Ziel, Master Sha Tao
13.30u – 14.00u: Spirituele healing voor iedereen, SSRF (The Spiritual Science Research Foundation)
14.00u – 15.00u: De leringen van de Oude Wijsheid, Karin Mahieu (Share International / Share Nederland)
15.00u – 15.45u: Gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, www.naomiapachi.com
16.00u – 16.45u: De helende kracht van Reiki, Anne Verheyen

De lezingen zijn steeds onder voorbehoud van wijzigingen.

De invloed van vorige levens op dit leven - Andy Vander Sijpt

Lezing Invloed vorige levens op dit leven Andy Vander Sijpt Spirituele beurs expo Bloom web

Het concept van reïncarnatie is haast in elke religie en geloofsovertuiging geïntegreerd. Het idee dat we meerdere levens zullen leiden is namelijk heel geruststellend, want dat betekent dat we na verschillende wedergeboortes op een boeiend verleden kunnen rekenen waaruit we heel wat kunnen leren. Andy kan je laten ervaren welke invloed je vorige levens op je huidig bestaan hebben. Zo kun je ook ontdekken welke aspecten daarvan je doen en laten belemmeren, en hoe je die zelf kunt aanpakken. Tijdens deze voordracht laat Andy enkele bezoekers uit de zaal op gevoel een aantal kaarten trekken, om hen zo inzicht te bieden op hun vorige levens. Wees er zeker bij in Antwerpen!

Identificeer je eigen ego - SSRF (The Spiritual Science Research Foundation)

Lezing Ego identificeren SSFR Spirituele beurs expo Bloom web

Ons eigen ego is één van de grootste belemmeringen in ons leven. Het beïnvloed ons geluk zowel op aards als op spiritueel niveau. Vanuit de spirituele invalshoek betekent het ego ‘zichzelf onderscheiden van anderen en God’. Met het ego als grootste drijfveer handelen we dagelijks op basis van onze vijf zintuigen, maar het kan ook anders. Tijdens deze interactieve lezing op de Spirituele Beurs van Antwerpen kom je te weten waar het ego precies opduikt in je dagelijkse leven. Ook worden er praktische richtlijnen aangeboden die je kunnen helpen om de invloed van je ego te verminderen, waardoor je een gelukkiger leven zal leiden. Deze voordracht wordt in het Engels gegeven. Wees er zeker bij!

Gezondheidspraktijk anders denken Bloom web
- Nieuwe standhouder in de kijker: Gezondheidspraktijk Anders Denken -

Maak kennis met An De Bruyn van Anders Denken

Naar een therapeut, psycholoog of psychiater gaan, is een grote drempel waar je over moet. Vooral omdat er vanuit onze maatschappij een groot taboe en oordeel op rust. Dan wordt je als 'zwak' bestempeld. An vind het echter juist van grote moed en kracht spreken, wanneer je die stap wel durft zetten. Omdat ze ervan overtuigd is dat iedereen momenten in zijn/haar leven tegenkomt, waarbij hulp van buitenaf meer dan welkom is. Mensen terug in verbinding brengen met zichzelf en zien groeien, is volgens haar het mooiste wat er bestaat? Zo legt ze ook de link naar de huidverzorging en de raindropmassage, want die therapieën helpen je om te gaan met stress en trauma's. Kom naar de spirituele beurs in Antwerpen en ontdek wat de Gezondheidspraktijk te bieden heeft!

De Kracht van De Ziel - Master Sha Tao

Lezing De Kracht van De Ziel Master Sha TAO Center Belgium

Alles en iedereen heeft een ziel. Uit de verbinding met die zielen kan je een enorme kracht en energie putten. Een vibratie die (zelf)healend is voor een optimale gezondheid en innerlijk welzijn. Tijdens deze lezing op de spirituele beurs van Aalst leer je hoe je met het universele Love, Peace, Harmony (Liefde, Vrede en Harmonie) lied in contact kan treden.

Familiekarma, reïncarnatie, en de ware roeping van tweelingzielen - Desiree van Toor

Lezing familiekarma reincarnatie en tweelingzielen Desiree van Toor Spirituele beurs expo Bloom web

Astrologe en karma- en reïncarnatiespecialist Desirée van Toor beschouwt het als haar levenswerk om haar kennis en gaven te delen met anderen. Daarnaast doet ze onderzoek naar tweelingzielen en bewustzijnsontwikkeling. In 2011 werd ze genomineerd voor de Paravisie Awars ‘Medium van het jaar’. Tijdens deze lezing deelt ze 5000 jaar oude kennis in een modern jasje. Ze brengt dit met een vernieuwende blik, zodat de voordrachten voor iedereen toegankelijk blijven. Je kunt haar aan het werk zien op de paranormale beurs in Antwerpen.

De leringen van de Oude Wijsheid - Karin Mahieu (Share International / Share Nederland)

Lezing De leringen van de Oude Wijsheid Spirituele Beurs expo Bloom web

Met de naderende openlijke verschijning van Maitreya in het huidige Watermantijdperk, is bij veel mensen het verlangen gegroeid om een beginnend inzicht te krijgen in de leringen van de Oude Wijsheid. Deze leringen tonen aan waarom het menselijk ras op de planeet Aarde aanwezig is. Er is ook een wetenschappelijke dimensie toegevoegd aan het mysterie van het leven. We richten onze aandacht bijvoorbeeld op de wetten en energieën die de wezenlijke kenmerken en activiteiten van mensen bepalen. In dit evolutieproces staat bewustzijnsgroei centraal voor zowel het mensenrijk als voor de lagere natuurrijken zoals het mineralenrijk, het plantenrijk en het dierenrijk. In de lezing worden de grondbeginselen van deze leringen op eenvoudig toegankelijke wijze verklaard.

Spirituele healing voor iedereen - SSRF (The Spiritual Science Research Foundation)

Lezing Spirituele zelf healing technieken Majken Klomp Spirituele beurs expo Bloom web

Tijdens deze lezing kan je verschillende zelf-healing technieken proberen die je ook thuis kunt toepassen. Ze helpen de positieve vibraties te verhogen en de negatieve te verlagen. Bovendien helpen ze bij het overwinnen van problemen zoals een gebrek aan energie, negatieve gedachten, etc. Wees er zeker bij op de Spirituele Expo in Antwerpen! Deze lezing wordt in het Engels gegeven.

De helende kracht van Reiki - Anne Verheyen

De helende kracht van Reiki Anne Verheyen Spirituele Expo beurs lezing

Reiki is een helingsmethode en spirituele leer die erop gericht is het zelfhelend vermogen van het lichaam aan te spreken. Heling wordt gebracht op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Het uiteindelijke doel is innerlijke rust, harmonie en evenwicht te vinden. Ontdek hoe deze therapievorm ook jou kan helpen, tijdens de lezing op de Spirituele Expo in Antwerpen.

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Leona Lefevere - Roos Duflou - Chris Goddé - Fons De Voegt - Anne Wauters - Glenys Pille - Lydie Scherpereel - Betty Van Geel - Medium Stef - Tanachriena - Rosa Veneziani - Yves Polet - Tine Dewaele - Sonia Desmadryl - Ilse Houben - Rosa Vermeulen - Veronique Wittezaele - Tess Vanroose - Derya Ozturk - Medium Tineke - Andy vander Sijpt - Dogs of Buddha - Kathleen Callewaert - Marie-Christine Vervinck

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden

Mr. Netten - Naomi Apachi - Isabelle Duchene - Desirée van Toor - Christina Ndengue

Aurafotografie / Zandlezen

Peter van de Klok - Angelina Sica

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / bachbloesems

Bernadette Penders - Atma Bhakti - Gezondheidspraktijk Anders Denken - Bloesems n More - SSRF - Steven Pauwels (Connect and Flow) - Share International / Share Nederland

Standen met edelstenen & sieraden

Zen Spirit Plus Energetix magneetsieraden - Sigi's Atelier - Daewood - Jean-Marie Braibant - Twinkel@Home

Spirituele (web)winkels

Bloom - Hajefa - Maria Magdalena - Elouarti Houda

Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer

Halte: Antwerpen Abdijstraat - Tram: lijn 4 en 10 / Bus: lijn 290, 295 en 298.
Voor meer informatie: https://www.delijn.be/nl/

Met de wagen

Bezoekers kunnen gebruik maken van Parking Den Tir (adres: Sint-Bernardsesteenweg 314, 2020 Antwerpen). Deze parking is gelegen aan de overkant van de zaal. Tarieven: 1ste uur: €1,30 - 2de uur: €2,60 - 3de uur: €3,90 - 4de uur: €5 - maximum dagtarief: €5.

Het Urban Center ligt buiten de LEZ van Antwerpen. Voor meer informatie: https://www.slimnaarantwerpen.be/nl/lez

LEZ Antwerpen Urban Center Spirituele Beurs bereikbaar Bloom web

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Bekijk onze Spirituele Expo Film

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Antwerpen

Mini-consult, Angelina Sica
Voetmassage t.w.v. €45, Atma Bhakti
Mini-consult, Chrisje Bressinck
Aurafoto inclusief uitleg, Peter van de Klok
Mini-consult, Chris Goddé
Mini-consult, Rosa Veneziani
Mini-consult, Yves Polet

Mini-consult, Fons De Voegt
Massage aan huis (betaal 1u en krijg anderhalf uur massage), Connect and Flow
Mini-consult, Erna Droesbeke
Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
Mini-consult, Anne Wauters
25x Love Peace Harmony CD, Tao Center Belgium
Mini-consult in praktijk, Andy Vander Sijpt

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens het Spiritual Lifestyle Event

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.