Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Aalst

Datum

05 februari 2023 / 10:00 - 17:30

Locatie

De Duizendpootjes
Binnenstraat 157, 9300 Aalst
Routebeschrijving

Kostprijs

€ 10,00

Vanaf 5 tickets: €9,00 per ticket ipv. €10,00

Kies aantal tickets

Spirituele Expo zondag 05 februari 2023 Aalst is toegevoegd aan winkelmandje

Je kan nu afrekenen of verder winkelen. Maak hieronder je keuze.

Spirituele Beurs Aalst • 05 februari 2023 • Bloom Expo

Wat kun je verwachten van deze gezellige, bezielde, spirituele beurs? Voel, beleef, ontdek het zélf!

  • Life coaches en experts voor een persoonlijk consult: de meest ervaren numerologen, kaartleggers, astrologen, mediums, personal coaches uit België en Nederland maken zich op voor dit event. Consulten op maat vanaf €10,-.
  • Uren shopplezier: spirituele snuisterijen, de mooiste edelstenen, unieke boeken... noem maar op!
  • Doorlopend gratis bij te wonen demonstraties en lezingen: van een kennismaking met engelen tot contact met overleden dierbaren.
  • Maak elk uur kans op een werkelijk bijzondere prijs! Ding onderaan deze pagina mee naar een prijs uit de prijzenpot.
  • Hongerstillers: praat met gelijkgezinden na in het cateringpunt en geniet van een hapje en drankje.
  • Neem 1 van de 200 goodiebags inclusief Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk in ontvangst.

Kortom: heb je interesse in spiritualiteit, wellbeing, zelfontwikkeling, in een mindful leven én in complementaire geneeswijzen? Wil je met je eigen ogen zien wat deze boeiende onderwerpen nu precies inhouden? Bestel je ticket bovenaan deze pagina en ontdek dit alles op de Spirituele Beurs Expo op zondag 05 februari 2023 in de Duizendpootjes, Binnenstraat 157 in Aalst.

Spirituele Expo WEB visuals rond v2

Ding mee met onze prijsvraag en maak kans op een Super Deluxe Goodiebag!

Neem als vroege vogel op deze Spirituele Expo in de Duizendpootjes in Aalst een goodiebag in ontvangst. Bloom verdeelt maar liefst 200 goodiebags inclusief een Bloom-proefexemplaar en een leuk welkomstgeschenk. Ook maak je als bezoeker tijdens de Spirituele Expo kans op leuke en soulful prijzen, zie het invulformulier onderaan deze pagina. Als klap op de vuurpijl kan je ook meedingen naar een Super Deluxe Goodiebag. Vul hiervoor de prijsvraag op deze Expo correct in en wie weet neem jij de Super Deluxe Goodiebag mee naar huis.

Tickets

Tickets in voorverkoop koop je bovenaan deze pagina aan €10 per ticket.
Vanaf 5 tickets geniet je een korting en koop je je tickets aan €9/stuk.
Tickets aan de deur zijn ook mogelijk aan €12 per ticket.
(Kinderen tot en met 12 jaar gratis toegang).

Programma workshops/demonstraties/lezingen

Jupiter Zone

10.30 uur: Handlezen, Willem De Baets
11.15 uur: Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt
12.00 uur: Quantum Healing Hypnoses Technique, Leen De Schoesitter
12.45 uur: Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont
13.30 uur: Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor
14.15 uur: Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)
15.00 uur: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!
www.naomiapachi.com
16.00 uur: Transmissiemeditatie: een meditatie voor de nieuwe tijd, Odette Deryk (Transmission Belgium)
16.45 uur: Read Like A Shadow By Alex Pauwels (De Marseille)

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

Lezing Handlezen Willem De Baets Spirituele Expo Bloom

Handlezen, Willem De Baets

Maak tijdens deze lezing kennis met de kunst van het handlezen. Handlezen is een vorm van waarzeggerij waarbij getracht wordt iemands toekomst en karaktereigenschappen af te leiden uit de lijnen en andere kenmerken van zijn/haar hand. Het handlezen komt overal ter wereld voor in talloze variaties. In academische literatuur wordt handlijnkunde beschouwd als een pseudowetenschap, maar je kunt ze natuurlijk altijd gebruiken om jezelf beter te leren kennen of om inzicht te krijgen in je toekomst. Willem De Baets vertelt er je alles over op de Spirituele Beurs in Aalst op zondag 05 februari 2023.

Lezing Holistisch Genezen Bloom Spirituele Expo Fons De Voegt

Holistisch genezen voor een gelukkiger bestaan, Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken. Om met een goed gevoel in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat? Je ontdekt het tijdens deze boeiende lezing van Fons De Voegt over holisme op 05 februari 2023 in de Duizendpootjes te Aalst.

Quantum Healing Hypnose Technique Lezing Leen Visual

Quantum Healing Hypnoses Technique, Leen De Schoesitter

Heb je je al eens afgevraagd wat je onderbewuste je te vertellen heeft? Quantum Healing Hypnosis Technique, is een techniek ontwikkeld door Dolores Cannon, en deze techniek is een krachtig hulpmiddel om toegang te krijgen tot dat deel van jezelf dat naast "onderbewuste" ook nog vele andere dingen wordt genoemd, zoals het hogere zelf, het hoger bewustzijn, de ziel, de bron, het quantumveld... Het is een manier om een mooi gesprek te hebben met jezelf zonder alle kritische gedachten die de rust verstoren. Tijdens deze lezing op de Spirituele Expo van Aalst legt Leen graag uit hoe dit mooie proces in zijn werk gaat en wat mensen kunnen verwachten. www.metta-muys.be - www.leendeschoesitter.be

Jessica De Bont Engelenhealing Bloom Web

Maak kennis met de Engelen, Jessica de Bont

Jessica de Bont staat al van kinds af aan in contact met engelen. Jessica mag zich zelf dan ook trots engelenexpert noemen, maar ook kundalini & reiki master. Ze is werkzaam in haar eigen praktijk waar ze opleidingen verzorgt en hooggevoelige mensen persoonlijk begeleidt. Tijdens deze workshop op de Spirituele Beurs in de Duizendpootjes in Aalst wil ze je kennis laten maken met de engelen. Jessica legt uit hoe je engelen kunt voelen, zien en ruiken om je heen. Engelen bieden hulp en onvoorwaardelijke steun, maar het is niet altijd even eenvoudig om die op te merken. Enkele gelukkigen in de zaal zullen ook een boodschap ontvangen van hun persoonlijke engel. Mis het zeker niet!

Lezing Foto Desiree Van Toor

Karma, Reïncarnatie, Tweelingzielen & de overgang naar de 5e dimensie, Désirée Van Toor

Astrologe Desiree van Toor geeft al ruim 20 jaar zeer verhelderende lezingen op nationaal en internationaal niveau over Spiritualiteit en andere Metafysische onderwerpen. Zij heeft reeds diverse Astrologische publicaties over Bewustzijnsontwikkeling, reïncarnatie, Tweelingzielen en de Nieuwe tijd op haar naam staan. Tijdens deze lezing komen de overgang van de 3e naar de 5e dimensie, de ware taak van Tweelingzielen en Zielsverwanten aan bod. Op de Spirituele Expo in Aalst op zondag 05 februari 2023 zal Désirée vanzelfsprekend een blik werpen op de nakende kosmische gebeurtenissen en handvaten geven hoe jij je voor kunt bereiden op de op stapel staande grote veranderingen.

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Wat als jij zelf dierentolk, medium en healer zou worden, Inge Stockmans (Corazon Healing Center)

Tijdens deze lezing van Inge Stockmans van het Corazon Healing Center op de Spirituele Expo in Aalst ontdek je hoe je ook zelf Healer, Medium en Dierentolk kan worden. Dieren en Gidsen zijn katalysatoren voor spirituele groei en persoonlijke transformatie. Dieren kunnen je meenemen naar magische rijken die je aangeboren psychische, intuïtieve en healende gaven ontsluiten. Jouw Gidsen zien je zoals je bent, ze weten waar je nog vastzit en begeleiden je met zachte hand en oneindig veel liefde en wijsheid naar huis, naar je Goddelijke Essentie. Via onze gecombineerde begeleiding en (zelf)healing word je niet alleen zelf medium, dierentolk en healer, maar bereid je je ook stap voor stap voor op leven in de vijfde dimensie.

Naomi Apachi Spirituele Expo Voorjaar 2022

Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring!

Naomi Apachi is een adviesgevend medium, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo in de Duizendpootjes in Aalst een gratis demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen). Daarbij brengt ze enkele boodschappen van overledenen aan de hand van een foto die elke bezoeker zelf mag meebrengen. Je kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.

Odette Deryk Transmissiemeditatie Beurzen Najaar 201

Transmissiemeditatie: een meditatie voor de Nieuwe Tijd, Odette Deryk

Op de Spirituele Expo in Aalst vertelt Odette (medewerker van Transmission Belgium) tijdens haar lezing alles wat je moet weten over transmissiemeditatie. Deze vorm van meditatie werd door Benjamin Creme aan de wereld gegeven als uitbreiding van de driehoeken meditatie van Alice A. Bailey. Een transmissiemeditatie is een groepsmeditatie met als kernwoord eenvoud. Bij de aanvang wordt in groep de Grote Aanroep uitgesproken. Vervolgens wordt in stilte gemediteerd. Meedoen aan een transmissiemeditatie is een vorm van dienstbaarheid aan mens en wereld. Ook heeft deze meditatievorm een heilzaam effect op de persoonlijke groei. De presentatie zal gevolgd worden door vragen en antwoorden, en door een korte praktijksessie. Ontdek alles over transmissiemeditatie op de Spirituele Expo in Aalst.

Alex Pauwels Tarot

Read like a light in the shadow - Marseille Cards, Alex Pauwels

Wat zijn de “Marseille kaarten” en hoe kan je ermee aan de slag gaan?
Deze uitermate krachtige kaarten die tijdens deze lezing aan bod komen, zijn die van Jean Noblet, een Franse ontwerper. Tijdens deze lezing vertelt Alex je hoe je je op een kaartlegging kan voorbereiden en met welke kaarten je rekening kan houden. Aan de hand van een praktijkgericht voorbeeld wordt jou aangetoond dat kaartleggen niet enkel een vak is maar een kunst.

What have you done lately to enrich your life?

Een greep uit de deelnemende standhouders

Coaching / kaartleggen / astrologie / pendelen / numerologie / healing / werken met engelen

Denise Lins de Resende - Fons De Voegt - Koen Claeys - Iris Desmaricaux - Nady Christiaens - Roxana Corvers - Kathleen Callewaert - Betty Van Geel - Tine Dewaele - Anne Wauters - Cristel Rijmenans - Inge Draulans (Kupanua) - Sonia Desmadryl - Rosa - Alex Pauwels - Lucie Buyse - Désirée van Toor - Engelenhealing (Jessica de Bont) - Spiritueel Lifecoach Ketty - Magie Greet - Soul Whispers - Chrisje Bressinck - Leanne Van Beek - Antoinette Soer

Psychometrie / helderzienden / heldervoelenden / Zandlezen / Aurafotografie / Hypnose

Naomi Apachi - Angelina Sica - Peter Klok

Spirituele centra / yoga / meditatie / tai chi / reiki / Gezondheidscoach / Access Bars / Tenenlezen / Kunst / Massagetherapie

Pedras Healing - Corazon Healing Center - Centrum LichtZiel - Transmissions Belgium

Standen met edelstenen & sieraden / essentiële olie / cosmetica

Jasmine - Mokai Stones - Kiva Energie - Zen Spirit Plus - Drupl CBD - Same Life Coaching

Spirituele (web)winkels

Het Maria Winkeltje - Yuvaco - Flow Oils - Bloom

*De voordrachtenprogramma's zijn onderhevig aan wijzigingen en aanvullingen.

Food Zone

De Food Zone voorziet in heerlijke drankjes en/of hongerstillers. Voor elk wat wils dus.

Bereikbaarheid

Alle informatie omtrent bereikbaarheid naar de Duizendpootjes in Aalst lees je hier terug.

Bezoek de Spirituele Expo's in jouw regio!

Agenda voorjaar 2023

22 januari 2023: Spirituele Expo Deinze
05 februari 2023: Spirituele Expo Aalst
12 februari 2023: Spirituele Expo Genk
26 februari 2023: Spirituele Expo Brecht
05 maart 2023: Spirituele Expo Brugge
26 maart 2023: Spirituele Expo Geel
02 april 2023: Spirituele Expo Antwerpen Deurne
16 april 2023: Spirituele Expo Maldegem
23 april 2023: Spirituele Expo Gent
30 april 2023: Spirituele Expo Oostende
07 mei 2023: Spirituele Expo Lommel
21 mei 2023: Spirituele Expo Nieuwpoort
28 mei 2023: Spirituele Expo Lichtervelde
04 juni 2023: Spirituele Expo Aarschot
17 juni 2023: Spirituele Expo Wieze
18 juni 2023: Spirituele Expo Wieze

Want een beeld zegt meer dan 1000 woorden - Maak kennis met onze Spirituele Expo's!

Tickets voor dit event zijn niet terugvorderbaar, zie https://www.bloom.be/algemene-voorwaarden

Heel wat prijzen te winnen op de Spirituele Expo in Aalst

1x gezichtsmassage, Ronald Wagenaar (Pedras Healing)
Mini-consult, Fons De Voegt
Mini-consult, Desiris
Mini-consult, Tamara De Jode
Mini-consult, Anne Wauters
2x boek, Transmissions Belgium
Waardebon, Zen Spirit Plus

Mini-consult, Sonia Desmadryl
Mini-consult, Rosa
Mini-consult, Greet
Tenenlezen sessie, Kiva Energie
Mini-consult, Chrisje Bressinck

Hoe kun je in de prijzen vallen?

Vul het deelnameformulier in dat in het tijdschrift Bloom (te verkrijgen in de krantenwinkel) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom. Of vul onderstaand deelnameformulier in.

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens dit Bloom event!

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Beoordelingen van anderen

Bijzonder genoten van de spirituele beurs met mijn beste vriendin. Was echt wel metime voor ons beiden. Bovendien heb ik nog een goodiebag deluxe gewonnen. Dank je voor de vlotte organisatie!

⏤ Carla D.

Niets op aan te merken! Fijne dag gehad met mijn vrouw. Mijn vrouw is enkele edelstenen rijker, en ik een hele boekenkast! De lezing over Handlezen vond ik ook super! Dank!

⏤ Francis V.

Voor de eerste keer in mijn leven heb ik een dergelijke beurs bezocht en wat een leuke ervaring. Qua spiritualiteit ben ik nog een beginner, maar ik moet toegeven dat ik vandaag enkele keren blown away was! Ik kom zeeeekeeer terug! - Lilly R.

⏤ Lilly R.

Je aanmelden als standhouder of spreker op de Spirituele Expo's van Bloom

Blijf op de hoogte van onze events

Maak kans op een DUO-ticket door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom