Home

Overige

Mijn account

PREVIEW // Jouw Saturnushoroscoop 2020 - wat vertelt de kosmos over jouw relatie?

Afhankelijk van het tijdstip waarop je gehuwd of gaan samenwonen bent, bevindt Saturnus zich in een bepaald teken. Deze stand kan je iets vertellen over het karakter én de verloop van jullie relatie/huwelijk. In deze preview doen we uit de doeken wat de sterktes en zwaktes van jullie verbintenis zijn. Wil je ook de voorspelling voor 2020 lezen? Abonneer je nu en lees het hier.

Saturnus huwelijk relatie horoscoop sterrenbeeld Bloom web
Hoe ga je te werk?

Achterhaal hieronder in welk dierenriemteken Saturnus stond op jouw trouwdag of op de dag waarop je met je geliefde onder hetzelfde dak bent gaan leven. Natuurlijk kun je de datum ook hier even ingeven, zo kom je snel het antwoord te weten!

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Ram datum Bloom web

Saturnus in Ram

Jullie relatie is gekenmerkt door veel eerzucht, maar ook teamwork. Doordat jullie je assertiviteit en agressiviteit opkroppen, is het mogelijk dat jullie relatie lijdt onder een gebrek aan spontane gesprekken waarbij jullie je ware gevoelens onder controle houden. Samen staan jullie wel heel sterk en kunnen jullie heel wat mooie doelen bereiken. Jullie helpen elkaar goed vooruit, op allerlei vlakken.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Stier datum Bloom web

Saturnus in Stier

Jullie kennen een ernstig en (over het algemeen) stabiel huwelijk, met als minpunten een overmatige bezitsdrang en jaloezie. Willen jullie vooruit raken in het leven en jullie relatie, dan zullen er toch enkele inspanningen nodig zijn om het vuur brandende te houden. Hoewel de relatie misschien (emotioneel) onbevredigend kunnen zijn, toch overleven ze vaak de tand des tijds.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Tweelingenr datum Bloom web

Saturnus in Tweelingen

Jullie kunnen het goed met elkaar vinden als jullie samen aan iets werken. Over het algemeen overschaduwen de dagelijkse plichten jullie relatie en vele van deze partners worden overspoeld door dagelijkse communicatie van buitenaf, waardoor het contact met elkaar bemoeilijkt wordt. Het is een nuchtere relatie waarbij het gezond verstand primeert. De spontaniteit ontbreekt, maar daar kan ongetwijfeld aan gewerkt worden.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Kreeft datum Bloom web

Saturnus in Kreeft

Familie en relaties zijn prioritair bij jullie. Binnen het huwelijk is er van beide kanten veel onzekerheid over de gevoelens en het is van het grootste belang om kinderen te krijgen. Wel heeft jullie relatie veel veerkracht en kunnen jullie moeilijke situaties overwinnen. Jullie huis is een echt nest, waarin jullie graag vertoeven. Let wel: de schoonfamilies kunnen voor verstoring zorgen als jullie niet waakzaam zijn!

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Leeuw datum Bloom web

Saturnus in Leeuw

Dit kan een geslaagd huwelijk worden indien jullie beiden streven naar succes, aangezien dit het domein is waar jullie de grootste samenhorigheid zullen ondervinden. Vaak kan het achter gesloten deuren wel eens goed rommelen, vaak door de (te) hoge eisen van de partner. Kinderen fungeren als een bindmiddel tussen jullie twee, en ze worden dan ook overladen met liefde en zorg.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Maagd datum Bloom web

Saturnus in Maagd

Jullie relatie is veelal praktisch van aard, en jullie zijn vooral gericht op de dagelijkse zorgen. Je hebt nood aan creativiteit om de sleur te doorbreken. De verantwoordelijkheidszin is groot in deze relatie, waardoor jullie goed zorgen voor elkaars gezondheid en welzijn. Veel gesprekken gaan over jullie beroepsleven, want daar ligt jullie gemeenschappelijke interesse. Elkaars minpunten accepteren is zeker een groot werkpunt.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Weegschaal datum Bloom web

Saturnus in Weegschaal

Voor je in deze relatie bent gestapt, heb je vele uren getobd over de haalbaarheid ervan. Eenmaal je op de boot bent gesprongen, ga je er dan ook volledig voor. Je toont veel affectie en toewijding voor je partner, en je mag zeker spreken van een standvastige relatie. Het vertrouwen tussen jullie twee zorgt voor een stevig fundament voor een huwelijk. Je verschijnt graag aan elkaars zijde naar de buitenwereld toe.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Schorpioen datum Bloom web

Saturnus in Schorpioen

Dit huwelijk zal stevig, maar niet vredig zijn. Jullie kampen beiden met een innerlijke agressiviteit waarbij controle over de partner een sleutelpositie inneemt. Vaak kan deze agressie omgezet worden in het nastreven van gezamenlijke doelen en carrièresuccessen. Algemeen is er weinig humor te beleven binnen de relatie en als het eens voorvalt, dan zal ze eerder sarcastisch van aard zijn.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Boogschuttert datum Bloom web

Saturnus in Boogschutter

Jullie hebben beiden heel wat principes en zijn vastberaden om van deze relatie een succes te maken. Dit is een ambitieus huwelijk waarin vaste doelen worden vooropgesteld en waarin trouw en eerlijkheid een cruciale rol spelen. Een negatief punt is dat jullie vaak slechts vreugde kunnen vinden in het bereiken van een bepaald doel, en niet in de weg die er naartoe leidt.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Steenbok datum Bloom web

Saturnus in Steenbok

Je streeft naar een stabiel en veilig huwelijk, waarin jullie beiden heel plichtsbewust zijn. Je zal daar wellicht ook in slagen. Als paar scharen jullie zich achter dezelfde doelen. Evenwel zal je na een tijd in een sleur geraken, en wordt het bespreken van gevoelens uitzonderlijk. Wel zullen jullie op dat punt al veel bereikt hebben, vooral op financieel vlak. Dan zal er vooral nog sprake zijn van een verstandshuwelijk, met weinig romantiek.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Waterman datum Bloom web

Saturnus in Waterman

Jullie hebben een goeie verstandshouding, en beschouwen elkaar vaak eerder als vrienden dan als geliefden. Jullie hebben beiden uitstekende organisatieskills, en onderhouden dan ook een strikte planning over jullie toekomst. Dit is een excentrieke relatie, naar de buitenwereld althans. Want binnenshuis kan het er nogal passieloos aan toe gaan, hoewel jullie gefascineerd zijn door veel dezelfde dingen.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Saturnus horoscoop huwelijk liefde Vissen datum Bloom web

Saturnus in Vissen

Jullie zijn zeer loyaal en toegewijd tegenover elkaar en de relatie. Je voelt je verbonden op een psychische, ja zelfs spirituele, wijze. Het huwelijk is voor jou een buffer tegenover de wereld en je vindt er de structuur en zekerheid waar je zo naar hunkert. Externe factoren kunnen deze relatie vaak bemoeilijken en het vertrouwen beschadigen, wees dus extra waakzaam daarvoor.

Lees hier je voorspelling voor 2020

Laatste nieuwe themahoroscopen of bereken je geboortehoroscoop

Word een Bloom’er en ontdek alle voordelen

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Bloom coaches