Home

Overige

Mijn account

Numeroscoop 17 – 23 augustus: wat staat er jou te wachten?

Numerologie
16/08/2020
Numeroscoop 17 – 23 augustus: wat staat er jou te wachten?

Numerologie fungeert als ‘basis-pseudowetenschap’. Cijfers, geometrie vormen letterlijk de basis van elke creatie op aarde. Toeval bestaat niet, en gebeurtenissen doen zich ook niet ‘zomaar’ voor. Getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen. Ook jij bent onderhevig aan de leer van de numerologie, meer bepaald door jouw specifieke geboortedatum. Op basis van die cijfercombinatie kun je nagaan welke invloeden je deze week zal ervaren. Lees snel verder…

Berekening

Je telt je geboortedag en geboortemaand op bij het huidige jaar 2020. Wanneer je geboren bent op 5 december (5/12) bekom je de volgende berekening:

5+12+2020= 2037 -> 2+0+3+7= 12 -> 1+2=3 (cijfers boven de 9 worden steeds herleid naar een lager getal)
3 is nu je jaargetal voor 2020. Daar tel je 34 bij, omdat deze week (17 tot 23 augustus) de 34e week van het jaar is.

3+34= 37 -> 3+7= 10 -> 1+0= 1

1 is jouw weekgetal voor deze week. Lees hieronder de voorspelling die bij het juiste cijfer staat.

Voorspelling voor de week

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 1 coach Bloom web

Het belooft voor jou algemeen wel een goede week te worden. Je bruist van energie en bovendien merk je dat alles goed zit. Dit stimuleert je om er volop voor te gaan. Naar de liefde toe mag je er volledig voor gaan en voor singles komen er nieuwe kansen op hen af. Kortom het belooft een week te worden die niet meer stuk kan en waar je enkel voordeel zal weten uit te halen. Je hebt soms wel de neiging om je iets teveel te laten gaan en hier is er net het gevaar dat je weegschaal hieronder zal leiden. Je mag zeker en vast genieten maar probeer toch grenzen te stellen.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 2 coach Bloom web

Er komt heel wat op je af en het lijkt wel alsof je in een week zit dat je het even niet meer weet. Het is beter om nu achterover te leunen en om zo de dingen eerder op je te laten afkomen. Je hebt nood aan rust en zeker naar de gezondheid toe voelt het zwaarder aan. Er lijken wel allerlei kwalen over je heen te komen. Het is beter om nu wat zuiniger te zijn en om je niet te laten leiden door emotionele aankopen. Er hangt liefde in de lucht en dat is ook heel duidelijk voelbaar. Het is nu aan jou om hier verder op in te gaan en je kans te wagen. De periode geeft je dat extra duwtje in de rug.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 3 coach Bloom web

Het kan beter zijn voor jou om nu niet te veel hooi op je vork te nemen maar om dat het leven eerder luchtig op te nemen. Neem even de tijd om te kijken waar je staat in het leven en dit zal voor nieuwe inspiratie zorgen. Je kan je zorgen nu gerust een tijdje aan de kant schuiven en focussen op wat echt belangrijk is in je leven. Deze geeft je dan kracht om dan geleidelijk aan terug stevig tegenaan te gaan. Er komen hiervoor nog geschiktere momenten. De focus ligt voor jou wel op genieten. Naar de gezondheid toe is het wel raadzaam om voldoende te drinken.

Wist je dat... onze Bloom Whatsapp Coach ook een beroep doet op de numerologie bij het beantwoorden van jouw vragen?

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 4 coach Bloom web

Het voelt nu eerder stil aan en voor jou kan het overkomen alsof je vrienden je even vergeten zijn maar maak je hier niet druk over. Het belooft nu een eerder stille week te worden. Probeer daarom nu eerder op andere dingen te focussen. Het is beter om eerst goed na te denken alvorens te handelen want je staat nu impulsief in het leven. Eveneens voldoende beweging is nu noodzakelijk zodat je je innerlijk in balans voelt. Je bent in een creatieve bui en je mag je gerust de inspiratie de vrije loop laten. Het is ook een manier om je gedachten te kanaliseren.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 5 coach Bloom web

Er gaat een gevoel van tevredenheid door je heen en hierdoor kan het niet meer stuk. Je straalt dit optimisme uit en komt hierdoor in het middelpunt van de belangstelling te staan. Je krijgt bevestiging vanuit de omgeving dat je goed bezig bent en dit geeft je een extra boost. Naar de liefde toe is het een goed moment voor een volgende stap. Je weet dat je er klaar voor bent. Hier en daar is er sprake van geroddel maar probeer dit achter je te laten. Het is een goed moment om de bloemetjes eens goed buiten te zetten en om zorgeloos door het leven te gaan.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 6 coach Bloom web

Er gaan allerlei emoties door je heen. Dit zorgt ervoor dat je eerder onzeker uit de hoek komt. Zeker naar de liefde toe is het niet het moment om grote stappen te zetten maar om na te denken over waar je doel ligt. Probeer die gevoelens die je overheersen een plaats te geven en om zo terug in je kracht te komen. Enkel op deze manier kun je er in slagen om terug positief te focussen op wat komen gaat. Daarom is het een week die als heel zwaar kan overkomen en die ook op je kracht zal doorwegen. Het verloopt nu eerder met serieuze ups en downs voor jou.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 7 coach Bloom web

Je bent de week wel goed maar dan dreigen enkele woordenwisselingen de sfeer om te keren. Het is daarom aan jou om te luisteren naar de argumenten van de ander alvorens te oordelen. Probeer water bij de wijn te doen. In zekere zin ga je nu de confrontatie met jezelf aan. Je tast je grenzen af en zo ga je ook nadenken over welke richting je verder wenst uit te gaan in je leven. In de liefde is je partner eerder afwachtend en is het belangrijk dat je toont wat je waard bent. Voor singles eveneens raadzaam om niet stil te blijven zitten. Ze moeten zich over hun onzekerheid heen zetten en actie ondernemen.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 8 coach Bloom web

Je weet het allemaal even niet meer zo goed en het is juist om raad aan anderen te vragen. Zo krijg je de bevestiging dat je er niet alleen voor staat. Hierdoor vind je terug de motivatie om er het beste van te maken. Met een positieve ingesteldheid bereik je het meeste. Zeker naar het sociale leven toe belooft het een topperiode te worden. In de liefde zal het hierdoor even wat minder maar vergeet zeker je partner niet in de watten te leggen. Financieel is het goed moment om een gokje te wagen. Het is wel een goede periode voor je gezondheid maar probeer overdaad te vermijden.

Numeroscoop numerologie voorspelling week getal cijfer 9 coach Bloom web

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging want het lijkt alsof je vastroest in je leven. Je bruist van energie en je wil tonen wat je waard bent. Soms heb je de neiging om je teveel te willen bewijzen en dat is uit onzekerheid. Probeer net daarom toch meer je gevoel te luisteren en zo ga je merken dat je wel goed bezig bent. Nu mis je immers veel nieuwe kansen. Singles krijgen een periode waarin ze een nieuwe start willen nemen maar ze weten niet hoe het aan te pakken. Hier eveneens zal het volgen van de intuïtie doorslaggevend zijn want er hangt heel wat liefde in de lucht.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Gedicht - Beschermengel

De mens leest hoort en wanhoopt... Het is dagelijks 'n gevecht met zichzelf.. Er wordt naar veel…

Lees meer
Astrologie

Op het ritme van de maan

Elke maand verwelkomen we een nieuwe maan. Velen onder jullie hebben deze dag waarschijnlijk al in…

Lees meer
Liefde & Relatie

Boekreview: Van angst naar vertrouwen, leven vanuit onvoorwaardelijke liefde

Angst heeft een grote impact op ons leven. Het kan ons tegenhouden om voluit voor het leven te…

Lees meer
Bloom oktober 2020

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen