26 mei 2024 - Spirituele Bloom Fair Park ter Walle Menen >

Bloom's shopping tips voor februari 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Lifestyle
Bloom
09/02/2022
Bloom's shopping tips voor februari 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek hier de betoverende musthaves die Bloom deze maand handgeselecteerd heeft!

Healing Plants De Orakelmeisjes Shared Shopping Page 2202

De Orakelmeisjes - Healing Plants Orakelkaarten, €39,95

Gebaseerd op de aromatherapie, vertellen deze handgeschilderde plantenmeesters je wat je op dit moment in je leven nodig hebt. Trek een kaart uit deze orakelkaartset wanneer je voelt dat je ergens in vastloopt of met een vraag zit. Of wanneer je gewoon een inspirerende tekst wilt lezen bij het ontwaken, het naar bed gaan of op elk ander moment van de dag. Elke plantenmeester is thuis in een plant, bloem, boom of kruid en vertelt je een verhaal over je situatie. Zo zul je bijvoorbeeld Lavandor – gebaseerd op de helende eigenschappen van lavendel – uit de stapel trekken wanneer je je in een onrustige tijd bevindt waarin je veel weerstand voelt. Lavandor brengt kalmte en rust en vertelt je hoe je dat kunt creëren.

www.deorakelmeisjes.com/

Asteria Official Shared Shopping Page 2202

Asteria Official - Evil Eye Jewelry, vanaf €49,00

Een elegante, opvallende boze-oog beschermende talisman in combinatie met een paar matching oorbellen, gemaakt uit 18K gold plated roestvrij staal. Geïnspireerd door haar Griekse roots startte Alexandra Zakkas met haar vriend Joachim Badejoh Asteria Official (Asteria is de Griekse godin van vallende sterren, astrologie en oneiromancy). Net als vele andere culturen (zoals in Turkije bijvoorbeeld) geloven Grieken in het boze oog, het geloof dat iemand je kan vervloeken door je een boze blik te gooien. Er wordt geloofd dat deze blik ongeluk, emotionele/fysieke pijn en erger veroorzaakt en velen beschermen zich door een talisman te dragen. De oog-pendant beschermt niet enkel tegen het boze oog maar kaatst de vloek ook terug naar de vervloeker! Bij Asteria Official namen ze de beschermende pendant en combineerden ze deze met de huidige juwelentrends. Zo creëerden ze een prachtige collectie met unieke boze-oog talismans.

www.asteria-official.com/

De Kleine Monnik Shared Shopping Page 2202

Kleine Monnik Boek, €24,95

Kleine Monnik is een inspirerend en motiverend verhaal met en over levenslessen. Kleine Monnik gaat over successen, vreugde en trots maar ook over angst en eenzaamheid. Kortom alles wat tijdens het leven ervaren wordt. Het is een liefdevol verhaal waar alle emoties de revue passeren. Naast het verhaal is het een ingang om met elkaar in gesprek te komen. Over ziek zijn en de periode die daarna ervaren wordt, het bekende zwarte gat na een traject van behandelingen.

www.kleinemonnik.nl/

Neovital Shared Shopping Page 2202

Neovital - Beauty Boost Vegan, €54,95

Beauty Boost Vega, de unieke all in one vitamine en mineralen bom, geheel natuurlijk, vegan en allergeenvrij. Beauty Boost Vega, de unieke samenstelling van natuurlijke, vegan en allergeenvrije ingrediënten die gebaseerd zijn op huidaandoeningen, tekorten, spieraandoeningen, depressie, hormonale balans en nog veel meer. Met een unieke samenstelling is de Beauty Boost Vega alleen te verkrijgen bij Neovital Nutrition. Vele artsen werken met dit product om de vitaliteit van hun patiënten te verbeteren en huidklinieken zetten deze in om de huidaandoeningen te optimaliseren en verlichten. Met krachtige ingrediënten, geproduceerd en ontwikkeld in Nederland. Met een snelle opname door de poedervorm en met 1 shake per dag optimaliseer jij jouw gezondheid in een mum van tijd.

www.neovital.nl

54 Grote Lenormand Kaarten Erna Droesbeke

BLOOM - 54 Grote Lenormand, €22,25

Met de Grote Lenormand Kaarten van Erna Droesbeke krijg je heldere en precieze antwoorden op al je levensvragen. Niemand weet wanneer en hoe de 54 Grote Lenormandkaarten tot stand zijn gekomen. Ze zijn niet gemaakt door de beroemde, Franse helderziende Mademoiselle Lenormand (°1772 -+ 1843) maar wel naar haar genoemd door een Franse drukker in de 19de eeuw. Erna Droesbeke heeft de vijf thema’s (astrologie, financiën, werk, relatie en lot) van dit kaartspel uitgewerkt met de Methode van de Vier Elementen in een praktische handleiding, gebaseerd op haar boeken over de Grote Lenormand: 'Kaartleggen met de Grote Lenormand' en ‘Werkboek van Vraag en Antwoord met de Grote Lenormandkaarten’.

www.bloom.be

Calendula Creme The Herborist Shared Shopping Page 2202

The Herborist - Calendula Symphytum Crème, €30,40

Calendula - Symphytum cream is een verzachtende crème op basis van smeerwortel en goudsbloem. De crème brengt verlichting bij allerlei huidproblemen of -aandoeningen. Daarnaast ondersteunt het extract van smeerwortel de lokale circulatie van de plek waarop de Calendula - Symphytum cream werd aangebracht. De gemasseerde zone zal de spieren en gewrichten ontspannen, lymphedrainage stimuleren en de negatieve effecten van spataders, oedeem en vermoeide benen verminderen. Alle ingrediënten van deze crème zijn afkomstig van biologische teelt.

Theherborist.be

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Meditatie

Mediteren als manifestatietool

Wat kan mediteren toch veel verschillende reacties oproepen! De één zweert erbij, de ander zegt er…

Lees meer
Liefde & Relatie

Dromen en narcisme • deel 2

Veel, zo niet alles wat je droomt, heeft te maken met jezelf. De symbolische boodschappen in dromen…

Lees meer
Astrologie

Steenbok, jouw jaarhoroscoop 2024: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Steenbok is jarig als de maanden december en januari hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom