Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Blooms shopping tips voor december 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Lifestyle
Bloom
24/11/2022
Blooms shopping tips voor december 2022: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek hier de betoverende musthaves die Bloom deze maand handgeselecteerd heeft!

Bon Vibras Bloom 2208

Bon Vibras - Edelsteengeurkaarsen, vanaf €28,95

Oftewel Positieve vibes nodig? Wij hebben wat jij zoekt! Onze luxe edelsteen geurkaarsen brengen de gewenste energie bij jou in huis. Ze zijn gemaakt van prachtige edelstenen in combinatie met gedroogde bloemen en kruiden op aromatherapeutische basis.

Onze ‘Bon Vibras’ geurkaarsen zijn gemaakt van sojawas, waardoor ze langer branden en 100% biologisch afbreekbaar zijn. Onze producten zijn milieu vriendelijk en worden niet op dieren getest. Door de unieke uitstraling zijn ze mooi om naar te kijken en daarbij een perfecte accessoire voor in huis. Edelsteen kaarsen versterken de energie in de ruimte. Gun jezelf of een ander de kracht van ‘Bon Vibras’ en wees met ons een bron van liefde.

www.bonvibras.nl

Moen Cards 1 Bloom 2208

Clenda Moen - Helende Moen Cards, €44,44

Het is ontzettend krachtig om te werken met heldere, bewuste, gefocuste intenties. Je kunt het ook wel zien als energiemanagement. Door je af te stemmen op de energie van de intenties, verander je namelijk je eigen energie. Dit begint van binnenuit. Dat is de plek waar je je binnenwereld en buitenwereld vormgeeft. Je buitenwereld is namelijk een weerspiegeling van je binnenwereld, dus laten we van jouw binnenwereld een nog mooiere plek maken door onder andere gebruik te maken van de Moen Cards.

De Moen Cards zijn bedoeld om je te ondersteunen op het gebied van zelfliefde, vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving en heling. Ze begeleiden je in het verbinden met je essentie, zodat je steeds meer gaat leven vanuit je kern, vanuit die prachtige ziel wie je onder alle opgedane laagjes bent. Daarbij zit er bij de Moen Cards een kaartenhouder die gemaakt is van het helende kristal Seleniet. Kristallen hebben een hoge vibratie, zo ook Seleniet. De kracht van Seleniet helpt je om jouw energie nog meer af te stemmen op de intenties en vanuit deze hoge vibratie trekken we nog meer aan. Daarbij brengt de hoge vibratie van Seleniet oneindig veel transformatie, liefde en heling met zich mee.

www.clendamoen.com

Manifesteer Jouw Droomleven Bloom Online

Caroline Risack - Manifesteer jouw droomleven, €97,00

Zaadjes tot bloei brengen die in jou verscholen liggen? Dat is het mooie aan het astrologische systeem. Het is de blauwdruk van al jouw zielslessen en talenten. Iets waar je altijd op kan terugvallen voor gidsing. Het helpt je jouw persoonlijke reis doorheen het leven te begrijpen. En je maakt meer contact met jouw diep innerlijk weten. Een reis naar jouw droomleven in flow met wie je echt bent.

Samen namen we tijdens de sessie dan ook eerst een figuurlijke helikoptervlucht om te kijken waar jij momenteel staat in je leven. De focus ligt hierbij op Saturnus en de transsaturnale planeten (Uranus, Neptunus en Pluto). Zo kregen we een mooi beeld van de processen waar je actief mee aan de slag bent. Vervolgens duiken we nog een laagje dieper in deze cycli door de progressieve maancyclus te bekijken. Zo zetten we de eerste stappen richting het manifesteren van jouw droomleven!

www.astrosanitas.be

Runenstenen Witch please Bloom Online

Witch Please - Glitter Futhark Runenset, €17,00

Deze handgemaakte Runeset van epoxy bevat alle 24 tekens van het eeuwenoude Viking Futhrak alfabet. Met de runes kun je voorspellen, inzien , manifesteren , maar ze zijn ook zeker een plaatje voor het oog dus je kunt ze zelfs voor decoratie gebruiken! Met z'n aanwezige glitters en prachtige gouden afwerking is dit zeker een eyecatcher. De set komt met een organza zakje, en een gratis te printen Runegids. Ze zijn handgemaakt van hoogwaardige kwaliteit epoxy, en met veel liefde en magie gegoten!

www.witchplease.nl

Protection spray 1 Bloom 2208

Daphne Rose - Protection Aura Spray, vanaf €15.15

Heb je wel eens een vervelend of verdrietig gevoel, maar weet je niet zo goed hoe dat komt? Voel je je wel eens gefrustreerd, zonder dat je weet waarom? Vind je het lastig om je eigen emoties te onderscheiden van die van een ander? Neem je makkelijk energie over van anderen? Geef je gemakkelijk jouw eigen energie weg aan anderen? Kom je vaak helemaal vermoeid thuis na een lange dag met veel menselijk contact?

Met de Protection spray hou jij negatieve energie op een afstand. Negatieve invloeden van buitenaf worden geweerd en jouw energie wordt beschermd. Deze spray zorgt ervoor dat jij jouw aura kunt sluiten voor externe invloeden, zonder dat je een benauwd gevoel krijgt of de connectie met de aarde, het universum en de hartsverbinding verliest. Het helpt jou om in de juiste kracht te staan en connecties te maken, zonder dat je andermans energie hierbij eigen maakt. Deze Protection spray kan jou helpen om de ‘stofwolken’ van negatieve energie neer te slaan als regen – zo de aarde in.

www.daphnerose.nl

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

PREVIEW // Lilith of de Zwarte Maan in je horoscoop • Vind je ware ik en leef volgens je ziel

Wanneer de Zwarte Maan of Lilith je horoscoop triggert, ben je geneigd om de specifieke…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Je eigen yogastudio inrichten bij jou thuis? Zo begin je eraan

Hou je ervan om yoga te doen maar heb je niet altijd zin om daarvoor de deur uit te gaan? Waarom…

Lees meer
Spiritualiteit

Wicca & de Maan

"Eens per maand, en liefst wanneer de Maan vol is, zullen jullie bijeenkomen op een geheime plaats…

Lees meer
Bloom 3 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom