Bloom 3 is uit! Een ode aan Moeder Aarde >

Bloom's shopping tips voor november 2021: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Lifestyle
Bloom
05/01/2022
Bloom's shopping tips voor december 2021: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek hier de betoverende musthaves die Bloom deze maand handgeselecteerd heeft!

Bloesemremedies Solsties

Solsties - Australian Bush Flower Essences, €15,00

Solsties BV is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in bloesem-en boomremedies. We zijn onder de indruk van de kracht en snelheid waarmee de Australian Bush Flower Essences werken. Bovendien bestaan er van deze bloesemremedie 26 combinatie remedies, klaar voor gebruik, om je bij te staan bij een heel scala aan emotionele moeilijkheden. Hier stellen we graag Boost Essence en Carers Essence aan je voor. Bekijk en shop deze en de andere Australian Bush Flower Essences op www.solsties.be of in de bakstenen Solsties winkel, Th. De Beckerstraat 43, 3200 Aarschot.

Boost, deze remedie geeft veerkracht, kalmte, evenwicht en een gevoel van veiligheid. Ze is speciaal ontwikkeld om je te ondersteunen in veranderende, verwarrende en uitdagende tijden. Ideaal om je te helpen omgaan met de druk en stress die de coronapandemie met zich meebrengt. Gebruik: 2 keer per dag 7 druppeltjes onder de tong.

Carers, deze remedie ondersteunt vooral hen die vooral voor anderen zorgen om zich rustig, ontspannen en vol nieuwe energie te voelen. Ze geeft innerlijke kracht om met druk om te gaan en helpt de (ver)zorgers om eerst voor zichzelf te zorgen. Gebruik: 2 keer per dag 7 druppeltjes onder de tong

www.solsties.be

Shopping Page Bloom 2201 Online

Innoscent Candles - Moon Candle, vanaf €9,50

Deze handgemaakte zon & maan kaars bestaat volledig uit sojawas en is 100% natuurlijk, veganistisch, biologisch afbreekbaar en vrij van giftige stoffen. Je kan de kleur en geur van de kaarsen zelf samenstellen waardoor je steeds een unieke eye-catcher in huis haalt. Ideaal om je interieur een persoonlijke touch te geven of iemand te verrassen met een bijzonder cadeau.

www.innoscentcandles.be/

Lamineralium Shared Shopping Page Online

Lamineralium - Vuurcalciet Theelichthouder, €29,00

Laat het vuur in je spreken met deze bijzondere Vuurcalciet Theelichthouder. Vuurcalciet staat bekend om zijn optimistische en manifesterende eigenschappen. Deze mooie vuurcalciet theelichthouder is maar liefst 1713 gram en is 15x11x7cm en geeft mooi zacht licht af. Vuurcalciet geeft warmte en levensblijheid en heeft op iedereen een positieve uitwerking. Het helpt je vooruit te kijken en vol optimisme te manifesteren wat je nodig hebt. Calciet helpt tegen maagzuur en helpt liefdevol te handelen. Geeft zelfacceptatie en verlicht bij overgevoeligheid. Brengt energie van hart naar hoofd. Normaliseert hartritme en verlaagd de bloeddruk. Is een goede ondersteuner bij pijn in het algemeen. Een lichtpuntje in een ziekenkamer.

lamineralium.nl

Shared Shopping Page Bloom 2201 Praktijk Martricaria

Praktijk Matricaria - Agaat Sfeerlicht, €15,00

Deze mooie theelichthouder creëert een fijne, rustgevende sfeer in huis. De warmte van het waxinelichtje helpt de helende krachten van de edelsteen te verspreiden door de ruimte. Agaat is van nature een beschermende, aardende en stabiliserende edelsteen. Deze steen werkt heilzaam bij onrust en agressie en helpt gegarandeerd de ruimte te harmoniseren.

www.praktijkmatricaria.nl

Metatron Cube Crystal Grid Bloom Edelstenen Foto

BLOOM - Metatron Crystal Grid, €39,95

Deze unieke Metatron Cube Crystal Grid Set is vervaardigd uit berkenhout. Losse edelstenen en kristallen kunnen apart aangekocht worden. Je kan allerlei soorten edelstenen en kristallen gebruiken om op dit grid te plaatsen: in elk kleur, vorm en maat die jij mooi en aangenaam vindt om mee te werken. De Metatron Cube wordt gebruikt voor het opschonen van lagere energieën. De vorm is vernoemd naar de aartsengel Metatron die ons reinigende en motiverende energie schenkt.

www.bloom.be

The Herborist - Organic Instant Detox Thee, €28,71

Deze organische detox thee van The Herborist helpt het zuur-base evenwicht in je lichaam te reguleren. Deze balans wordt namelijk dagelijks negatief beïnvloedt door stress, ongezonde voeding, alcohol, roken, koffie... Onze dagelijkse levensstijl bevat in verhouding een teveel aan zuurvormende producten. Evenwichtige voeding kan dit deels rechttrekken, maar in de meeste gevallen in er nog een extra hulpmiddel nodig. Deze Instant Detox Tea stimuleert de zuuruitscheiding, door de aanwezigheid van plantenpoeders en catechines. De positieve invloeden van de sterk basische eigenschappen van deze thee merk je al heel snel.

Theherborist.be

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Paramahamsa Vishwananda • devotie en dienstbaarheid in de harten van spirituele zoekers

Op het gebied van spiritualiteit treden door de eeuwen heen verheven Zielen naar voren. Het zijn…

Lees meer
Numerologie

NUMEROLOGIE • Uitdagingen en kansen in het komende jaar

2024 is nu inmiddels goed opgestart. Velen worden een nieuwe energie gewaar. Dankzij astrologie,…

Lees meer
Numerologie

Wat is jouw jaargetal volgens de numerologie voor 2024? Incl. archetypen Tarot

Ongeveer zoals bij astrologie het geval is, wordt bij numerologie in combinatie met Tarot ook…

Lees meer
Preorder | Bloom 4 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom