Home

Overige

Mijn account

Boekreview: Leven van licht & liefde - Marja Nieuwveld

Inspiratie
Bloom
12/01/2020
Boekreview: Leven van Licht & Liefde

Wat begon als een zoektocht naar liefde en de wens naar vrijheid, vrij van beperkende gedachten en conditioneringen, resulteerde in een wonderbaarlijk bewustzijnsverruimend avontuur. Met een levensinstelling van loslaten, kwam Marja via de synchroniciteit uiteindelijk op het punt om ook/zelfs niet meer afhankelijk te zijn van voeding.

Marja’s ontdekkingsreis naar een leven zonder eten

Boekreview leven van licht en liefde Marja Nieuwveld auteur Bloom web

De bezielde auteur van dit boek leeft al ruim een jaar van licht, wat ook wel prana, chi of levensenergie genoemd wordt, en heeft geen eten meer nodig om te leven. Dit boek beschrijft één jaar van dit transformatieproces en is een bevestiging van de fascinerende quantum-wereld. Voor Marja betekende het de weg naar vrijheid. Door een volledige overgave in het volste vertrouwen geniet zij nu van een ongekende (voedsel)vrijheid.

"De wereld hoef je niet te veranderen, alleen je denken. Ga mee op ontdekkingsreis, omarm je angst, vul hem met de adem van vertrouwen en krijg een andere kijk op het leven."

Terug naar de bron

Dit boek is als een wervelstorm voor het huidige wereldbeeld en licht vele sluiers op met betrekking tot ons lichaam, voeding en ziekte. De signalen dat het tijd is om de wereld en ons leven door een andere bril te bekijken, zijn legio. Behalve het feit dat het boek veel informatie bevat en verbanden legt, is het een energetische bundel van licht en liefde die de lezer zal inspireren zijn of haar eigen pad te bewandelen. Marja neemt haar lezer op authentieke wijze mee op een informatieve, spannende en intieme reis naar de essentie van het leven. De beslissing om niet meer afhankelijk te zijn van voedsel bracht haar bij de bron. Dat wat door wetenschappers in laboratoria onderzocht, door filosofen mentaal herkauwd en in religies aanbeden wordt.

”Als de voeten van het universum, de handen van moeder aarde, de stem van het veld, de liefde in jouw hart en het licht in jouw ogen; I AM U.”

Als Waterman werd de auteur van ‘Leven van Licht & Liefde’ geboren in Rotterdam op 22 januari 1970. Ze kreeg de naam Marjolein Evelien Nieuwveld mee, wat al snel Marja werd. In Zwitserland, waar ze nu ’s winters woont, kreeg ze de naam Maya of Maria. Dat Maya omgekeerd, fonetisch als ‘I AM’ klinkt, was één van de vele broodkruimeltjes op haar pad. Tussen de bedrijven en haar yogamatje door, heeft zij eindelijk gevonden waar ze zolang naar had gezocht. Na de teleurstellingen in de romantische liefde en de zware lessen van de onvoorwaardelijke liefde heeft deze eeuwige positivo nu de universele liefde gevonden, de verbindende levensenergie die haar nu op alle vlakken voedt. Op dit moment volgt ze haar voeten om haar levensmissie uit te voeren, die zich langzaam ontwikkeld in een bijzondere lichtvolle vredesmissie.

In de zomer woont ze aan de rand van Rotterdam in een klein paradijsje en ‘s winters trekt ze zich terug op haar berg, in het hart van de wereld. Zo volgt ze de stroom van het leven en die van de bron naar de monding van de Rijn. Voorheen een zelfstandige duizendpoot, nu ambassadeur voor het Gotthard gebied in Zwitserland. Er was een creatieve Nederlandse voor nodig om het geheim van de Gotthard te ont-sleutelen als zijnde het hart van god, de bron. Genietend van het leven heeft deze bezige bij de quantum-wereld door de ogen van een kind herontdekt en heeft ze leren spelen met deze fascinerende energie.

Boek leven van licht naar liefde marja nieuwveld Bloom web

Leven van Licht & Liefde – Mijn ontdekkingsreis naar een leven zonder eten
Marja Nieuwveld

208 pagina’s
Euro 23.-
ISBN: 9789463980906

Informatie & verkoop: www.hetnieuweveld.nl

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Corona

CORONADOSSIER / Onze maatschappij is in de greep van een verhaal over een virus.

Op de redactie van Bloom trok het artikel ‘Onze maatschappij is in de greep van een verhaal over…

Lees meer
Lifestyle

Leven met jongdementie: wanneer de mist in je hoofd te vroeg opsteekt

Alzheimer: een term die ontegensprekelijk verbonden wordt met 80+’ers die al een zinvol, lang leven…

Lees meer
Gelukkig Leven

ENERGIEDOSSIER / Wat als je werk meer energie neemt dan geeft?

Loopt jouw batterij leeg naar het einde van een werkdag toe? Heb je ‘s avonds geen zin meer voor…

Lees meer
Bloom 3 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom