Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

14 juni 2022 • Volle Supermaan in Boogschutter • Enthousiasme & momentum

Astrologie
Bloom
09/06/2022
14 juni 2022 • Volle Supermaan in Boogschutter • Enthousiasme & momentum

Dinsdag 14 juni 2022 om 13.52 uur voltrekt de Volle Maan zich in het teken Boogschutter. Een wederom bijzondere Volle Maan, want we noteren tevens een Supermaan. Tijdens een Supermaan ervaren we de energie van de Maan intenser en ook de typische eigenschappen van een welbepaald sterrenbeeld komen beter tot hun recht. Benieuwd wat je mag verwachten tijdens deze Volle Supermaan in Boogschutter?

Wat is een Supermaan?

Als rasechte astrologieliefhebber weet je ongetwijfeld dat de Maan niet in een cirkel rond de aarde draait, maar eerder een ovaalvormige baan volgt. De afstand van de Maan tot de aarde varieert daardoor altijd. Dat verklaart waarom op sommige momenten de Maan heel klein oogt en op andere momenten dan weer heel groot. Tijdens een Supermaan staat de Maan heel dicht bij de aarde. Ze schijnt feller en oogt groter.

Tijdens een Supermaan is haar energie, haar invloed intenser. Iets wat eveneens geldt voor het sterrenbeeld waarin de Maan staat. De karakteristieke eigenschappen van dat welbepaalde teken treden meer naar de voorgrond. Ook ervaar je meer onrust, hoofdpijn en slapeloosheid tijdens een Supermaan. So buckle up!

De Volle Supermaan in Boogschutter op dinsdag 14 juni 2022

De Volle Maan is het hoogtepunt van de maancyclus. We bekijken welke inspanningen we geleverd hebben, of projecten bijsturing nodig hebben en vieren de resultaten die we behaald hebben. Een volle maanfase is dan vooral ook een periode van reflectie en niet zozeer van het bepalen van specifieke intenties. Het sterrenbeeld (of beter dierenriemteken) waarin de Maan zich bevindt, informeert ons over de domeinen waarin je de balans mag opmaken en welke energieën je kunt aanwenden om aanslepende projecten of hoofdstukken in je leven een boost te geven of succesvol af te ronden.

Boogschutter is een avontuurlijk en enthousiast teken. Onder deze kosmische combinatie sta je sterk in je schoenen. Je wil eropuit trekken en elk facet van deze wondere wereld ontdekken. De Boogschutter kent een ongebreideld enthousiasme en stort zich vol goede moed op elk project. Met de Volle Maan in Boogschutter dien je het ruimdenkende en avontuurlijke aspect van de Boogschutter in beschouwing te nemen. De Supermaan in Boogschutter voorziet je van het momentum om eventuele projecten te voorzien van het laatste duwtje in de rug. Zeker nu de Supermaan de eigenschappen van de Boogschutter alleen maar versterkt.

Maanbaden tijdens de Volle Supermaan

”The Moon is magic for the soul”

Een Supermaan is een geschikt moment om te maanbaden. Een maanbad kan verwijzen naar een buitenactiviteit waarbij je direct onder het maanlicht vertoeft en tracht zoveel mogelijk maanlicht op te nemen.

Echter kan het ook verwijzen naar een waterritueel waarbij je een maanbad neemt tijdens een Volle of Nieuwe Maan. De Maan heerst over water en het is daarom ook een geschikt moment om daadwerkelijk een bad te nemen en te profiteren van de heilzame werking van zowel het water als de Maan.

How to moonbathe

1 – Laat je badkuip vollopen met warm water. Het ideaalste zou zijn als je badkuip vlakbij een raam staat, zodat het maanlicht jou en het water kunnen opladen.

2 – Voeg heilzame elementen aan het water toe zoals kruiden en/of edelstenen. Denk bijvoorbeeld aan rozenblaadjes, lavendel, rozenkwarts en maansteen. Zo voorzie je het water van extra geneeskrachtige elementen.

3 – Relax. Word zen en contempleer over deze maanfase en de stappen die je nog dient te nemen.

Verbinden Maanfasen E Book Bloom Online

Ontvang gratis het E-Book 'Verbind je met de maanfasen'

Leer aan de hand van het gratis E-Book 'Verbind je met de maanfasen' hoe je jouw leven meer glans en kracht kan geven door je te verbinden met de maanfasen.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang het E-Book 'Verbind je met de maanfasen' gratis.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Een kardinaal, vast of beweeglijk teken? Weet jij waar jouw sterrenbeeld onder valt?

Onze karaktertrekken kunnen deels verklaard worden door ons sterrenbeeld (of liever:…

Lees meer
Huis & Thuis

Creëer een unieke badkamer: Originele inrichtingsideeën die indruk maken

De badkamer is vaak een ondergewaardeerde ruimte in ons huis. Maar waarom zou het niet net zo…

Lees meer
Astrologie

De invloed van de oorlogsplaneet Mars in de horoscoop van premier Netanyahu

Na de gruwelijke terroristische aanval van Hamas verklaarde de premier van Israël, Benjamin…

Lees meer
Bloom 2 - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom