Home

Overige

Mijn account

Spirituele Expo Gent
Zondag 16 oktober 2022
Koop hier je tickets!

Volle maan in leeuw 2022: tijd voor actie en verandering

Astrologie
Bloom
15/02/2022
Volle maan in leeuw 2022: tijd voor actie en verandering

Op 16 februari 2022 om 17u56 staat de Volle Maan in Leeuw. Deze vurige combinatie zal je zelfvertrouwen een boost geven. Misschien heb je het gevoel dat je leven de laatste tijd even heeft stil gestaan en niets je leek te lukken. Maar nu is het tijd voor actie en verandering! Richt je volle aandacht op wat je graag doet en waar je goed in bent.

Tijdens de Volle Maan bevindt de Maan zich op de helft van haar cyclus. Niet alleen de Maan is vol, maar ook de emoties kunnen overlopen. Je hebt veel energie en kan je helemaal opgeladen voelen. Door deze Volle Maan kan dit dubbel zo intens aanvoelen, omdat ze in de krachtige en vurige Leeuw staat. De Leeuw staat bekend om zijn zelfzekerheid en openheid. Dit is de perfecte periode om een stapje in de wereld te zetten en nieuwe mensen te ontmoeten. Zit je er al langer over na te denken iets nieuws te proberen? Twijfel niet langer en ga er gewoon voor! Laat je vertrouwde wereldje even voor wat het is en ga ten volste een nieuw avontuur aan.

Volle Maan in Leeuw 2022

”Leeuwen zijn initiatiefnemers en staan positief in het leven.”

Leeuwen zijn initiatiefnemers en staan positief in het leven. Focus je op je talenten en projecten die je wilt uitwerken. Of op dat ene project waaraan je begonnen bent maar niet hebt afgemaakt. Deze Maan zal je zelfvertrouwen de lucht in duwen. Je hebt vele talenten in je zitten en nu is het tijd om ermee naar buiten te komen. Laat anderen meegenieten van je gaven en wie weet is dit de start van iets moois. Langs de andere kant is de Leeuw ook egocentrisch en wil hij overal de beste in zijn. Iets wat kan zorgen voor spanningen met medemensen.

Doordat de Zon steeds in het tegengestelde astrologische teken van de Maan staat bij Volle Maan, is er een zekere spanning tussen hoofd en hart. Deze stand staat de Zon in Waterman. Nog niet zo’n slechte combinatie, want de Waterman houdt van verandering en is ook heel verstandig. Terwijl de Leeuw ons enorm laat focussen op onszelf, zorgt de Waterman ervoor dat we rekening houden met onze omgeving en wat anderen denken zodat er niet enkel sprake is van onze subjectieve eigen visie. De Zon in Waterman zorgt voor een connectie met anderen en het grotere geheel.

Er is ook sprake van een heerlijke portie passie deze Volle Maan, want Mars komt in samenstand met de liefdesplaneet Venus. Zowel op romantisch als op vriendschappelijk vlak staan er intiemere connecties te wachten. Het assertieve karakter van deze Volle Maan maakt dat we rechtuit kunnen zeggen wat we nodig hebben in onze relaties.

Opladen onder de Volle Maan in Leeuw

De heldere maanstralen werken als magisch voor jou en je edelstenen. Maak een mooie wandeling of blijf even lekker maanbaden onder het licht. De energie van de Maan werkt opladend en voedend. Je kan je edelstenen terug vol met kracht stoppen door ze een nachtje binnen het bereik van de maanstralen te leggen. Vertrouw je het toch niet je stenen open en bloot te laten liggen dan kan je ze ook onder de aarde begraven of achter je raam leggen. Voor deze Volle maan in Leeuw kan je gebruik maken van de steen citrien. Deze mooie edelsteen helpt tegen depressieve gevoelens en stimuleert je zelfvertrouwen. Ten slotte boost het je creativiteit, maak er dus zeker handig gebruik van!

Attract and let go

”Je kan van loslaten een positieve ervaring maken door je dankbaarheid uit te drukken.”

Maak een lijstje met alles wat je al hebt bereikt en waar je je dankbaar voor voelt. Dankbaarheid heeft een bijzonder hoge frequentie waardoor je positieve dingen aantrekt. Reflecteer vervolgens wat er op dit moment allemaal misloopt en welke factoren je weerhouden van je doelen. Wat kan je anders doen? Waarmee stop je misschien best gewoon en wat is iets nieuws dat je kan proberen. Maak tenslotte een lijstje met dingen die je wilt loslaten. Denk na over wat niet meer thuishoort in je leven. Soms is loslaten moeilijk omdat iets of iemand voor lange tijd een belangrijke rol heeft gespeeld in je leven. Je kan van loslaten een positieve ervaring maken door je dankbaarheid uit te drukken en ook aan de goede dingen te denken die het je gebracht heeft. Door los te laten maak je uiteraard ook ruimte voor nieuwe dingen. Verbrand je lijstje om de symboliek van het loslaten kracht bij te brengen.

Trouwen Zaak Opstarten Header Bloom 2108

Ontvang gratis het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan'

Leer aan de hand van het gratis E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' hoe je de juiste beslissingen op het juiste moment kan maken. Hak belangrijke knopen door tijdens de juiste maanstanden en laat je projecten gedijen in de beste omstandigheden.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' gratis.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Geluk vinden zonder het te zoeken is wel degelijk haalbaar volgens geluksprofessor Lieven Annemans

Professor Lieven Annemans, ook wel de geluksprofessor genoemd, is hoogleraar gezondheids- en…

Lees meer
Astrologie

Chinese horoscoop: hoe ga jij met geld om volgens jouw Chinese teken?

We zijn voornamelijk vertrouwd met onze Westerse astrologie, maar ook in het Oosten heeft men een…

Lees meer
Spiritualiteit

Christel Audenaerd neemt Cynthia Reekmans mee onder haar vleugels

De Limburgse ex-miss Belgium Beauty Cynthia Reekmans en Christel Audenaerd hebben de handen weer in…

Lees meer
Bloom 7 - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom