Summer Bloom Festivals - Diest & Oostende - tickets >

Venus in Leeuw 2023 • 5 juni tot 8 oktober 2023 • zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Astrologie
Bloom
08/06/2023
Venus in Leeuw 2023 • 5 juni tot 8 oktober 2023 • zelfbewustzijn en zelfvertrouwen

Op maandag 5 juni 2023 begint een bijzondere fase wanneer de liefdesplaneet Venus haar intrede doet in het teken Leeuw. Deze invloed zal ons buitengewoon lang vergezellen, zelfs tot na de zomer, meer bepaald tot 8 oktober 2023. Venus in Leeuw brengt een passionele energie met zich mee, doordrenkt van passie en vuur. Maar let op, Leeuw is ook het teken van drama, dus verwacht in de komende maanden enige opwinding. In dit artikel verkennen we de energie van Venus in Leeuw 2023 en ontdekken we hoe deze invloed van invloed kan zijn op jouw leven.

De betekenis van Venus in Leeuw

De planeet Venus symboliseert genegenheid, esthetiek en harmonie, terwijl het sterrenbeeld Leeuw bekend staat om zijn enthousiasme, inventiviteit en zelfexpressie. Wanneer Venus en Leeuw samenkomen, ontstaat er een passionele invloed op het gebied van romantiek en verbindingen. Maar wat betekent dit precies? Gedurende de periode van Venus in Leeuw zal er een versterkte opkomst van zelfbewustzijn en zelfvertrouwen zijn. Je zult je sterk voelen en een sterke drang hebben om jezelf op een gepassioneerde en opmerkelijke manier uit te drukken. Het is een tijd waarin je verlangt om erkend en gewaardeerd te worden om wie je werkelijk bent. Je zult er alles aan doen om indruk te maken.

Zelfexpressie en trots

”Laat je passie de vrije loop en verras je geliefde met speciale gebaren van genegenheid.”

Met Venus in Leeuw 2023 tussen 5 juni en 8 oktober 2023 zul je een nog intensere toename van hartstocht en energie in je relaties ervaren. Je zult je sterker aangetrokken voelen tot anderen en je gevoelens gepassioneerder uiten. Leeuw is een teken dat flirten omarmt, dus aarzel niet om jezelf volledig te laten gaan! Je zult verlangen naar grootse gebaren, extravagant en dramatisch, om je liefde te tonen. Leeuw gaat altijd voor de volle honderd procent.

Met de aanwezigheid van Venus in Leeuw worden je artistieke impulsen gestimuleerd en voel je een innerlijke drang om jezelf te uiten. Denk aan mode, sociale media, kunst en nog veel meer. In de komende maanden zul je geïnspireerd worden om je unieke talenten en vaardigheden te laten zien. Zolang je jezelf kunt uitdrukken zoals je werkelijk bent, zul je een gevoel van vreugde en trots ervaren. Socialmediaplatforms zullen je helpen om je boodschap en creatieve expressie met de wereld te delen. Maak gebruik van deze energie om je profiel bij te werken, inspirerende berichten te delen en anderen te inspireren met je unieke perspectief.

Daarnaast zal Venus in Leeuw ook invloed hebben op je liefdesleven. Je zult verlangen naar romantiek en oprechte genegenheid. Laat je passie vrij stromen en verras je geliefde met speciale uitingen van genegenheid. Of je nu een romantische date plant of een liefdesbrief schrijft, zorg ervoor dat je je gevoelens met flair en enthousiasme uitdrukt. Wees echter voorzichtig om niet te veel betrokken te raken bij de dramatische aspecten van Leeuw, want evenwicht is van essentieel belang in elke relatie.

Terwijl Venus tussen 5 juni en 8 oktober 2023 in Leeuw schittert, is het ook belangrijk om jezelf eraan te herinneren dat ware schoonheid van binnenuit komt. Cultiveer zelfliefde en zelfacceptatie, want dit zal de basis vormen voor een gezonde en vervullende relatie met anderen. Laat je innerlijke licht stralen en wees trots op wie je bent. Dus, omarm de energie van Venus in Leeuw 2023! Laat je passie, zelfexpressie en creativiteit de komende maanden bloeien. Durf jezelf te laten zien en geniet van de liefdevolle en gepassioneerde vibe die deze kosmische samenstand met zich meebrengt. Het is jouw tijd om te schitteren, zowel in de liefde als in alle aspecten van je leven.

Bloom astrologie nieuws

Blijf op de hoogte van alle astrologische nieuws

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Zoek de liefde & ontdek jezelf: de groei van je ziel

Liefde vormt de kern van onze zoektocht naar vervulling. We streven naar zelfliefde en genegenheid…

Lees meer
Astrologie

Zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024

We besteden in dit artikel aandacht aan de zonsverduisteringen en maansverduisteringen 2024 en de…

Lees meer
Astrologie

Daten volgens de Chinese astrologie: dit Chinese teken is jouw perfecte match

Welke Chinese tekens matchen het beste met elkaar op vlak van liefde? Evenals de Westerse…

Lees meer
Bloom 5 - Special - 2024

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2024, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2024,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom