Home

Overige

Mijn account

PREVIEW / Zomerhoroscoop 2020 - Ram t.e.m. Maagd

Astrologie
Bloom
06/07/2020
PREVIEW / Zomerhoroscoop 2020 - Ram t.e.m. Maagd

Met het stijgende kwik en voor de meesten een vakantieperiode in het vooruitzicht is de zomer officieel van start gegaan. Hoe zit jouw sterrenbeeld in elkaar? En wat kun jij deze zomer verwachten op vlak van relaties, seks en carrière? Bloom licht alvast een tipje van de sluier in deze extra, beknopte zomerhoroscoop 2020. In deze bijdrage: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw en Maagd in de kijker. Ben je al Bloom'er? Dan lees je hier je volledige zomerhoroscoop opgesplitst per decanaat.

Ram

Het teken Ram is rusteloos en de vele veranderingen die zich in het leven van de Ram voordoen, illustreren dat. Misschien hengelt de Ram naar een vredevol en gemakkelijk leventje, maar hij staat zichzelf steeds in de weg. De heerser van dit teken is de vurige planeet Mars. Hierdoor beschikt de Ram over heel wat positieve kenmerken, zoals beslistheid, optimisme, impulsiviteit en ondernemingslust.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Zowel mannelijke als vrouwelijke Rammen zijn hartstochtelijk in de liefde, leven van moment tot moment en in het begin van een relatie gaan ze er ten volle voor. Het is als een explosie, die zich ook seksueel vertaalt. Tijdens de zomer van 2020 houd je als Ram van een goed en gemoedelijk gesprek. Als je dat kunt delen met je partner, is de toon al gezet. Misschien voel je de behoefte om je (liefde)gevoelens neer te schrijven. Ben je single, dan moet je in juli geen al te grote verplaatsingen maken, want de liefde bevindt zich in jouw buurt. Een lezing of voordacht in de plaatselijke bibliotheek is mogelijks al voldoende om cupido tegen te komen. Van nature uit is een Ram de jager die de prooi eruit pikt en verslindt. Vurige bedscènes eindigen meestal in het vlug bereiken van een orgasme. De ontnuchtering lijkt dan toe te slaan. In dit seksueel spel moet er altijd een bepaalde vorm van weerstand zijn. Een Ram houdt van een partner die zich ietwat verzet, waardoor hij zijn prooi moet overwinnen. Toch mag de weerstand niet té groot zijn, want een Ram wint graag.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Een Ram is een slechte verliezer en doet er alles aan om te winnen. Van zodra de Ram zijn job te saai en te eentonig wordt, verliest hij al snel zijn motivatie. Het is een geboren leider en dus zal hij maar moeilijk kunnen wennen aan een ondergeschikte positie. De hele julimaand lang ben je vooral thuis heel druk in de weer. Sommige Rammen knappen thuis allerlei klussen op, terwijl anderen voor hun werkgever van thuis uit werken. Misschien ben je inmiddels een kei geworden in telewerk. Dat laatste lijkt je goed te bevallen, want dat kan je makkelijker combineren met je familiaal leven. De komende weken stop je flink wat tijd en energie in kokkerellen. In augustus kan je gerust enkele dagen vakantie nemen. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 1 Bloom web

Stier

Stieren zijn over het algemeen rustige, standvastige mensen. Ze vallen steeds terug op enkele vaste waarden, die tevens best klassiek en conservatief kunnen genoemd worden. De Stier is zeer ambitieus, werkt hard en is gericht op financiële vooruitgang. Daarnaast is het ook een zeer vriendelijk teken dat met iedereen goed overweg kan. Wel wijken ze zelden van hun standpunt af, wat tot stevige discussies kan leiden.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Stierenmannen en –vrouwen zijn zoals eerder vermeld best traditioneel aangelegd, en zullen daarom niet snel tot een relatiebreuk overgaan. Geduld is hun ‘middle name’ en opgeven staat niet in hun woordenboek. Behoudens dat hun partner dezelfde waarden erop na houdt. Praten over ex-partner en uitstapjes met vrienden van het andere geslacht zijn uit den boze. In ruil is de Stier een zeer loyale, zorgzame lover. Als Stier heb je in de zomermaanden van 2020 eventjes andere zaken aan je hoofd. Je amoureus leven staat op een laag pitje, maar indien je in een vaste relatie zit levert dit geen problemen op. Voor prille romances ligt dat natuurlijk wel iets anders, want dan wil je zoveel mogelijk bij je nieuwe vlam zijn. Maar daarvoor is in juli helaas nauwelijks tijd. In augustus komt daar verandering in: je bent in staat meer tijd voor je partner vrij te maken, die je daarvoor ontzettend dankbaar is. In de slaapkamer van een Stier gaat het er doorgaans rustig, langzaam en bedachtzaam aan toe. Een Stierman houdt steevast rekening met de behoeftes van zijn verovering, en bij een Stiervrouw scoor je niet met experimentele standjes.

Werk & carrière in de zomer van 2020

De Stier is niet het snelste teken van de dierenriem, maar eens ze op dreef zijn en hun richting hebben gevonden, dan worden het bekwame en toegewijde werkers, die volhardend zijn. Als Stier heb je een groot uithoudingsvermogen en beschik je over het nodige geduld om je doel te bereiken. Verder heb je nood aan een stabiele werkomgeving en financiële zekerheid. In juli en augustus 2020 zal je het nodige onderzoekwerk verrichten, want je ondervindt dat de vooruitgang van bepaalde projecten stroef loopt. Alle ogen zijn tijdens de zomer dus op je carrière gericht, want wat je nu realiseert zal in grote mate je professionele toekomst bepalen. Deze ontwikkelingen drukken ook een serieuze stempel op jou als individu, hou je aandacht er dus goed bij. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Tweelingen

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 summer 2 Bloom web

Tweelingen worden beheerst door Mercurius, de planeet die zich kenmerkt door zijn dualiteit. Dat trekje komt dan ook sterk tot uiting bij het derde teken van de dierenriem, in de vorm van moodswings en besluiteloosheid. Verder zijn Tweelingen enorm nieuwsgierig en heel allround qua kennis. Ze voelen zich erg betrokken bij de zorgen van anderen en staan bekend voor hun behulpzaamheid.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Een Tweelingen wil vooral een partner die hem/haar begrijpt en bereid is om allerlei avonturen samen te beleven. Tweelingen hebben een permanente stroom aan prikkels nodig, want romantiek laat hen behoorlijk koud. Wanneer de sleur z’n intrede doet in de relatie, zal een Tweelingen snel het hazenpad kiezen. In juli wordt jouw geduld als Tweelingen serieus op de proef gesteld. Je partner heeft heel wat zorgen aan zijn/haar hoofd en hoe goed je ook je best doet om een luisterend oor te bieden, niets lijkt te helpen. Hoewel het frustrerend is, leg jij je er bij neer, om de goede vrede te bewaren. In augustus voel je die druk van het ‘onmisbaar’ zijn nog sterker, hoewel je toegewijdheid niet altijd gewaardeerd wordt. Op seksueel vlak loopt het bij Tweelingen altijd wel los, zowel bij mannen als vrouwen. Ze zijn heel avontuurlijk en hebben niet veel nodig om in de mood te komen. Gekke standjes, speeltjes, pornofilmpjes, stimulerende middelen...: het is allemaal welkom in de slaapkamer van een Tweelingen. Van routine is er zeker geen sprake!

Werk & carrière in de zomer van 2020

Tweelingen zijn doorgaans nogal rusteloos, een monotone 9-to-5 job komt dus alleszins niet in aanmerking. Ben je toch in zo’n functie verzeild geraakt, zal je het daar niet lang uithouden. Je bent nu eenmaal snel afgeleid en kickt op variatie. Doordat je van zowat alles op de hoogte bent, vind je steeds vrij snel een nieuwe werkplaats. Verder staan de communicatievaardigheden van een Tweelingen steeds op punt, een aangenaam talent om mee uit te pakken. In de zomer van 2020 staat de carrière van dit dierenriemteken echter op een laag pitje. Je maakt van deze gelegenheid gebruik om wat uitstapjes met je dierbaren in te plannen. Je bent in gedachten wel bezig met de toekomst, want je beseft maar al te goed dat er ooit een einde komt een de zorgeloze vakantieperiode. Werkzoekenden lijsten in juli maar beter alle bedrijven op waar ze binnenkort willen solliciteren. In augustus maak je dan weer tijd vrij om je over je administratie te buigen. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 3 Bloom web

Kreeft

Het gevoelige teken Kreeft komt soms wel eens prikkelbaar en ongeduldig uit de hoek. Kreeften hebben veel behoefte aan steun en zijn dan ook enorm gehecht aan hun gezin, vrienden en familie. Ze volgen steevast hun intuïtie, en kampen nogal dikwijls met stemmingswisselingen. Dat ‘mindere kantje’ maken ze goed met hun diplomatisch houding en slimme opmerkingen.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Een Kreeft is geen gemakkelijk persoon om mee in een relatie te vertoeven. Hoewel ze veel affectie bieden, een ruzie is nooit ver weg. Een Kreeftman of –vrouw stelt zijn/haar partner steeds op de eerste plaats, maar kropt daarom altijd alle frustraties op. Ze kunnen niet goed mensen en zaken loslaten, waardoor een relatiebreuk bijna altijd uitmondt in een echte vechtscheiding. Maar hopelijk hoeft het niet zover te komen, hoewel je het als Kreeft deze zomer niet gemakkelijk krijgt. Als single zijn deze maanden zeker niet het ideale moment om op zoek te gaan naar een prins(es) op het witte paard. Zit je in een relatie? Dan is het oppassen geblazen. Zowel in juli als augustus zit je niet op dezelfde lijn met je partner. Dat heeft vooral te maken met enkele onverwachte gebeurtenissen. Pak je dit echter goed aan, dan komen jullie er al koppel sterker uit. Tussen de lakens zijn Kreeften redelijk onzeker, maar dat komt vooral tot uiting bij de vrouwen. Zij zullen niet snel initiatief nemen, en worden ook graag bij hun handje genomen wat ze moeten doen. Mannelijke kreeften nemen graag de leiding, maar trekken zich snel terug wanneer er kritiek komt op hun skills. Wel is dit teken over het algemeen zeer zorgzaam en begaan met de bevrediging van hun bedpartner.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Als Kreeft beschik je over een groot inlevingsvermogen en tal van sociale vaardigheden. Moeiteloos ga je met heel uiteenlopende karakters en persoonlijkheden om. Deze kwaliteiten vormen een geweldige troef in tal van commerciële beroepen. Voor je naaste medewerkers fungeer je als raadgever. Juli 2020 wordt voor de Kreeft een heel belangrijke maand. Er is heel wat dynamiek te bespeuren en je zult alle zeilen moeten bijzetten om het hoge tempo te volgen. Heel wat Kreeften voelen zich nu geroepen om zich als zelfstandige te vestigen of om een eigen zaak op te starten. In augustus wordt deze droom mogelijks ook werkelijkheid, en het succes slaat meteen in als een bom bij je concurrenten. Jij bent gewoon geboren om je eigen baas te zijn. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 summer 1 Bloom web

Leeuw

De Leeuw is een zeer krachtig, eigenwijs, zelfbewust en trots teken. Het zijn mensen die zich steeds waardig en diplomatisch opstellen, en graag in het middelpunt van de belangstelling staan. Leeuwen weten heel goed wat ze willen en werken hard om hun doelen te bereiken. Een Leeuw heeft echter ook een hoge dunk van zichzelf, en is daarom vaak weinig tolerant ten opzichte van fouten die anderen maken.

Seks & liefde in de zomer van 2020

De Leeuw heeft doorgaans een zeer intens en passioneel liefdesleven. Leeuwen zijn dan wel in de wieg gelegd voor duurzame relaties, maar daar hangen wel enkele voorwaarden aan vast. Ze willen namelijk steeds op handen gedragen geworden door hun partner, hun behoeften en wensen moeten centraal staan. Tijdens de zomer van 2020 gaat het wat minder goed voor de Leeuwen op relationeel vlak. Vooral begin augustus lopen single Leeuwen gefrustreerd, en staan Leeuwen in een relatie lijnrecht tegenover hun partner. Indien jullie elkaar al écht goed kennen, zal dit echter geen barsten veroorzaken. Verder heeft de Leeuw een heel dominerende seksuele persoonlijkheid. Zowel mannelijke als vrouwelijke Leeuwen zijn te vinden voor klassieke seks, niet omdat ze saai en traditioneel zijn, wel omdat het hen vooral draait rond de passie. Alle afleidingen en spelletjes zijn overbodig, want in de slaapkamer van een Leeuw gaat het er altijd hevig aan toe. Met orale seks kan je hen zeker plezieren, ook met complimentjes achteraf, daar doen ze het uiteindelijk voor.

Werk & carrière in de zomer van 2020

De Leeuw is een onbetwiste leider. Je bent heel erg betrokken bij je werk en bijzonder goed in staat om een team te leiden. Je deinst er niet voor terug om een, zij het berekend, risico te nemen. Op die manier durf je gewaagde innovaties doorvoeren en investeren in projecten waar anderen voor passen. Begin juli 2020 voelen Leeuwen de druk toenemen op de werkvloer. Er worden enkele serieuze veranderingen ingevoerd, en daar heeft niet iedereen het even gemakkelijk mee. Men rekent op jou om alles in goede bannen te leiden. De kans zit er dik in dat er helemaal geen tijd zal zijn om vakantie te nemen. Als die er toch komt, zal dat eerder midden tot eind augustus zijn, wanneer alles wat tot rust komt. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 2 Bloom web

Maagd

Maagden zijn zeer perfectionistisch en kritisch. Soms kan deze karaktertrek zich uiten in een slecht humeur en prikkelbaarheid, maar ook in een grote nuchterheid en een krachtig waarnemingsvermogen. Het teken Maagd stelt zich heel doorgaans dienstbaar, zorgzaam en vertrouwelijk op. Ze hebben kennis van uiteenlopende onderwerpen en zijn niet vies van hard werk. Ze richten zich vooral op wereldse zaken, maar verliezen zich ook vaak in kleine details.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Ben je op zoek naar een partner die je op elk vlak kan ondersteunen en die goed voor je zorgt? Dan ben je bij een Maagd aan het juiste adres. Ze zijn bijzonder ijverig en steeds goed georganiseerd. Zo zal je leven met een Maagd er dan ook uitzien: tevreden, routineus en betrouwbaar. Hun gevoelens kunnen ze moeilijk uiten, maar dat wil niet zeggen dat ze geen teken van liefde geven: ze laten die liever op andere manieren zien. Deze zomer voelt je partner zich wat in de steek gelaten. Als Maagd heb je namelijk heel wat plannen gemaakt waar hij/zij geen deel van uitmaakt, iets wat heel wat wantrouwen opwekt. Mogelijks kun je dit nog goedmaken door een reisje met z’n tweeën in de agenda te zetten (in het binnen- of buitenland, maakt niet uit). In augustus wordt alles beduidend kalmer op liefdesvlak, een welgekomen rustige periode. Bij Maagden verloopt seks volgens het boekje. Ze kunnen het niet laten op uitvoerig literatuur te raadplegen vooraleer ze uit de kleren gaan. Maagden komen wel heel fijngevoelig uit de hoek, en beschouwen het als hun hoogste prioriteit om hun partner te plezieren. Geen slecht teken om het bed mee te delen dus, in tegendeel!

Werk & carrière in de zomer van 2020

Moet er iets gerepareerd worden, roep er dan een Maagd bij! De praktische en nuchtere Maagd springt altijd bij en is steevast bereid om anderen een dienst te verlenen. Ben je onder het dierenriemteken Maagd geboren, dan ben je gezegend met een gezonde portie verstand. Voor je beroepsleven kies je bewust voor een job waarin je naar een concreet doel kunt toewerken. Maagden lopen niet warm van een zelfstandig beroep, liever werken ze in loondienst, waar er meer zekerheid is. Ze streven naar perfectie, waardoor ze soms wel wat langer bezig zijn aan een taak dan hun collega’s. Het resultaat telt het meeste mee in hun ogen. Het is best mogelijk dat er zich tijdens de tweede helft van juli plots veranderingen aandienen in het beroepsleven van de Maagd. Misschien krijg je een onverwacht bericht van of over je werkgever, of misschien zijn er onaangekondigde wijzigingen in het bedrijf of in de bedrijfstak waar je werkzaam bent. Werkzoekende Maagden kunnen zich midden augustus ten dienste stellen van een liefdadigheidsproject. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Voeding & Gezondheid

Tai Chi Chuan: het antwoord op hedendaagse vraagstukken

Tai Chi Chuan wint de laatste jaren aan bekendheid. Wij kennen het als een serie trage bewegingen…

Lees meer
Gelukkig Leven

Impact creëren

Eigenlijk willen we allemaal hetzelfde. Al krijgt het - afhankelijk van wie het zegt - soms andere…

Lees meer
Spiritualiteit

De I Tjing voor dummies

Hoewel niet zo bekend in onze contreien, is de I Tjing (ook wel Yi Jing) het oudste Chinese…

Lees meer
Bloom 3 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom