Home

Overige

Mijn account

PREVIEW / Zomerhoroscoop 2020 - Weegschaal t.e.m. Vissen

Astrologie
Bloom
02/07/2020
PREVIEW / Zomerhoroscoop 2020 - Weegschaal t.e.m. Vissen

Met het stijgende kwik en voor de meesten een vakantieperiode in het vooruitzicht is de zomer officieel van start gegaan. Hoe zit jouw sterrenbeeld in elkaar? En wat kun jij deze zomer verwachten op vlak van relaties, seks en carrière? Bloom licht alvast een tipje van de sluier in deze extra, beknopte zomerhoroscoop 2020. In deze bijdrage: Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen in de kijker. Ben je al Bloom'er? Dan lees je hier je volledige zomerhoroscoop opgesplitst per decanaat.

Weegschaal

De Weegschaal typeert zich als zachtmoedig, eerlijk en aangenaam. Het is een genietend teken dat graag over veel luxe beschikt en dat eigenlijk vrij zorgeloos met geld omgaat. Het zijn echte levensgenieters die goed kunnen opschieten met iedereen. Een Weegschaal kan dan ook moeilijk alleen leven en heeft het liefst continue mensen om zich heen. Het zijn romantische types die steeds bereid zijn om te bemiddelen bij conflicten. Keuzes maken kunnen ze moeilijk, ze doen daarvoor steevast een beroep op anderen.

Seks & liefde in de zomer van 2020

De Weegschaal heeft steeds de behoefte om te behagen, wil altijd en overal met iedereen overweg kunnen en is de ideale partij voor een relatie. Hij/zij zal er alles aan doen om bemind te worden en is bereid om daarvoor heel wat compromissen te sluiten. Weegschalen houden ervan om bewonderd te worden, wat de echtelijke trouw weleens in het gedrang kan brengen. Echter zullen ze, als puntje bij paaltje komt, er alles aan doen om hun relatie te redden en onheil te voorkomen, want ze zijn er als de dood voor om moederziel alleen achter te blijven. Ben jij een Weegschaal, hou er dan rekening mee dat er in de eerste twee weken van de zomervakantie meer dan eens woorden zullen vallen tussen jou en je partner. Je moet er wel rekening mee houden dat je partner momenteel heel sterk in zijn/haar schoenen staat en dat je er dus een geduchte tegenstrever aan hebt. Die trend zet zich helaas door in augustus, door het toedoen van de planeet Mars. Compromissen sluiten lijkt nu onmogelijk, maar wel broodnodig om jullie relatie te redden. Seks verloopt bij weegschalen net zoals in de films: romantisch, gestroomlijnd en teder. Weegschalen houden ervan om veroverd te worden en om er een echt erotisch liefdesspel van te maken, inclusief massages, geurkaarsen en relaxerende setting. Een vluggertje op de achterbank van de auto is een no-go, voor zowel Weegschaalmannen als –vrouwen.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Als Weegschaal ben je een toegewijde werker, die graag de bescherming van jouw baas geniet. Je doet er dan ook veel voor om dit privilege waar te maken. Je bent in je nopjes wanneer je in een functie vertoeft waarbij er veel gepraat moet worden. Weegschalen zijn veelal goede verkopers, die in hun beroepsleven bemind, geliefd en aanbeden willen worden. Ze genieten een aangenaam en prettig aura en kunnen goed met anderen samenwerken. In de zomer van 2020 is je werk bijlange niet je grootste bekommernis. Je bent nu in eerste instantie met je huiselijk leven begaan en daar zal je carrière even moeten voor wijken. Toch doe je midden juli je uiterste best om heel wat zaken te combineren. In augustus pik je geleidelijk aan terug je normale ritme op. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 1 Bloom web

Schorpioen

Schorpioenen laten van nature laten een geheimzinnige sluier hangen over hun eigen persoonlijkheid. Het is een teken dat wordt geregeerd door de oorlogsgod Mars. Schorpioenen zijn ervoor gekend dat ze veel weerstand bieden en niet bang zijn om in discussie te treden met anderen. Een Schorpioen is moedig en deinst niet terug in risicovolle situaties. Macht verwerven is hun grootste prioriteit.

Seks & liefde in de zomer van 2020

In de liefde is de Schorpioen zeer dominant. Het leven met iemand die zoveel passie in zich heeft, brengt onvermijdelijk heel wat heisa met zich mee en gaat dus niet bepaald over rozen. Het kleinste meningsverschil kan aanleiding geven tot heftige discussies en ongezien machtsvertoon. Vrede wordt afgewisseld door perioden van oorlog. De liefde lijkt allesbehalve evident tijdens de komende zomermaanden voor de Schorpioen. Allereerst heb je je handen vol met je job en bovendien heb je het gevoel dat je partner je hierin toch niet helemaal volgt. Volgens jou brengt hij/zij te weinig begrip op voor jouw drukke agenda. Vanaf augustus zou het dan toch iets gemoedelijker moeten verlopen tussen jullie. Tussen de lakens van een Schorpioen gaat het er passioneel aan toe. Seks is een primaire behoefte en een natuurlijk instinct voor dit tekens. Met een Schorpioen in je bed kun je alvast rekenen op meerdere orgasmes en een lange, uitgebreide vrijpartij. Ook een beetje SM kan een Schorpioen zeker en vast smaken, de grens tussen pijn en genot is namelijk heel dun.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Een Schorpioen bezit de gave om geheimen van anderen te ontfutselen. Bovendien zijn het bikkelharde onderhandelaars, die het onderste uit de kan halen. Ze houden zich graag bezig met de portefeuille van anderen. Intens en gepassioneerd zoals ze zijn, banen ze zich een weg doorheen het werkleven. Ze zuigen zich vast in hun beroepsleven en hebben alles in de gaten. Door hun grote doorzettingsvermogen kunnen ze het erg ver schoppen in de professionele wereld. Het zijn echte winnaars, maar hun honger naar macht maakt hen niet zozeer populair om mee samen te werken. Vooral juli 2020 wordt voor jou als Schorpioen een relatief succesvolle maand. Je hebt al sterkere periodes gekend, maar desalniettemin zit je nu in een fase waarin je maatschappelijk en professioneel aardig je mannetje kunt staan. Sommige Schorpioenen raken op de werkvloer in een machtsstrijd verwikkeld. Indien de omstandigheden het toelaten, is het aangewezen om zoveel mogelijk werk in je eentje te doen, want jouw teamspirit lijkt ver zoek. In augustus krijg je volop de kans om te pronken met je succes, maar overdrijf daar best niet mee. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Boogschutter

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 summer 2 Bloom web

De Boogschutter is een ontdekkingsreiziger die moeilijk thuis kan blijven en vooral de wereld wil ontdekken. Hij/zij is steeds op zoek naar nieuwe indrukken en ervaringen. Het is een teken dat heel veel wijsheid bezit, op wie dus ook veel beroep wordt gedaan voor advies. Het is een zeer barmhartig teken dat goede moraal predikt. Boogschutters zijn erg sociaal en bezitten een grote overtuigingskracht.

Seks & liefde in de zomer van 2020

De Boogschutter wordt vooral door enthousiasme voortgedreven en leeft van dag tot dag. Boogschutters gaan elke verleiding aan, wat een vaste relatie bemoeilijkt. Ze houden er niet van zich te binden, en zullen dan ook zonder verpinken een relatie verbreken wanneer die hen niet meer 100% gelukkig maakt. Niets kan hen op zo’n moment nog van gedachten doen veranderen, vanaf ze zich gevangen voelen willen ze maar één ding: vluchten. Imagoschade, kinderen, financieel verlies: niets zal een Boogschutter tegenhouden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er met dit teken geen fijne, langdurige relatie kan uitgebouwd worden. Voor Boogschutters in een relatie moet je in juli 2020 heel wat humeurigheid slikken van je partner. In augustus verloopt alles terug vlotter en zitten jullie terug op één lijn. Een betere communicatie verhoogt bovendien het wederzijds vertrouwen. Op ook seksueel vlak fladdert de Boogschutter van de ene verovering naar de andere. Ze zijn avontuurlijk, experimenteren graag, maar zijn ook niet snel tevreden. Altijd op zoek naar beter. Ook is er van romantiek meestal geen sprake, voor een Boogschutter draait het vooral om de daad zelf, aan al die tierlantijntjes hebben ze geen behoefte.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Boogschutter is het teken van de grote ‘belover’. Mensen die onder dit teken vallen doen het dan ook goed als verkoper. Ze weten als geen ander hoe ze klanten moeten overtuigen. In de werksfeer zijn het plezante mensen, die goed kunnen opschieten met hun collega’s en die steeds lachen. Het lijkt alsof het geluk altijd aan hun zijde staat. Ze hebben enkel oog voor ‘het groter geheel’, en details kunnen hen gestolen worden. In juli ben je vooral begaan met het financiële aspect van je leven, meer dan met de professionele kant. Heel wat Boogschutters besteden nu enorm veel tijd in de opvolging van hun bankrekening(en), de aankoop en verkoop van aandelen en voorts in de zoektocht naar interessante beleggingen. Het lijkt wel een fulltime job op zich. Eind augustus mag je overigens heel wat steun verwachten vanuit familiale hoek. Dankzij één van je ouders krijgt je carrière een boost. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 3 Bloom web

Steenbok

Steenbokken zijn al van kindsbeen af serieuze en volwassener dan hun leeftijdsgenoten. Ze nemen daardoor snel meer verantwoordelijkheden op, zowel vrijwillig als gedwongen. Ze worden graag serieus genomen, maar ze hebben soms ook het gevoel dat ze de last van de wereld op hun schouders moeten dragen. Doorgaans kunnen ze dit wel relativeren, dankzij een eigenaardig gevoel voor humor.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Op vlak van liefde zijn Steenbokken meestal laatbloeiers. Ze zijn hele terughoudend en kampen vaak met bindingsangst. Een Steenbok is dan ook hondstrouw. Een relatie, en al zeker een huwelijk, is voor eeuwig in de ogen van dit teken. Wanneer een Steenbok gedumpt wordt, duurt het dan ook heel lang voor hij/zij zich terug in de datingwereld zal begeven. Het duurt even voor zijn/haar wonden zijn gelikt. Deze zomer is er, normaal gezien, echter geen sprake van een gebroken hart. In juli krijg je als Steenbok te maken met een kleine relatiecrisis, maar niets wat niet kan opgelost worden met wat geduld en goede communicatie. In augustus staan jullie als partners terug milder tegenover elkaar, het lijkt alsof de storm dan zal gaan liggen zijn. Tussen de lakens neemt een Steenbok maar al te graag de leiding. Romantiek is slechts bijzaak, dit teken focust zich vooral op het seksuele genot zelf. Een vrijpartij kan dan ook ellenlang duren, wat voor sommigen een zegen is, maar voor anderen eerder een vloek. Hoe dan ook kan het er soms pittig aan toe gaan, daar bereid je je als bedpartner best op voor.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Met dit teken ben jij de harde werker van de dierenriem. Je bent rusteloos, nuchter en plichtsgetrouw en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Bovendien ben je te vinden voor een realistische aanpak. Jij gaat met veel geduld op jouw doel af. Verder kan een Steenbok als strenge leider optreden die nauwkeurigheid eist van zijn/haar ondergeschikten. Dit teken is evenwel niet te vinden voor grote veranderingen in zijn beroepsleven. Je blijft liever lang op dezelfde plaats. Je bent streng voor jezelf, maar ook voor anderen ben je ongemeen hard en zelfs meedogenloos. Zo maak je uiteraard geen vrienden, ook niet op de werkvloer. Nochtans heb je er alle belang bij om in de laatste dagen van juli en begin augustus 2020 zo goed mogelijk op te schieten met je collega's. Een vlotte samenwerking is een win-winsituatie. Eind augustus kunnen de mensen waarmee je omgaat je carrière zelfs maken of breken. Je wat zachter en toleranter opstellen is dus misschien geen slecht idee. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 summer 1 Bloom web

Waterman

Als Waterman ben je een individualist, maar toch blijven vrienden heel belangrijk voor jou. Als deze echter zich te veel moeien met jouw doen en laten, zal je ze uit je leven bannen. Watermannen zijn verzot op nieuwe ideeën, exacte wetenschappen en technologie. In groepsverband zoeken ze steeds naar oplossingen die de ganse groep dienen. Een Waterman is tot slot erg eerlijk en zal hier ook bij anderen voor pleiten.

Seks & liefde in de zomer van 2020

De Waterman zou best kunnen leven in een wereld waarin louter vriendschap bestaat en waarin platonische liefde de norm is. De dramatische liefde en de hoogoplopende passie liggen eigenlijk mijlenver van de leefwereld van de Waterman verwijderd. In de zomermaanden bereikt het liefdesleven van de Waterman een hoogtepunt. Begin juli is je partner nauw betrokken bij jouw beroepsactiviteiten van je partner. In de tweede helft van augustus is het al romantiek wat de klok slaat. Het is een heerlijke tijd om er met je partner ten volle van te genieten. Singles zouden wel gek zijn om deze kans aan zich te laten voorbijgaan. Zowel mannelijke als vrouwelijke Watermannen gedragen zich in eerste instantie vrij koel en afstandelijk, want seks staat helemaal onderaan hun prioriteitenlijstje. Uiteindelijk ontdooien ze wel wat in de slaapkamer, en staan ze zelfs open voor allerlei nieuwigheden en bizarre technieken.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Dit teken is het prototype van de individualist, maar toch zal hij/zij een extra inspanning doen om goed met anderen samen te werken. Als Waterman draag je je team zelfs op handen, omdat je beseft dat teamwork in vele functies belangrijk is. Watermannen zijn doorgaans nuchtere en verstandige mensen die wel heel wat belang hechten aan een zekere vrijheid in hun beroepsleven. Het zijn echte planners, die ook heel goed vooruit kunnen denken en met creatieve ideeën op de proppen kunnen komen. Heel wat Watermannen hebben de indruk dat hun carrière momenteel on hold staat. En dat is in zekere zin ook zo, want ook in de zomer van 2020 er komt maar geen schot in heel wat zaken waarmee je al een poos bezig bent. Begin juli kondigen er zich wel veranderingen aan in je werksituatie. Toch is dat geen reden om je al te veel zorgen te maken, want het zal uiteindelijk allemaal wel meevallen. In augustus krijg je dan weer de kans om heel wat nuttig studiewerk verrichten. Je zou ook flink wat informatie kunnen sprokkelen die jou in een later stadium van pas kan komen. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Preview zomerhoroscoop juli augustus liefde seks prognose sterrenbeelden deel 1 quote summer 2 Bloom web

Vissen

Vissen zijn erg gevoelig voor de emoties van anderen die op hun pad komen. Ze zijn heel intuïtief en voelen snel aan wat hun vrienden en familie echt nodig hebben, ook al spreken ze die behoeften zelf niet uit. Als Vissen ben je heel behulpzaam en wil je telkens voorkomen dat je dierbaren gekwetst worden. Je hebt een rijke verbeelding waarmee je niet te koop loopt. Daardoor dreig je wel al eens de voeling met de werkelijkheid te verliezen, iets waar je toch wel voor moet opletten.

Seks & liefde in de zomer van 2020

Vissen zijn geschapen voor de grote verhalen, onmogelijke liefdes, dramatische wendingen en passionele verzoeningen, zoals het echte gevoelsmensen betaamd. Het zijn heel romantische wezens, al houden ze ook wel van wat afwisseling. Ze zijn aangetrokken tot het onmogelijke scenario: aan de ene kant zijn ze toegewijd aan één persoon die hen oprecht gelukkig maakt, maar aan de andere kant willen ze zich niet binden aan iemand voor de rest van hun leven, puur omdat er zoveel te beleven valt. Ze bedoelen het niet slecht, maar hun zin voor verschillende ervaringen is gewoon te groot. Juli is meer het soort maand voor een amoureus avontuur dan voor een ernstige relatie. Deze periode barst van de leuke uitstapjes en romantische avonden. Ook Vissen in een vaste relatie genieten van deze uitzonderlijk aangename zomermaand. In augustus moet je je weer op je werk gaan concentreren en dat gaat dan onvermijdelijk ten koste van de tijd die je kunt doorbrengen met je lief, en daar is hij/zij allesbehalve tevreden mee. In bed hebben Vissen allerlei erotische, creatieve fantasieën waar te maken. Ze zijn uitdagend en speels, vooral tijdens het voorspel. Rollenspel, speeltjes, erotische video’s… de sleur zal er alleszins niet snel inkomen. Een Vissen kan alles gedaan krijgen op seksueel vlak, en dat weet hij/zij maar al te goed.

Werk & carrière in de zomer van 2020

Vissen zijn dromerig en meelevend van nature. Bovendien vertonen zij grote luisterbereidheid en nemen zij de kleur van hun omgeving aan. Daarom belanden ze doorgaans in sociale beroepen, waar ze veelal een luisterend oor of hulp bieden aan mensen die het nodig hebben. Met hun hoge dosis fantasie komen ze echter ook vaak terecht in een creatieve functie, vb. in de reclamewereld. De kans is wel groot dat ze halfweg hun carrière het roer omgooien en iets helemaal anders willen doen. Begin juli ben je als Vissen duidelijk in de mood om te werken, maar dan wel op voorwaarde dat je je eigen ding kunt doen. Je moet er iets van jezelf kunnen in stoppen. Je wilt nu vooral creatief bezig zijn. Het is een ideale tijd voor de artistieke Vissen. In de eerste helft van augustus ben je blij dat je (opnieuw) de handen uit de mouwen kunt steken. Je bent dan heel erg trots op je werkprestaties. Lees hier je volledige zomerhoroscoop 2020.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Veerle Dobbelaere over... bewustzijn

Wat een mooi woord, bewustzijn. En wat ben ik er van gaan houden, van dat bewustzijn! Heb je al…

Lees meer
Inspiratie

Groeien na een trauma

In België worden er elke dag 12 vrouwen (en soms ook mannen) verkracht. Het is te zeggen: er worden…

Lees meer
Astrologie

Verbind je met de maanfasen en geef je leven meer glans en kracht - 2/4

Zoals je in de juni-editie van Bloom kon lezen, is de maan best een uitzonderlijk hemellichaam. Dat…

Lees meer
Bloom 4 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom