Home

Overige

Mijn account

PREVIEW / Zomerhoroscoop 2019 - Ram t.e.m. Maagd

Astrologie
Erna Droesbeke
14/07/2019
PREVIEW / Zomerhoroscoop 2019 - Ram t.e.m. Maagd

Met het stijgende kwik en de vakantie in het vooruitzicht is de zomer officieel van start gegaan. Wat kun jij verwachten op professioneel en op liefdesvlak? Auteur, astrologe en kaartlegster Erna Droesbeke licht alvast een tipje van de sluier in deze beknopte zomerhoroscoop. In deze bijdrage: Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw en Maagd in de kijker.

Wil je je volledige, uitgebreide en gedetailleerde zomerhoroscoop lezen, specifiek voor jouw decanaat en inclusief geluksdagen? Haal dan nu de Bloom Zomerspecial in huis of lees 'm hier online als Bloom'er!

Ram

Liefde & Relaties

In juli staat er thuis, met je gezinsleven of met oudere familieleden heel wat te gebeuren. Je lieftallige kids houd je maar beter in de gaten, want een ongelukje is zo gebeurd. Het gezin komt onder vuur te liggen door ingrijpende veranderingen, en dat boezemt jou wel wat angst in. Op liefdesvlak flirt de passionele Ram er lustig op los terwijl hij zijn eigen partner eerder in de kou laat staan…

Carrière en financiën

In juli maak je mogelijks een carrièreswitch mee door een botsing met je werkgever. Je neemt geen blad voor de mond als een bepaalde beslissing van ‘hoger af’ jou niet aanstaat. Je geeft kritiek op het beleid en duldt geen tegenspraak.

Zomerhoroscoop preview summer vibes Bloom web

Stier

Liefde & Relaties

In juli wordt je relatie op de proef gesteld. De oorzaak hiervan ligt mogelijks bij een persoonlijk drama dat je partner raakt. Houd het hoofd koel en concentreer je op hem/haar en je gezin. Je relatie met ouders, broers en zussen verloopt niet altijd vlekkeloos.

Carrière en financiën

Vanaf augustus heeft Stier z'n handen vol met studerende kinderen. Het nieuwe schooljaar is in aantocht, dus je stelt je luidop de vraag welke studierichting voor je telg het beste is. In je carrière moet je je doel duidelijk stellen en plannen maken om je werkomstandigheden te verbeteren.

Zomerhoroscoop preview bloem Bloom web

Tweelingen

Liefde & Relaties

De contacten met je partner, gezin of vrienden lopen vrij smooth. Kinderen trekken de aandacht naar zich toe. Er worden tentenkampen in de tuin opgezet, ofwel wordt geopteerd voor grote zandkastelen. Single Tweelingen hebben het zo naar hun zin met hun vrienden, waardoor ze de smachtende of verleidelijke blikken van een leuke man/vrouw in de buurt niet eens opmerken.

Carrière en financiën

Budgettair gezien heb je het met de intrede van de zomer niet makkelijk. Vallen je vakantieplannen daardoor in het water? Stap over op plan B. Je hebt gelukkig wat geld opzij gezet, dat nu goed van pas komt. Op de werkvloer werken collega’s niet meteen mee om de moeilijkheden aan te pakken. Ga op zoek naar nieuwe werkwijzen.

Kreeft

Liefde & Relaties

Jij en je partner beleven een ware rollercoaster. Je vindt dat je partner bij tijden onberekenbaar is en aanstuurt op een breuk… Het wordt je allemaal wat te veel. Als single Kreeft beleef je het ene avontuurtje na het andere. Je bespeelt je talrijke aanbidders, die verstrikt raken in jouw liefdesspel.

Carrière en financiën

Je hebt je zaakjes goed op orde, waardoor je volop profiteert van wat de zomer te bieden heeft. Al houd je je financiële situatie goed in de gaten, toch kan er wel wat af om van vakantie te genieten. Wie op zwart zaad heeft gezeten, kan uitkijken naar meer inkomsten en mooie carrièrekansen.

Zomerhoroscoop preview sandy toes salty kisses Bloom web

Leeuw

Liefde & Relaties

De zomer start met een sisser, omdat je familie te hulp moet snellen. Alle plannen die je met je liefste had gesmeed, worden daardoor een beetje naar de achtergrond verdrongen. Plan je vakantie in augustus, zodat je met je partner volop kan genieten. Vooral in die maand eist jouw wederhelft bijzonder veel aandacht op.

Carrière en financiën

Leeuwen houden van de geneugtes van het leven zoals: eten, uitgaan, vakantie en reizen. In de zomer moet je echter ook een tandje bijsteken op het werk. Juli breekt aan met allerlei vertragingen en afspraken die de mist ingaan. Eén en ander zorgt er ook voor dat je van baan wil veranderen.

Zomerhoroscoop preview summer state of mind Bloom web

Maagd

Liefde & Relaties

Alleen of samen met je geliefde zoek je verafgelegen plekjes in de natuur op. Even wegdromen staat hierbij centraal. Toch maak je je in augustus zorgen om je partner, die wispelturige trekjes vertoont, wat jou dan onzeker maakt.

Carrière en financiën

Collega’s brengen je in de problemen of zadelen je op met allerlei vervelende karweitjes, die je in een mum van tijd moet zien te klaren. Je geduld raakt stilletjes aan op. Gelukkig geniet je de waardering van iemand die je nog vooruit kan helpen in je carrière.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

Verbind je met de maanfasen en geef je leven meer glans en kracht - 4/4

Onze ode aan de maan loopt ten einde: dit is het laatste deel in onze reeks over de maanfasen. Dit…

Lees meer
Astrologie

Jouw maan(d)kalender: september 2019

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee…

Lees meer
Inspiratie

Els de Schepper: kort maar krachtig

Deze bewonderenswaardige vrouw gaat al een tijdje mee in de Vlaamse entertainmentwereld. Els de…

Lees meer
Bloom december 2019

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2019, jaarhoroscoop 2019, ascendanthoroscoop 2019, je Chinese horoscoop 2019,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Blijf altijd op de hoogte van onze laatste nieuwtjes!