Home

Overige

Mijn account

PREVIEW / Zomerhoroscoop 2019 - Weegschaal t.e.m. Vissen

Astrologie
Erna Droesbeke
10/07/2019
PREVIEW / Zomerhoroscoop 2019 - Weegschaal t.e.m. Vissen

Met het stijgende kwik en de vakantie in het vooruitzicht is de zomer officieel van start gegaan. Wat kun jij verwachten op professioneel en op liefdesvlak? Auteur, astrologe en kaartlegster Erna Droesbeke licht alvast een tipje van de sluier in deze beknopte zomerhoroscoop. In deze bijdrage: Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman en Vissen in de kijker.

Wil je je volledige, uitgebreide en gedetailleerde zomerhoroscoop lezen, specifiek voor jouw decanaat en inclusief geluksdagen? Haal dan nu de Bloom Zomerspecial in huis of lees 'm hier online als Bloom'er!

Weegschaal

Liefde & Relaties

Je trekt je terug in je gezellige vriendenkring, want je sociale netwerk: die weet pas echt hoe je ineen steekt. Het contact met je geliefde komt soms behoorlijk onder druk te staan. Deels ligt de oorzaak bij jezelf, vanwege je wispelturigheid. Anderzijds komt ook je partner wat onberekenbaar uit de hoek, wat de situatie er niet makkelijker op maakt.

Carrière en financiën

Als je het goed aanpakt, leiden al je inspanningen op de langere termijn tot meer vrijheid en zelfstandigheid. Gooi het bijltje er niet bij neer als de zaken niet meteen gaan zoals je wil. Ren dan ook niet de tegenovergestelde richting uit! Wees duidelijk in je keuzes.

Zomerhoroscoop preview summer state of mind Bloom web

Schorpioen

Liefde & Relaties

Je voelt alles heel intens aan, zodat het lijkt alsof er voelsprieten op je hoofd staan. Je familie of omgeving maakt jou onrustig. Toch moet je tactvol met de situatie omgaan om erger te voorkomen. Leun niet teveel op anderen, want dat wordt afgestraft!

Carrière en financiën

Zo nu en dan waag je een gokje dat nog goed afloopt ook. Al gaat het professioneel prima, toch moet je oppassen voor je financiële situatie. Leg een spaarpotje aan en wees zuinig in je aankopen! Met je nieuwe, ambitieuze plannen kan dit nog later van pas komen...

Zomerhoroscoop preview sandy toes salty kisses Bloom web

Boogschutter

Liefde & Relaties

Jij en je partner zitten in augustus niet op dezelfde lijn. Spirituele zaken houden jou bezig en je liefste is niet helemaal mee in het verhaal. Ga niet op je eentje verder dobberen in de relatie, maar praat bepaalde issues uit, zonder je geduld en goed humeur te verliezen!

Carrière en financiën

Al lonkt de zomer en blijf je daar niet ongevoelig onder, toch blijf je je focussen op je job en een carrière die steil omhoog gaat. Iedereen lijkt wel aan je mouw te trekken voor dit of dat. Maar Boogschutter: wijk niet van je eigen koers af.

Steenbok

Liefde & Relaties

Als single Steenbok stel je je naar anderen een beetje bedeesd op, terwijl er je zoveel kansen in de schoot geworpen wordt! Zet een stapje in de wereld. Ga voor een nieuwe look die jou nog aantrekkelijker maakt dan je al bent! Wees niet zo wantrouwig tegenover nieuwe relaties.

Carrière en financiën

In juli lijkt er wel een nieuwe wind door je leven te waaien: je geeft blijk van een grote intuïtie. Creatieve Steenbokken treffen iemand die in hun project, dat ze als hun ‘kindje’ beschouwen, willen investeren. Naar augustus toe krijg je de kans om een nieuwe koers in je carrière te varen.

Zomerhoroscoop preview bloem Bloom web

Waterman

Liefde & Relaties

In je liefdesleven ben je een beetje afstandelijk. Je wil niet teveel in je hart laten kijken en houdt geweldig aan je onafhankelijkheid en vrijheid vast. Maar het één moet het andere niet uitsluiten! Bepaalde Watermannen liggen overhoop met hun omgeving door een breuk in hun liefdesleven.

Carrière en financiën

Zet je maar schrap, Waterman! De zomer is niet alleen een periode van rust en genieten, want voor jou is er immers werk aan de winkel. Onverwacht krijg je de verantwoordelijkheid over een ingewikkeld project, of moet onder jouw deskundige leiding een zaak rechtgetrokken worden.

Zomerhoroscoop preview summer vibes Bloom web

Vissen

Liefde & Relaties

In augustus zit er in je relatie een haar in de boter. Je voelt je in de steek gelaten door je liefste, omdat hij/zij niet begrijpt wat jou bezighoudt. Koppig zwijgen haalt niets uit. Een vrouwelijke single Vissen organiseert met vrienden een zeiltochtje. Terwijl je rustig rondjes zwemt, geniet je het gezelschap van een man/vrouw, die jou beter wil leren kennen.

Carrière en financiën

Je bent toe aan verandering en een nieuwe uitdaging in je leven. Al betekent dat voor jou een sprong in het diepe… De kans die jou aangeboden wordt, maakt veel van je dromen waar, maar komt je relatie dan niet te veel onder druk te staan?

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Voeding & Gezondheid

Boost je immuunsysteem met deze 4 tips

Virussen zijn voorbestemd om het lichaam van hun gastheer aan te vallen. Hun doel is echter om lang…

Lees meer
Astrologie

Jouw ideale job volgens de astrologie: deel 1

Als ze zo net van de schoolbanken komen, weten heel wat jongeren niet wat ze verder in het leven…

Lees meer
Astrologie

Wat vertelt je sterrenbeeld je over je kledingstijl?

Er zijn veel verschillende manieren om een outfit uit te kiezen maar heb je wel eens overwogen om…

Lees meer
Bloom april 2020

Word een Bloom’er

  • 11 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2020, jaarhoroscoop 2020, ascendanthoroscoop 2020, je Chinese horoscoop 2020,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen