Home

Overige

Mijn account

SOLDEN: 15% korting op geselecteerde producten met de code BLOOM15

PREVIEW // Jouw Jaarhoroscoop 2022 - voorspellingen voor elk sterrenbeeld

Astrologie
Bloom
31/12/2021
PREVIEW // Jouw Jaarhoroscoop 2022

Benieuwd naar jouw jaarhoroscoop voor 2022? Voor deze jaarhoroscopen nam astrologe, tarologe en auteur met een internationale reputatie, Esther Van Heerebeek uit Liempde (Nederland), dit huzarenwerk voor haar rekening om jou, beste lezer, een inkijk te geven in de belangrijkste levensdomeinen zoals carrière, werk, financiën, gezondheid, vrije tijd, je sociale leven en niet te vergeten... de liefde (zowel voor singles als voor de tortelduifjes in een relatie)! Vul hier snel je gegevens in en bereken jouw sterrenbeeld. Weet je maar al te goed onder welk teken je geboren bent? Scroll dan snel naar het desbetreffende teken en sla je er jouw eigen jaarhoroscoop 2022 op na.

Benieuwd naar de volledige, uitgebreide voorspellingen voor 2022?

Klik als Bloom'er door naar de Grote Jaarhoroscoop 2022. Nog geen Bloom'er? Koop hier de special Bloom-editie 1 2022 of abonneer je.

Jaarhoroscoop 2021 Ram Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Ram

Als Ram krijg je dit jaar je doelen helder voor ogen en ben je in staat ze te realiseren. Iets wat niet vanzelfsprekend is, beste Ram. Je ontdekt waar je talenten liggen en maakt wijs gebruik van deze herontdekte gaven. Daardoor ben je in staat stilaan door te groeien naar een andere job of een andere functie. Iets waar je eigenlijk al lang van droomde. Meestal ga je je eigen weg, maar toch vertoef je ook graag onder de mensen. En dan met name gelijkgezinden. En dit jaar slaag je erin om een fijne balans te vinden tussen alleen zijn en omringd zijn. Daarnaast mag je een openere houding aannemen over je gevoelens en gedachten. Wees niet beduusd om je dierbaren in vertrouwen te nemen en je bedenkingen te delen.

Jouw groeitip

De komende twaalf maanden is er de lokroep om jezelf helemaal te heruitvinden. Zo zal je beperkende patronen en overtuigingen doorbreken en de wonden uit het verleden helen. Nu is het aan jou om de uitdaging aan te gaan. Als je daar eenmaal voor hebt gekozen, zal je daar geen seconde spijt van hebben, want je wordt er rijkelijk voor beloond. Zelfkennis is immers de sleutel tot een gelukkiger en zinvoller leven. Langzaam maar zeker vind je de kracht in jezelf, het zelfvertrouwen groeit zienderogen. Nu ligt de weg open voor topprestaties. Het gevoel dat je daarbij hebt, valt niet te beschrijven! Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Stier Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Stier

Je wordt op verschillende levensdomeinen geconfronteerd het komende jaar. Het leven staat niet stil, integendeel zelfs! Je krijgt te maken met heel wat veranderingen in je leven. Ook in je professionele leven lijken transformaties te schuilen. Maar dat heb je geheel in eigen handen. Je hebt het gevoel dat je talenten deels onbenut blijven en/of je vindt dat je te weinig ervaring opdoet. Mogelijks voel je je niet gewaardeerd of verdien je te weinig. Aan de jou de keuze hoe je hiermee omgaat. Ofwel ga je op zoek naar een andere baan, of je gaat het gesprek met je werkgever aan. Hoewel er veel veranderingen op de loer liggen, betekent dat ook dat je veel kansen zult hebben het komende jaar.

Jouw groeitip

Er komt heel wat op je af in 2022 en dat gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Daarom is je houding tegenover de dingen en gebeurtenissen van fundamenteel belang. Zie veranderingen als opportuniteiten. Kijk eerlijk naar hoe alles tot op heden is verlopen en ga na of je daar echt tevreden mee bent. Dat kan tot bijzondere inzichten leiden. Heb er vertrouwen in dat alles uiteindelijk op z’n pootjes terechtkomt, want dat is wat de planeten beloven. Wees standvastig, blijf bij jezelf en sta open voor iets nieuws, ook al houdt dat bepaalde risico's in. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Tweelingen Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Tweelingen

Tot ruim mei 2022 zit je met jezelf in de knoop. Je vraagt je af wie je werkelijk bent en wat je wilt bereiken in het leven. De eerste maanden van 2022 leef je dan ook op de automatische piloot. Gaandeweg zal je erachter komen dat je veranderingen moet doorvoeren om zo toch nog geluk te vinden. Jouw innerlijke stem zal je de weg wijzen. Het lijkt wel een soort ontwaken, een bewustwording, precies alsof je uit de dagelijkse routine stapt. Dit proces heeft tijd nodig, maar is tegelijk ook heel waardevol. Het is dit jaar ook aangeraden om je wat terug te trekken uit de hectiek van het alledaagse leven. Je bent Als tweeling een sociaal dier. Een babbeltje hier, een babbeltje daar. Je houdt ervan. Maar dit jaar heb je wat meer tijd voor jezelf nodig om alles even op een rijtje te zetten.

Jouw groeitip

Dit jaar onderga je een heuse transformatie. Je leert hoe je je gevoelens kunt delen, iets wat vooral in het begin even wennen zal zijn, want je hebt het er moeilijk mee om uit te drukken hoe je je werkelijk voelt en wat je precies wilt bereiken. Gaandeweg zal je ontdekken wie je werkelijk bent en waarvoor je staat. Het zal je ongetwijfeld plezier doen eenmaal je beseft wat jou van anderen onderscheidt, te weten dat je een uniek wezen bent. Laat die typische Tweeling-eigenschap, met name oppervlakkigheid, eindelijk eens voor wat ze is. Gooi die maskers af en durf te tonen wanneer je verdrietig, boos of intens gelukkig bent. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Kreeft Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Kreeft

Verandering is voor jou onontkoombaar, beste Kreeft. Je familiale situatie wijzigt en dat zorgt voor mooie herinneringen. Waar het precies om gaat hangt uiteraard af van de levensfase waar je in zit. Voor de ene Kreeft betekent het ene huwelijk of samenwonen, voor de andere kreeft betekent het een jubileum of de geboorte van een kleinkind. Hoe dan ook, je hebt genoeg om naar uit te kijken dit jaar. Ook op het vlak van carrière ziet 2022 er veelbelovend uit voor de Kreeften. Geen heuse transformaties, maar wel verbeteringen. Misschien krijg je een aangename collega erbij, een loonsverhoging of een andere functie.

Jouw groeitip

Neem jezelf in 2022 wat vaker au sérieux en durf jezelf af en toe in het middelpunt te plaatsen, Kreeft. Dat is zeker geen uiting van egoïsme, maar een gezonde manier om voor jezelf op te komen. Jij die altijd om anderen bezorgd is, moet leren om voor jezelf te zorgen. Daar heb je het moeilijk mee, want voor jou betekent het een totale ommekeer in je manier van denken en handelen, maar het is noodzakelijk voor je eigen welzijn en persoonlijke groei. Na de zomer van 2022 gaat het je steeds makkelijker af. Dan zal je ook merken dat je minder snel moe bent en positiever in het leven staat. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Leeuw Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Leeuw

2022 barst van de nieuwe mogelijkheden en kansen, beste Leeuw. Maar het is wel een vereiste dat je duidelijk weet welke richting je wil nemen in dit leven. Ook in je professionele leven begint er iets te knagen. Het gevoel bekruipt je dat je misschien toch niet op de juiste plek zit. Je baan interesseert je nauwelijks en die acht uren lijken wel erg lang te duren. Daar komt nog eens bij dat je talenten onbenut blijven. Tijd om in actie te schieten, Leeuw. Laat zien dat je meer in je mars hebt en volg je gevoel hierin. Dat komt ook je vriendenkring ten goede komen. Je leert nieuwe mensen kennen en voert meer serieuze gesprekken. Dat leidt tot frisse, nieuwe inzichten en ideeën.

Jouw groeitip

Heb je dit jaar een leeg gevoel, verveel je je of heb je het idee dat de boel stagneert, dan is het tijd om aandacht te besteden aan je wensen en verlangens. Blijf niet langer piekeren, maar ga over tot actie. Praat er eventueel over met andere mensen. Ontdek waar je blij van wordt en wat je passies zijn. Van zodra je dat in de praktijk kunt brengen, heb je een ware transformatie bij jezelf teweeggebracht. De voldoening die daarop volgt, maakt het zeker de moeite waard. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Maagd Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Maagd

De zomer van 2022 belooft een belangrijk scharniermoment in je leven te worden, Maagd. Pas dan wordt duidelijk hoeveel jouw leven veranderd is en hoeveel je zelf gegroeid bent. Voor heel wat Maagden doen deze ontwikkelingen zich voor in het professionele leven. Een gevoel van onrust daalt over je neer en de twijfel slaat toe. Zit ik hier nog op de juiste plek? Hoe zit het met de toekomst van het bedrijf? Heb ik hier nog doorgroeimogelijkheden? Het is aangewezen om deze vragen niet te negeren. Praat erover met de mensen in je omgeving. Heb je het bij het rechte eind of blijken het toch maar twijfels te zijn?

Jouw groeitip

Lach je twijfels, angsten en onzekerheden niet weg. Deze negeren zou een grote fout zijn. Al deze signalen willen je iets duidelijk maken. Wanneer je daar voor open staat en ermee aan de slag gaat, doe je jezelf een enorm plezier. Wees niet bang om je angsten recht in de ogen aan te kijken of te voelen wat je werkelijk voelt. Dit alles helpt je uiteindelijk dichter bij jezelf te komen en een leven te leiden dat echt bij je past en waar je voldoening en plezier uit haalt. Je bent de schepper van je eigen geluk, je eigen (spirituele) groei en ontwikkeling, op voorwaarde dat je open en eerlijk naar jezelf durft kijken. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Weegschaal Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Weegschaal

Het komende jaar zal veel van je vergen, lieve Weegschaal. Je staat voor een aantal belangrijke levensbeslissingen en je zult dan ook de nodige knopen doorhakken dit jaar. Zowel wat werk als studie betreft, ligt verandering op de loer. Helaas zijn het niet altijd aangename veranderingen. Bij momenten zal je ook je stem moeten laten horen. Iets waar je het behoorlijk moeilijk mee hebt. Maar als je jouw standpunt niet kenbaar maakt, dan dreig je het onderspit te delven in meerdere situaties het komende jaar. Vooral in de maanden mei en juni worstel je daarmee. Toch kan je gewoonweg niet om bepaalde aanpassingen heen.

Jouw groeitip

Durf knopen door te hakken en kom op voor je eigen verlangen, beste Weegschaal. Je piekert te veel en je laat je soms te makkelijk uit het veld slaan door twijfels of door buitenstaanders. Dit vormt een continu innerlijk dilemma voor jou. Maar diep vanbinnen weet je wat goed voor je is. Je bent sterker dan je denkt. Daar zal je in 2022 gelukkig zelf achter komen. Zo groei je uiteindelijk uit tot een krachtiger versie van jezelf. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Schorpioen Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Schorpioen

Voor jou, beste Schorpioen, ligt er een pittig jaar in het verschiet. De uitdagingen zijn niet min, maar als je concrete doelen voor ogen houdt en een realistisch stappenplan uitrolt, zal je mooie resultaten boeken. Don’t give up! Het najaar van 2022 belooft roerig en onvoorspelbaar te worden. Je verandert mogelijks van job en zoals we allemaal weten is dat niet zonder gevolgen. Maar eens je deze periode achter de rug hebt, besef je dat je er goed aan gedaan hebt om deze beslissing te nemen. Je voelt je gelukkiger en haalt meer plezier uit een werkdag. Je sociale leven bloeit op in 2022. Mogelijks besluit je om avondlessen te volgen of een workshop en daar vloeien nieuwe contacten uit voort.

Jouw groeitip

Eerlijk naar jezelf kijken is dit jaar de belangrijkste tip voor jou. En dan liefst niet enkel kijken, maar ernaar handelen. Dit zal je moeten toepassen op verschillende levensterreinen, zoals daar zijn: je werk of studie, je gezondheid, maar ook je relatie en vriendschappen. Tracht erachter te komen wat jij wenst en waar je werkelijk behoefte aan hebt. Hou hieraan vast, ook op moeilijke momenten. Daarna is het aan jou om er voor de volle honderd procent voor te gaan. Succes en voldoening bereik je dit jaar via doorzetting. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Boogschutter Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Boogschutter

2022 wordt een onrustig jaar voor de Boogschutters. Laat je vooral niet uit het lood slaan en gefocust op jouw doel. De eerste maanden verlopen namelijk stroef en je zit niet lekker in je vel. Je baalt van je werk of studie. De laatste tijd haal je daar maar weinig voldoening uit. De toekomst ziet er ook maar somber uit bij je werkgever. De kans op een reorganisatie, of zelfs een faillissement is niet geheel denkbeeldig. Die onzekerheid veroorzaakt innerlijke stress. Toch mag je niet voortdurend in angst leven. Laat los wat je zelf niet in de hand hebt. Bedenk voor jezelf enkele alternatieven voordat het doek valt. Begin alvast maar te solliciteren of bekijk de mogelijkheden om eventueel een nieuwe opleiding te volgen.

Jouw groeitip

Voor alle Boogschutters is het in 2022 ontzettend belangrijk om vertrouwen te blijven houden in de toekomst. Laat je niet overdonderen door onheilsprofeten of de mening van buitenstaanders. Volg je innerlijke kompas en handel daarnaar. Je hebt namelijk meer in de hand dan je zelf denkt. Op die manier verdwijnt ook het gevoel van onmacht dat jou bij momenten overvalt. Door na te gaan waar je wél zelf toe in staat bent en graag zou willen, neem je geleidelijk aan de controle over je leven terug. Dit kan een jaar van zelfontplooiing worden, maar alleen als je er zelf ook achter staat. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Steenbok Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Steenbok

Een sprankelend 2022 ligt voor jou in het verschiet, Steenbok. Je tilt je sociale leven moeiteloos naar een hoger niveau en ook op het werk heb je het naar je zin. En alsof dat nog niet genoeg is: ook in de liefde heb je de wind in de zeilen. Jouw jaar kan niet meer stuk. Het leven kabbelt rustig voort en je hebt daar vrede mee. Een aanzienlijk verschil met de voorbije jaren. Je hebt van je fouten geleerd en dit jaar wil je bewuster gaan leven en meer genieten van de kleine dingen in het leven. Geleidelijk aan heb je meer en meer inzicht in je talenten en vaardigheden en weet je perfect wat je al dan niet aankunt. Gelijkgestemde zielen komen dan weer als vanzelf je leven binnengewandeld. Dat is een enorm verrijkende ervaring. De boeiende gesprekken die je met anderen hebt, zullen je voor altijd bijblijven.

Jouw groeitip

Spiritueel groeien gaat dit jaar bijna als vanzelf. Het hele jaar lang ben je er dan ook mee bezig. Tijdens dat proces komen bijna automatisch trauma’s uit het verleden aan de oppervlakte, trauma's die dienen verwerkt en geheeld te worden. Dit soort healing komt zonder meer je vriendschappen en relatieleven ten goede. Maar dat alles heeft pas kans op slagen wanneer je je gevoelens en emoties onder ogen durft te komen. Eenmaal je zover bent, zal je je als herboren voelen. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Waterman Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Waterman

Als Waterman beslis je om je leven over een andere boeg te gooien. Het is nog even uitpluizen hoe je dat in de praktijk vorm zult geven. Het is best mogelijk dat je de drang voelt om voor jezelf te beginnen. 2022 wordt sowieso een jaar van hard werken, maar met Saturnus aan je zijde ben je goed gewapend om het tot een goed einde te brengen. Je stort je dit jaar volledig op je professionele doelen, waardoor je sociale leven op een laag pitje komt te staan. Toch heb je hier zelf ook een hand in. Maak tijd vrij voor je vrienden. Vriendschappen zijn mooi en bijzonder, maar niet altijd evident.

Jouw groeitip

Voor je persoonlijke groei en ontwikkeling wordt 2022 een onvergetelijk jaar. Je krijgt met name talloze kansen aangereikt om je leven naar eigen inzicht in te vullen. Nu is het aan jou om die kansen met beide handen te grijpen. Geef de moed niet op, ook niet op momenten dat het even tegenzit. Door te volharden zal je in de komende maanden ongelooflijk veel bereiken. Wanneer je dan ook nog eens de kunst verstaat om je op geregelde tijdstippen te ontspannen, dan kan het dit jaar echt niet meer stuk. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Jaarhoroscoop 2021 Vissen Bloom web

Het jaar 2022 in een notendop voor de Vissen

De planeten zijn je welgezind dit jaar, lieve Vis. Er waait een frisse wind door je leven en zeker wanneer je in staat bent een aantal zaken los te laten, ontstaat er ruimte voor een nieuw begin. Sta dit jaar open voor iets nieuws. Zo gaan er nieuwe deuren voor je open en voordat je het weet onderneem je de nodige stappen om je studie of carrière verder uit te bouwen. Wellicht heb je het er moeilijk mee om afscheid te nemen van je collega’s of studiegenoten of van de vertrouwde omgeving. Maar ook dat komt allemaal goed. De aanwezigheid van de planeet Jupiter in je eigen teken is een hart onder de riem, een enorme opsteker.

Jouw groeitip

Op het vlak van persoonlijke ontwikkeling heeft 2022 heel wat in petto voor jou. Je hoeft er zelfs niet eens zo hard je best voor te doen. Het gaat allemaal als vanzelf. Het lijkt wel alsof het je overkomt. Hierbij dien je je vooral bewust te worden van wat je werkelijk wilt. Dat betekent ook dat je bepaalde zaken zult moeten loslaten, en hier durft wel eens het schoentje knellen. Maar dát is nu precies jouw leerproces. Vertrouw erop dat de kosmos dit jaar het beste met je voor heeft. Een jij, jij hoeft enkel maar je intuïtie te volgen. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2022.

Bloom 1 - 2022 is uit!

Word nu lid en lees Bloom online

 • Dossier 2022: astrologen en kaartleggers geven hun voorspellingen voor het komende jaar

 • Jouw Grote Jaarhoroscoop 2022: wat staat in jouw sterren geschreven?

 • Van zwart-wit naar kleur: de transitie van het ego naar de ziel

 • Hoe evolueert de huidige 3D-mens tot multidimensionale mens?

 • Een blank canvas: 365 dagen om positief in te kleuren

 • Van fixed mindset naar growth midset: brain-experte Charlotte Labee weet er alles over

 • Retrograde planeten in 2022: een handig overzicht

 • En nog meer boeiende lectuur.
  Happy reading!

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Inspiratie

Geef je Wicca spreuken en rituelen een extra dimensie: maak kennis met de 4 magische elementen // Deel 4 Lucht

Wicca’s werken met energie. De magie van moderne heksen vinden we terug in de 4 elementen, zijnde:…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Trotseer de belangrijkste valkuilen tijdens het lopen met de tips van Evy Gruyaert

Er zijn vele redenen waarom we van tijd tot tijd de drang voelen om terug te beginnen lopen of…

Lees meer
Kaartleggen

De wereld in 2021 volgens de Lenormand - Spiritualiteit

In deze reeks schetst internationaal gerenommeerd auteur, kaartlegster en astrologe Erna Droesbeke…

Lees meer
Bloom 1 - Special - 2022

Word een Bloom’er

 • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

 • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

 • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

 • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

 • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

 • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom