Home

Overige

Mijn account

PREVIEW // Jouw Jaarhoroscoop 2021 - voorspellingen voor elk sterrenbeeld

Astrologie
06/01/2021
PREVIEW // Jouw Jaarhoroscoop 2021

Benieuwd naar jouw horoscoop voor het jaar 2021? Astrologe en internationaal bestsellerauteur Erna Droesbeke heeft dit jaar de jaarhoroscoop 2021 op zich genomen en biedt jou voorspellingen over de belangrijkste levensdomeinen zoals carrière, werk, financiën, gezondheid, vrije tijd, je sociale leven en niet te vergeten... de liefde (zowel voor singles als voor de tortelduifjes in een relatie)! In deze preview lees je in een notendop wat elke sterrenbeeld mag verwachten van 2021. Sla er ook je eigen groeitip op na!

Benieuwd naar de volledige, uitgebreide voorspellingen voor 2021?

Klik als Bloom'er door naar de Grote Jaarhoroscoop 2021. Nog geen Bloom'er? Koop hier tijdschrift Bloom Special 2021 of abonneer je.

Jaarhoroscoop 2021 Ram Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Ram

Je gaat er als Ram professioneel en financieel gezien op vooruit in 2021. Toch wordt het succes je niet zomaar in de schoot geworpen. Bovendien kan je je niet van de indruk ontdoen dat je maar weinig waardering geniet voor al je inspanningen. Grijp je kans als die zich voordoet! Waar anderen in de problemen komen, ontsnap jij altijd bij het ergste… In de liefde is het over het algemeen rustig, al zetten hevige momenten de relatie op z’n kop.

Jouw groeitip

Je avontuurlijke aard doet je soms op vreemde paden belanden en dat heeft een impact op je leven. Je verdient veel geld maar geeft het gelijk weer uit. Tot je verdediging: je spendeert graag je geld aan kinderen, mensen of dieren die het nodig hebben… Je vecht voor een betere samenleving, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen! Zorg er wel voor dat je spontane en impulsieve daden geen verwijdering creëren met degenen die je liefhebt. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Stier Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Stier

2021 kan voor jou veel betekenen, Stier. Je kan je positie in het leven versterken, zowel op materieel als op spiritueel vlak. Wel kan je met tegenstand uit onverwachte hoek te maken krijgen. Houd daarom je financiën met argusogen in de gaten. Probeer ook de keerzijde van de medaille te zien, Stier, m.a.w. het probleem van twee kanten te bekijken. Daarvoor moet je je gewoontes en vastgeroest denken even opzij zetten. Gebruik je intuïtie en innerlijke wijsheid om je doel te bereiken.

Jouw groeitip

Je bent zo druk bezig met allerhande werk en hobby’s dat je je maatje wel eens vergeet, waardoor hij/zij op zijn/haar honger blijft zitten. Er is een tijd voor werk, je eigen interesses en een tijd om te genieten van elkaar. Geef ook meer aandacht aan de familiale situatie. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Tweelingen Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Tweelingen

Eindelijk krijg je meer grip op je leven, Tweelingen, en dat werd wel even tijd! De laatste tijd heb je geprobeerd om vooruitgang te boeken in je carrière. Dat is gedeeltelijk gelukt, maar het kan altijd beter! Stilaan krijg je je financiële zaken op orde. In 2021 stort je je dapper op een nieuwe job, die jou zomaar uit het niets wordt aangeboden. Familie, kinderen of werknemers sturen echter je toekomstplannen in de war. Toch slaag je erin om je ambities na te streven en je eigen leven te leiden.

Jouw groeitip

Je niet-aflatende nieuwsgierigheid voert jou in januari en februari 2021 naar de occulte wereld. Je tracht de psyche en het stervensproces te ontraadselen en daarrond een wereldbeschouwing op te bouwen. Ga daarom op zoek naar mensen die jou hierin kunnen inspireren of begeleiden. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Kreeft Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Kreeft

Een jaar waarin je als Kreeft later met gemengde gevoelens op terugblikt. Er zijn problemen met het mijn en dijn… Trots vertel je anderen dat je eindelijk wat meer centen bijeen hebt gespaard. Dat is niet aan dovenmansoren gezegd! In een gulle bui steun je iemand financieel die dat later als een geschenk beschouwt met als gevolg dat het tussen jullie op een knetterende ruzie uitdraait…

Jouw groeitip

Een (financieel) misverstand tussen jou met familie of vrienden draait uit op ruzie. Houd je aan een deftig financieel plan voor je inkomsten en uitgaven! Op onverwachte inkomsten hoef je niet te rekenen. Al dat gedoe om de centen maakt je woest en doet je veel verdriet, maar je kan de klok niet terugdraaien… Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Banner de wereld in 2021
Jaarhoroscoop 2021 Leeuw Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Leeuw

Het was net alsof je alles in goud toverde wat op je pad kwam, Leeuw. 2021 ziet er anders uit… Je ontwaakt uit je euforie en ontdekt dat je je professionele zaken anders moet aanpakken. Thuis is alles rustig, al moet je plots naar het eind van de andere wereld reizen om familie te helpen of bepaalde zaken recht te trekken. Het is ook kommer en kwel met je gezondheid. Een chronische ziekte veroorzaakt veel narigheid…

Jouw groeitip

Verzorg je gezondheid, want die staat soms onder druk in 2021, met een eventuele ziekenhuisopname tot gevolg. Social media of een nieuwe hobby kan dienst doen om periodes van eenzaamheid en depressie te overbruggen. Ga je ook meer bezighouden met de diepere zin van het leven. Spiritualiteit kan jou troost bieden dit jaar. Zet je ego opzij. Stel je in dienst van de maatschappij, dat zal je veel voldoening geven. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Maagd Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Maagd

In 2021 zit je er een beetje onderdoor, Maagd. Het is net alsof je een zware strijd hebt moeten leveren en het onderspit moest delven. Als was het vaak een innerlijke strijd die in je woedde. Familie en vrienden komen je schoorvoetend een handje helpen. Vooral je gezondheid krijgt het erg te verduren. Misschien moet je zelfs een kleine operatie ondergaan.

Jouw groeitip

In augustus ’21 word je heimelijk tegengewerkt door hogergeplaatsten (wat zelfs met vervelende maatregelen van de regering kan te maken hebben). Vanaf augustus probeer je een oplossing te vinden om jezelf aan de dagelijkse gang van zaken te onttrekken door yogabeoefening of meditatie. Je probeert alles vanuit een hoger spiritueel perspectief te zien en daar slaag je ook in! Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Weegschaal Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Weegschaal

Je hebt in 2021 af te rekenen met familiale en financiële kwesties die moeten uitgevochten worden, zodat je populariteit alsmaar daalt in de familiekring. Misverstanden uit het verleden zorgen voor veel spanningen tussen familieleden, wat dan weer resulteert in issues met het gezin. De kern van de zaak is dat er een machtsconflict uitgevochten wordt.

Jouw groeitip

Spanningen en misverstanden met familie, problemen in het gezin, ruzie of een dreigend machtsconflict, onverwachte financiële tegenslagen en het nemen van impopulaire beslissingen zetten je leven in 2021 op z’n kop. Zorg dat je je zo nu en dan kan terugtrekken. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Schorpioen Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Schorpioen

Met goede moed start je nieuwe projecten op die in de volgende jaren hun vruchten zullen afwerpen. Eindelijk word je met je talent in het zonnetje gezet! Je vernieuwende ideeën brengen je dichter bij een promotie. Thuis krijg je echter de wind van voren. Je krijgt te kampen met jaloezie en stoten onder de gordel. Eigenlijk voelt je gezin zich een beetje in de steek gelaten, omdat je volledig opgeslorpt wordt door al die nieuwe uitdagingen.

Jouw groeitip

Bekijk geduldig en met argusogen elk professioneel voorstel dat jou dit jaar wordt aangeboden! Je daadkrachtige en talentvolle aanpak valt in de smaak van het publiek. Je krijgt dan ook prompt promotie en verovert een centrale positie in de maatschappij. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Banner happy new year 2021
Jaarhoroscoop 2021 Boogschutter Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Boogschutter

De voorbijgaande jaren heb je je bijzonder ingezet om promotie en vooruitgang te boeken in je carrière. Daarvoor moet je de tol betalen in 2021. Je voelt je uitgeblust, moe en lusteloos. Je moet in 2021 harder werken voor minder verdiensten… Dat zit je bijzonder hoog. Toch zijn deze problemen in je werk van voorbijgaande aard. Er komen zelfs centen aanwaaien uit onverwachte hoek!

Jouw groeitip

In 2021 breng je veel gezellige momenten door met je gezin en familie, op voorwaarde dat je een evenwicht vindt tussen al je bezigheden, je werk, hobby’s en je kennissen- en vriendenkring. In 2021 sta je voor een keuze: minder verdienen of harder werken. Toch komt er ook geld uit onverwachte hoek aanwaaien. Een zegen voor een Boogschutter! Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Steenbok Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Steenbok

2021 wordt een jaar waarin je enerzijds wel blij bent, maar je anderzijds ook constant ergert… Jij hebt een doel in het leven en je houdt je daaraan. Maar anderen zorgen dan weer voor vertragingen en wachttijden allerhande. Om gek van te worden! Onverwacht bezoek zet dan ook nog eens je huis op stelten. Toch kunnen die problemen in een handomdraai worden opgelost als je daarvoor je ongeduld opzij zet…

Jouw groeitip

Zie de toekomst niet altijd zo somber in, Steenbok. De problemen die zich dit jaar aandienen zijn van voorbijgaande aard. Je moet wel je gezondheid in het oog houden, meer dan anders. Let op dat je relatie niet lijdt onder de vele plichtplegingen die je te vervullen hebt, zoals zakendiners of lunches, of samenwerkingen met nieuwe collega’s, zodat je laat in de avond bij je liefste arriveert. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Waterman Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Waterman

Het is net alsof jij je draai niet vindt dit jaar. Je hebt het gevoel dat je in het gareel moet lopen van bepaalde ‘autoriteiten’ en mensen die net doen alsof ze het beter weten dan jij. Dat bevalt je helemaal niet! Je voelt je van je vrijheid beroofd! Je hebt dan ook veel zin om al dat gezag en die regelneven op hun plaats te zetten, wat je dan ook van harte doet….

Jouw groeitip

Je moet je leren uiten en gevoelens onder woorden brengen, zodat mensen zich een beter beeld van jou kunnen vormen. Loop niet over van zelfmedelijden als iets niet meteen lukt. Daar stoot je anderen mee af. Laat je niet ziek maken door te denken dat het lot jou tegenwerkt in je ambities. Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Jaarhoroscoop 2021 Vissen Bloom web

Het jaar 2021 in een notendop voor de Vissen

2020 was voor jou een roerig jaar en in 2021 wordt het er niet beter op. Je plannen lopen vertraging op of gaan volledig de mist in. In liefde en vriendschap krijg je een zware teleurstelling te verwerken. Toch zijn er nog zoveel zaken die wél goed draaien in je leven. Je moet ze alleen ‘zien’…

Jouw groeitip

Vissen start 2021 vol verwachtingen. Je krijgt de kans om je positie in je carrière of de maatschappij te verstevigen. Laat het hoofd niet hangen als je niet onmiddellijk complimentjes oogst met het werk dat je geleverd hebt. Even op de tanden bijten, Vissen, en gewoon verdergaan! Je plannen worden dan wel vertraagd, maar het succes is in aantocht! Lees hier jouw volledige Jaarhoroscoop 2021.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Numerologie

Numerologie: welke kansen liggen in januari 2021 voor jou in het verschiet?

Numerologie of de leer der getallen is een handig instrument om inzichten te verkrijgen in een…

Lees meer
Voeding & Gezondheid

Je natuurlijke weerstand versus bacteriën en virussen

Als de nachtmerrie van COVID-19 ons al iets doet beseffen, is het wel dat we in de 21ste eeuw nog…

Lees meer
Inspiratie

Geef je creativiteit een boost met deze 7 tips

Creatief zijn: makkelijker gezegd dan gedaan volgens velen. Niet iedereen is gezegend met een neus…

Lees meer
Bloom 7 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom