Home

Overige

Mijn account

PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2021: het Jaar van de Os

Astrologie
Eva Vanooteghem & Esther Van Heerebeek
05/02/2021
PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2021

In Bloom 1 special - 2021 besteedden we traditiegetrouw ruimschoots aandacht aan de vooruitzichten voor het nieuwe jaar vanuit de visie van de westerse astrologie. Maar op 12 februari 2021 vieren we pas het Chinees Nieuwjaar, en daar horen natuurlijk nieuwe voorspellingen bij. In Bloom 2 - 2021 geven experts Eva Vanooteghem en Esther Van Heerebeek een overzicht van de tendensen waaraan we ons in 'Het jaar van de Os' mogen verwachten, en dit zowel op globaal als op persoonlijk vlak, als wat je liefdesleven en gezondheid betreft. Bovendien lees je in deze editie waar jouw kansen voor 2021 liggen. Tot welk Chinees dierenriemteken behoor jij, en wat staat er jou in 2021 te wachten? Je krijgt alvast een voorsmaakje in deze preview waar we inzoomen op jouw professionele leven. Happy Chinese New-Year!

Wil je je volledige Chinese Horoscoop 2021 lezen, inclusief een algemene indruk, voorspellingen op vlak van liefde en gezondheid & je kansen ontdekken voor het komende jaar? Haal dan snel Bloom 2 - 2021 in huis of word Bloom'er en krijg toegang tot alle content en functionaliteiten.

Rat Chinese horoscoop Bloom Jaar van het Varken SEO

Werk & succes voor de Rat in 2021

Als Rat ben jij in 2021 gericht op je carrière, nog meer dan vorig jaar. Je maakt tijd vrij voor onderzoek. Je neemt je huidige job onder de loep en je zult trachten te achterhalen of je hier nog wel op je plek zit. Misschien kan er bij je huidige werkgever nog het een en ander aangepast worden en zo niet, dan houdt niets je nog tegen om verder te kijken. Hierin ben je vrij daadkrachtig en de kans is groot dat je rond mei vindt wat je zoekt. Van dan af komen er nieuwe kansen en mogelijkheden op je pad die je verder zullen helpen. Bovendien krijg je nieuwe ideeën die je carrière een boost zullen geven. Financieel gezien is mei 2021 een positieve maand. Je kunt rekenen op een extraatje of je hebt een prima idee om meer inkomsten te genereren. Durf dit jaar gerust een risico te nemen wanneer het goed aanvoelt.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

De maand mei 2021 is een uitstekende maand voor jou. Niet enkel met betrekking tot je job, ook financieel zijn er gunstige ontwikkelingen.

Benieuwd naar de volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Rat? Je leest het hier!
Os Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Os in 2021

Het jaar van de Os pakt op beroepsvlak gunstig uit. Je zult dit jaar oogsten, waar je vorig jaar hard voor gewerkt hebt en met veel geduld en doorzettingsvermogen hebt gezaaid. Daar word je dit jaar voor beloond. Daarnaast geniet je ook meer erkenning voor wat je doet. De kans is groot dat je nieuwe zakelijke contacten legt en dat je bekendheid toeneemt. Financieel wordt het een stabiel jaar. Zelf heb je voor een goede basis gezorgd en daar kun je in 2021 op verder bouwen. Mogelijks start je met je eigen zaak. Neem vooral geen risico's, maar kies voor zekerheid.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

April, september en december 2021 zijn voor jou als Os het meest gunstig. Zowel op financieel als beroepsvlak mag je dan rekenen op gunstige ontwikkelingen

Benieuwd naar de volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Os? Je leest het hier!
Tijger Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Tijger in 2021

Het ontbreekt je momenteel aan inspiratie en verfrissende ideeën, zeker als het gaat om werk of het genereren van meer inkomsten. Gelukkig komen er wel een aantal mogelijkheden op je pad die je verder op weg kunnen helpen. Vooral de maand juni 2021 heeft heel wat in petto. Ga in 2021 niet overhaast te werk, zeker niet in je professioneel leven. Denk tweemaal na voordat je een overstap maakt. Neem alles in overweging, zoals je vaardigheden, de uitdagingen, maar ook de verloning. Krijg je een vast contract of niet? Het zou niet verstandig zijn om over één nacht ijs te gaan. Geduld is een must.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

De meest gunstige periode ligt tussen de maanden juni en november. Dan ben je in staat verstandige beslissingen te nemen en alles in goede banen te leiden.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Tijger? Je leest het hier!
Konijn Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor het Konijn in 2021

Op professioneel vlak kan dit voor jou een zeer interessant jaar worden. Geleidelijk aan ben je gaan beseffen wat je waard bent en het is met die inzichten dat je in 2021 aan de slag gaat. Je bent een pak ambitieuzer dan vorig jaar en dat kan gunstige ontwikkelingen opleveren. Het mooie is, dat je al snel resultaat zult merken van je inspanningen. Vanaf februari 2021 wordt je inzet beloond. Je mag jezelf gerust wat meer op de voorgrond plaatsen. Let wel op dat je perfectionisme niet de bovenhand krijgt, want dat is heel uitputtend. In financieel opzicht wordt het een positief jaar, op voorwaarde dat je niet te impulsief omspringt met je geld.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Februari, juli en oktober zijn veruit de meest gunstige maanden van 2021. Zowel financieel als zakelijk ziet het er dan interessant uit voor jou.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor het Konijn? Je leest het hier!
Draak Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Draak in 2021

Je bent zeer analytisch ingesteld en je bent een kei in het bedenken van allerlei strategieën. Die eigenschappen zullen er dit jaar voor zorgen dat je carrière aardig vooruitkomt. Zijn er lopende projecten, dan is de kans heel groot dat je die in 2021 tot een goed einde weet te brengen. Financieel moet je vooral de maanden maart en juli in de gaten houden, want dan heb je even de wind tegen. Probeer daarom voortijdig je spaarrekening te spijzen, zodat je onverwachte uitgaven kunt opvangen. Ook hier wordt een goede strategie je redding, wanneer zou blijken dat je inkomsten het laten afweten. Probeer je goed in te dekken, zodat je in 2021 geen verlies leidt door slordigheid of diefstal. Berg je bankkaarten zorgvuldig op. Juridische kwesties moet je in 2021 zien te vermijden.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

April, juni en oktober zien er alvast veelbelovend uit op beroepsvlak. Het zit je allemaal mee. Je zit midden in een goede flow.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Draak? Je leest het hier!
Slang Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Slang in 2021

Op financieel vlak heb je mazzel tussen maart en juni. De kans dat je in die maanden in geldnood komt, is klein. Op de een of andere manier trek je geld aan, ook al weet je nu nog niet hoe dat zal gebeuren. Je hoeft zeker niet bang te zijn om je te laten leiden door je ingevingen en vindingrijkheid. Maar 2021 wordt ongetwijfeld ook een jaar van hard werken, maar geen nood, want je wordt er op het einde van de rit rijkelijk voor beloond. Neem geen risico's en neem geen ontslag voordat je een nieuwe job hebt. Het is belangrijk om voor zekerheid te kiezen, ook al vind jij dat soms een beetje saai. Uiteindelijk brengt diezelfde zekerheid wel rust en stabiliteit in je leven. De volgende maanden is een promotie zeker niet uitgesloten, mét die loonsverhoging als extra stimulans. Vergeet ondertussen niet om voldoende rust in te plannen, want anders kan je dat tempo niet blijven bijbenen. Studerende Slangen doen het goed. Hun focus en inspanningen worden beloond.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Februari, juli en december zien er goed uit. Wil je van job veranderen, dan moet het in die maanden gebeuren!

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Slang?? Je leest het hier!

Paard Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor het Paard in 2021

Voor jou, Paard, start het Chinese nieuwe jaar succesvol. Je zult de komende maanden heel veel kunnen bereiken. Dat belooft dus! Toch is het van belang dat je oog hebt voor de unieke kansen die op je pad komen. Voelt het goed, doe er dan iets mee, want voor je het goed en wel beseft, gaat de kans weer aan je neus voorbij. Blijf echter geduldig en geconcentreerd, want je hebt nogal de neiging om je interesse te verliezen als de dingen goed vlotten. Je bent eigengereid en je komt op voor je persoonlijke visie, waardoor je wel eens in aanvaring komt met leidinggevenden, collega’s of klanten. Je uitgesproken mening veroorzaakt nu en dan wrijvingen in de werkomgeving. Toch word je op handen gedragen door je collega’s. Het is aangewezen om dit jaar wat verstandiger om te springen met je geld. Dit is geen goede timing voor investeringen en die impulsaankopen laat je maar beter voor wat ze zijn. Geef geen geld uit aan zaken die je niet nodig hebt en zorg dat je altijd iets achter de hand hebt.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Maart, juni en december 2021 worden belangrijke maanden voor jou. Zie maar wat er uit de bus komt!

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor het Paard? Je leest het hier!
Geit Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Geit in 2021

2021 wordt voor je beroepsleven een scharnierjaar, waarin je mogelijks voor een nieuwe uitdaging komt te staan. De keuze is aan jou. Zo lang je niet overhaast reageert, heb je alles onder controle. Verder is het in 2021 belangrijk dat je georganiseerd blijft en je focus niet verliest, zo niet kan je onnodig in de problemen geraken, zowel professioneel als financieel. Weet wat belangrijk is en richt je daar op. Kom je er zelf niet uit, schakel dan hulp in. Denk hierbij aan een financieel raadgever of een ijverige collega op het werk. In het jaar van de Os kan je heus wel vooruitgang boeken, maar de verhoopte resultaten blijven soms wat langer uit. Daarmee zal je moeten leven! Houd vol en combineer een praktische aanpak met je creativiteit en intuïtie. Tot slot doe je er goed aan om de uitgaven voor levensonderhoud en eventuele kosten voor je woning even onder de loep te nemen.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Juni, september en oktober 2021 pakken gunstig uit voor jou. In die maanden rond je projecten af. Bovendien komt er een extraatje en/of een erkenning voor al het geleverde werk.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Geit? Je leest het hier!
Aap Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Aap in 2021

Het zal jou de komende maanden niet aan kansen en mogelijkheden ontbreken, Aap. En handig als je bent, weet je daar waarschijnlijk slim op in te spelen. Dat zal je helpen vooruit te komen, niet alleen financieel, maar evenzeer op beroepsvlak. Heb je geen baan, dan zal dit niet lang meer duren. De kans is groot dat je heel binnenkort een job vindt, zeker wanneer je nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. Droom je er al langer van om voor jezelf te beginnen, dan is dit een prima jaar. Ga verstandig met je geld om en plan je investeringen in de tijd. Roekeloosheid kan je in 2021 wel degelijk in de problemen brengen. Je bent dus gewaarschuwd! Tot slot is je vindingrijkheid van onschatbare waarde. Die wend je momenteel niet zozeer aan om met innovaties uit te pakken, maar je spoort er wel allerlei fouten en gebreken mee op, die vervolgens voor de toekomst rechtgezet worden. Begeef je dit jaar niet op onbekend terrein, maar specialiseer je verder in jouw kunde.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Augustus tot en met oktober 2021 beloven de meest lucratieve maanden te worden. Dan is het aangewezen om snel te handelen, zonder roekeloos te worden.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Aap? Je leest het hier!
Haan Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Haan in 2021

Dit jaar kan er veel veranderen. Er worden heel wat aanpassingen en opofferingen van je gevraagd, maar gelukkig zullen deze achteraf wel de moeite waard blijken te zijn. Wanneer je je doelen niet uit het oog verliest, kun je veel bereiken en kan je zelfs heel succesvol zijn. Het komt goed uit dat je geen type bent dat snel of veel geld uitgeeft. Dat zou dit jaar ook niet verstandig zijn. Blijf met je geld omgaan zoals je dat altijd hebt gedaan, dan hoef je je in 2021 geen zorgen te maken. Sta je dit jaar voor belangrijke beslissingen of keuzes, win dan eerst advies in. Studerende Hanen boeken mooie resultaten. Dit jaar zal je je persoonlijke doelstellingen ongetwijfeld weten te behalen en bovendien beleef je veel voldoening aan een studie. Wellicht zie je je inkomsten stijgen en met dat extra geld schaf je je misschien wel een nieuwe wagen aan, of een computer. Een lucratieve bezigheid brengt ook nog eens geld in het laatje.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

De maanden maart, augustus en december 2021 zijn niet zo gunstig. Tijdens de andere maanden gaat het allemaal wat makkelijker, zowel financieel als professioneel.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Haan? Je leest het hier!
Hond Chinese Horoscoop Bloom Jaar Van Het Varken Seo

Werk & succes voor de Hond in 2021

In financieel opzicht sta je voor heel wat uitdagingen. Daarom is het zeer belangrijk dat je op een goede planning toeziet en je aan je budget houdt. Doe je dat niet, dan geraak je vroeg of laat in de problemen. Jij geeft nu eenmaal graag geld uit en dat is precies de bottleneck. Probeer je een beetje in te houden, zeker wanneer je financiële situatie onzeker is. In 2021 kan je aardig wat geld verdienen, maar je kan er ook veel verliezen. Wees dus op je hoede, zodat je niets verliest en/of gestolen wordt. Je vertrouwen in andere mensen kan worden geschaad. Het is zeker niet de tijd voor om leningen af te sluiten. Op werkvlak ziet het er beter uit. Je inzet wordt beloond, daar mag je op rekenen. Probeer echter geen al te hoge verwachtingen te koesteren, want die lopen helaas meestal uit op teleurstellingen. Ben je zelfstandige, dan is een werknemer of freelancer je uitermate toegewijd. Zie er wel op toe dat contractueel alles klaar en duidelijk op papier staat.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Juli, augustus en december zijn veruit de beste maanden van 2021. Beroepsmatig gaat het je voor de wind, wat dan weer een positief effect heeft op je zelfvertrouwen.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor de Hond? Je leest het hier!
Varken Chinese horoscoop Bloom Jaar van de Rat 2020 SEO

Werk & succes voor het Varken in 2021

Geleidelijk aan heb je weer meer voldoening van je werk. Dat is ontzettend belangrijk voor jou. In feite hecht je daar meer belang aan dan aan een hoge wedde. Vanaf maart 2021 krijg je steeds meer plezier in je werk en dat is ook de belangrijkste reden waarom je je beter in je vel voelt. Tracht je talenten zoveel mogelijk aan te wenden, want zo wordt het nog beter. Je inspanningen zullen ongetwijfeld hun vruchten afwerpen, zeker indien je een gedegen planning volgt. Misschien ga je in je beroepsleven wel op zoek naar nieuwe horizonten, en ook in dat geval krijg je steun van hierboven. Doen er zich op een gegeven moment dan toch financiële problemen voor, dan weet je als geen ander hoe je daarmee moet omgaan. Dat is trouwens één van je vele talenten. Wanneer je het slim speelt, zal je zelfs nog extra geld kunnen verdienen. Zelfstandigen zien hun omzet stijgen en hun cliënteel uitbreiden. Anderen ervaren tijdelijk logistieke problemen, zoals bijvoorbeeld een moeilijke bereikbaarheid van hun praktijk of zaak.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Os

Op het vlak van werk en geld zijn juli, augustus en december de interessantste maanden van 2021. Je bent dan uiterst tevreden over je job en de inkomsten vallen heel erg mee.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2021 voor het Varken? Je leest het hier!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

VIDEO: Volle Maan in Ram 1 oktober 2020

De Volle Maan van 1 oktober 2020 staat rond 23.06 uur in het teken Ram. Recht daartegenover staat…

Lees meer
Inspiratie

5D-ondernemen

Wat betekent ondernemen ‘in de nieuwe tijd’? De laatste jaren verschijnen er steeds meer…

Lees meer
Inspiratie

Ten volle BLOOMen

Alles wat we ontvangen, is een waar geschenk. Momenten van geluk, maar ook gebeurtenissen die…

Lees meer
Bloom 3 - 2021

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2021, jaarhoroscoop 2021, ascendanthoroscoop 2021, je Chinese horoscoop 2021,...

  • onbeperkt gratis kaartleggen

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom