Home

Overige

Mijn account

Bloom 4 is uit! Incl. thema 'healing'.
Bestel 'm hier

PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2022: het Jaar van de Tijger

Astrologie
Bloom
04/02/2022
PREVIEW // Jouw Chinese Horoscoop 2022

In Bloom 2 - 2022 besteden we traditiegetrouw ruimschoots aandacht aan het Chinese nieuwe jaar. Dat is dit jaar niet anders. Het Chinese Nieuwjaar vieren we op 1 februari 2022, bij de tweede nieuwe maan na de winterzonnewende. Zo komen we in het Jaar van de Tijger, dat eindigt op 21 januari 2023. Het Chinese Nieuwjaar staat ook wel bekend als het Lentefeest. Het uitbundige feest markeert het einde van de winter en luidt dus het begin van de lente in. Volgens de Chinese dierenriem staat dit jaar de Tijger in de kijker. Tot welk Chinees dierenriemteken behoor jij, en wat staat er jou in 2022 te wachten? Je krijgt alvast een voorsmaakje in deze preview waar we inzoomen op jouw professionele leven. Happy Chinese New-Year!

Wil je je volledige Chinese Horoscoop 2022 lezen, inclusief een algemene indruk, voorspellingen op vlak van liefde en gezondheid & je kansen ontdekken voor het komende jaar? Haal dan snel Bloom 2 - 2022 in huis of word Bloom'er en krijg toegang tot alle content en functionaliteiten.

Jouw Chinese Horoscoop voor 2022 • aan de slag!

Stap 1 • Bereken je Chinese Teken: weet je niet welk teken je bent volgens de Chinese astrologie? Geen probleem, je berekent het via de handige Bloom-calculator
Stap 2 • Zoek je Chinese teken hieronder op en sla er de bijhorende Chinese Horoscoop Preview voor 2022 op na

Chinese Horoscoop 2022 Rat

Werk & succes voor de Rat in 2022

Voor de Ratten ligt het geheim van je succes in 2022 in je flexibiliteit en creativiteit. Als Rat weet je je talenten handig te gebruiken en ga je steeds doelgericht te werk. Het lukt je dan ook bijna altijd om je dromen te realiseren. Soms heb je het gevoel dat geluk niet aan jou besteed is, en al zeker niet in 2022, maar onthoud dat in elke crisis een kans schuilt. Je gooit niet snel de handdoek in de ring, hoewel je wel eens durft te panikeren. Stay calm and keep going.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

De maand mei 2022 is een uitstekende maand voor jou. Niet enkel met betrekking tot je job, ook financieel zijn er gunstige ontwikkelingen.

Benieuwd naar de volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Rat? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Os

Werk & succes voor de Os in 2022

Je financiële toestand blijft ook in het jaar van de Tijger redelijk stabiel. Toch mag je die stabiliteit niet als vanzelfsprekend beschouwen. Ondanks het feit dat het Jaar van de Tijger een jaar van transformatie is, zullen er weinig onverwachte uitgaven zijn. Op vlak van investeringen dien je trouw te blijven aan je voorzichtige Ossen-aard. Doe gedegen onderzoek en vertrouw niet te snel op het advies van derden. Voordat je de knoop doorhakt en een grote investering doet, kan je maar beter overleggen met de mensen in je onmiddellijke omgeving. Zij wijzen je op je blinde vlek.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

April, september en december 2022 zijn voor jou als Os het meest gunstig. Zowel op financieel als beroepsvlak mag je dan rekenen op gunstige ontwikkelingen

Benieuwd naar de volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Tijger? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Tijger

Werk & succes voor de Tijger in 2022

The sky is the limit, Tijger. Je hebt de wind in de zeilen. Deins er de komende maanden niet voor terug om grootse doelen na te streven, want de kans dat je slaagt is bijzonder hoog. In financieel opzicht ziet het er veelbelovend uit, met tal van mogelijkheden om een aardig centje bij te verdienen, maar dan wel op voorwaarde dat je van je oude strategieën durft afwijken. Leer nieuwe methodes ontdekken en ga ermee aan de slag. Er is flink wat geld te verdienen, maar je moet wel durven mee evolueren met je tijd. Verdiep je in de wereld van de cryptomunten, daar valt zeker veel te verdienen de komende jaren. Verwoede beleggers weten wanneer ze moeten investeren en wanneer ze beter afwachten. Verder ben je regelmatig gestresseerd over je werk, hoewel dat geen reden hoeft te zijn om je uit het veld te laten slaan. Zolang je het hoofd koel houdt, kan er niks fout gaan.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

De meest gunstige periode ligt tussen de maanden juni en november 2022. Dan ben je in staat verstandige beslissingen te nemen en alles in goede banen te leiden.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Tijger? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Haas

Werk & succes voor het Konijn in 2022

De afgelopen jaren had je het zeker niet breed, waardoor je je genoodzaakt zag om zuinig te leven. Maar nu word je dan toch beloond voor alle inspanningen. Er komt namelijk een gigantische inkomstenstroom op gang, en dit dankzij een nieuwe functie of omdat je er in bijberoep iets bijneemt. Inmiddels hebben je collega's een groter respect voor je gekregen, nadat je jezelf meer dan eens bewezen hebt op de werkvloer.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Februari, juli en oktober 2022 zijn veruit de meest gunstige maanden van 2022. Zowel financieel als zakelijk ziet het er dan interessant uit voor jou.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor het Konijn? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Draak

Werk & succes voor de Draak in 2022

Onverwachte uitgaven zorgen ervoor dat je financiële positie nogal wankel is het komende jaar. Plan daarom je uitgaven zo verstandig mogelijk en doe zeker geen belangrijke investeringen zonder voorafgaandelijke uitgebreide studie. Zelfstandigen en leidinggevenden dienen extra goed bij de les te blijven. Je conservatieve aanpak behoort nu stilaan tot het verleden, want ook jij moet vooruit kijken en met je tijd mee evolueren. Een nieuwe, eigentijdse strategie zal uiteindelijk veel rendabeler blijken te zijn. Neem de tijd om al je onkosten eens flink onder de loep te nemen. Ongetwijfeld ontdek je zo overbodige uitgaven die je meteen kunt schrappen.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

April, juni en oktober 2022 zien er alvast veelbelovend uit op beroepsvlak. Het zit je allemaal mee. Je zit midden in een goede flow.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Draak? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Slang

Werk & succes voor de Slang in 2022

De bijzondere kwaliteiten van de Tijger zullen je dit jaar heel erg inspireren. Je haalt werkelijk álles uit de kast en precies daarom kan je in 2022 ongetwijfeld rekenen op enkele mooie meevallers. Promoties en financiële extra's liggen binnen handbereik. Je toewijding ontgaat ook je werkgever niet en dat levert jou flink wat waardering en respect op. Bouw je noodfonds verder uit de komende twaalf maanden. Zo heb je ook als het wat minder goed gaat nog altijd dat appeltje voor de dorst.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Februari, juli en december 2022 zien er goed uit. Wil je van job veranderen, dan moet het in die maanden gebeuren!

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Slang?? Je leest het hier!

Chinese Horoscoop 2022 Paard

Werk & succes voor het Paard in 2022

Assertief als je bent, haal je de ene promotie na de andere binnen en hoewel de meeste mensen je dat graag gunnen, weekt het bij sommige collega’s gevoelens van jaloezie los. Op de werkvloer lopen de gemoederen vaak hoog op. Laat je vooral niet meeslepen door die opstootjes op kantoor. Concentreer je op je financiën, want dit wordt een uitstekend jaar om te investeren. Durf de sprong te wagen. Je bent omringd door financieel experts die jou met raad en daad bijstaan. Als Paard ben je dan misschien niet zo gehecht aan geld, maar een uitstekende intuïtie maakt het mogelijk om makkelijk bij te verdienen.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Maart, juni en december 2022 worden belangrijke maanden voor jou. Zie maar wat er uit de bus komt!

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor het Paard? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Geit

Werk & succes voor de Geit in 2022

Succes op het werk komt nu wel heel dichtbij. Je bent uitermate hulpvaardig en je steunt je collega's wanneer ze professionele problemen ervaren. Maar ondanks hun goedaardige natuur mogen we de Geiten zeker niet onderschatten. Ze laten zich immers zomaar niet uit het veld slaan en weten heel goed hoe ze zichzelf telkens opnieuw in de verf kunnen zetten. Hierdoor ben je de anderen altijd een stapje voor, ook op de werkvloer. Dit jaar gedraag je je wel eens extravagant. Toch kan je maar beter dicht bij je nuchtere aard blijven, want al die excessen zijn uiteindelijk niks voor jou.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Juni, september en oktober 2022 pakken gunstig uit voor jou. In die maanden rond je projecten af. Bovendien komt er een extraatje en/of een erkenning voor al het geleverde werk.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Geit? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Aap

Werk & succes voor de Aap in 2022

Hoewel je dit jaar echt moet ploeteren om er in professioneel opzicht op vooruit te komen, bestaan er gelukkig mogelijkheden om je financiële toestand te verbeteren. Daar zorgt de kosmos voor, en dus is het aan jou om er gebruik van te maken. Dankzij een flinke dosis gezond verstand ben je toch in staat je spaarrekening aan te dikken.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Augustus tot en met oktober 2022 beloven de meest lucratieve maanden te worden. Dan is het aangewezen om snel te handelen, zonder roekeloos te worden.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Aap? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Haan

Werk & succes voor de Haan in 2022

Het Jaar van de Tijger kondigt voor jou een bijzonder gunstig jaar aan. Je zit helemaal op je plek en je houdt van het werk dat je uitoefent. Dat doe je elke dag opnieuw met heel veel liefde en toewijding. Maar er is meer, want voor al dat werk in je ook nog eens flinke bonussen. Je geniet van financiële meevallers en wie weet, ben je de eerste in rij om die promotie binnen te halen. Je timmert hard aan de weg om je financiële doelen te bereiken, maar vergeet niet dat je het geld ook mag laten rollen, beste Haan.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

De maanden maart, augustus en december 2022 zijn niet zo gunstig. Tijdens de andere maanden gaat het allemaal wat makkelijker, zowel financieel als professioneel.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Haan? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Hond

Werk & succes voor de Hond in 2022

Degenen die aan het begin van hun carrière staan, maken een blitzstart. Je hebt alles in huis om de perfecte werknemer te zijn. Je inkomen blijft dit jaar vrij stabiel, iets waar je ontzettend blij mee bent. Voor jou is het geen probleem om je in- en uitgaven verstandig te plannen. Dankzij een goed financieel beheer kan je makkelijk sparen voor je oude dag.

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Juli, augustus en december zijn veruit de beste maanden van 2022. Beroepsmatig gaat het je voor de wind, wat dan weer een positief effect heeft op je zelfvertrouwen.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor de Hond? Je leest het hier!
Chinese Horoscoop 2022 Varken

Werk & succes voor het Varken in 2022

Je bent een praktisch en materialistisch beestje, Varken, dat graag thuis vertoeft en altijd klaar staat voor familie. Met je dappere en verstandige aanpak ruim je vele hindernissen uit de weg. Toegewijd en zachtmoedig werk je netjes af wat jou wordt toevertrouwd. Maar als je je zin niet krijgt, kom je heel tiranniek en autoritair uit de hoek. Je bent een vechtlustig baasje, dat gemakkelijk op de tenen is getrapt. Meestal schik je je je in de situatie om de vrede te bewaren, maar je gaat ook heel eigenzinnig en rancuneus je eigen weg …

Gunstige periodes op beroepsvlak in het Jaar van de Tijger

Op het vlak van werk en geld zijn juli, augustus en december de interessantste maanden van 2022. Je bent dan uiterst tevreden over je job en de inkomsten vallen heel erg mee.

Benieuwd naar je volledige Chinese horoscoop 2022 voor het Varken? Je leest het hier!

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Lifestyle

Bloom's shopping tips voor november 2021: vind hier de fijnste verwennerijen, producten en diensten

Iedere maand selecteert Bloom de mooiste, magische verwennerijen speciaal voor haar lezers. Ontdek…

Lees meer
Spiritualiteit

Ben jij een pleiaden ziel? 5 kenmerken van deze harmonieuze wezens

Pleiaden zielen zijn onbaatzuchtig op aarde geïncarneerd met als doel liefde, genezing en wijsheid…

Lees meer
Inspiratie

Boekreview: Heel, omarmen van alles wat ons mens maakt

We zijn experts in onszelf niet goed genoeg vinden. Het lijkt wel of we collectief lijden aan de…

Lees meer
Bloom 4 - 2022

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je liefdeshoroscoop 2022, jaarhoroscoop 2022, ascendanthoroscoop 2022, je Chinese horoscoop 2022,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom