Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Nieuwe maan in Vissen: maak plaats voor liefde en creatie

Astrologie
Ada Dierick
22/02/2022
Nieuwe maan in Vissen 2022

Woensdag 2 maart 2022 om 18u38 staat de Nieuwe Maan in het sterrenbeeld Vissen. Deze Nieuwe Maan valt al heel vroeg in de maand. Er hangt een fantasievolle en vruchtbare energie in de lucht en dat komt door de creatieve Vissen. Tijdens deze Nieuwe Maan in Vissen draait alles om het verwezenlijken van je dromen.

Nieuwe Maan is wanneer de Maan en de Zon zich op dezelfde plaats in de ruimte situeren. Een Nieuwe Maan luidt altijd het einde van een 28 dagen durende cyclus aan en staat tegelijkertijd ook voor een nieuw begin. Deze maanfase moedigt ons aan om te beginnen met een schone lei en oude projecten en initiatieven af te ronden voordat we beginnen aan iets nieuws. Zet een intentie voor wat je in je leven wilt manifesteren. Denk goed na over welk zaadje je wilt planten deze maand. De periode van rond een Nieuwe Maan is uitermate geschikt voor reflectie en contemplatie. Denk na over wat je wil bereiken en wend de energie van de Nieuwe Maan in Vissen aan om de komende dagen tot actie over te gaan.

Nieuwe Maan in Vissen 2022

”Vissen staan bekend om hun spirituele manier van leven.”

Vertrouw op je intuïtie en luister naar de stem van je hogere zelf. Tijdens de Nieuwe Maan in Vissen kan inspiratie in overvloed beginnen opborrelen. Dus laat de artiest in je los en begin aan een creatief project. Stroop de mouwen op en vind een manier om je artistieke talenten bot te vieren. Het is zo speciaal en uniek om iets zelfgemaakt te kunnen bewonderen of gebruiken. De Vissen staan bekend om hun spirituele manier van leven. Zoek verbinding met de bron, met je medemensen en met het goddelijke. Laat je vooral niet afleiden door het ego en sta klaar voor anderen.

Heb je plotseling last van duizeligheid en hoofdpijn? Geen zorgen, dit is volkomen normaal. De overvloedige energie tijdens deze Nieuwe Maan is aan het shiften. Ons lichaam probeert dit bij te houden en dat kan leiden tot ongerustheid en fysieke klachten.

”Wat binnenin goed zit, zal zich ook buiten rondom je weerspiegelen.”

Deze Nieuwe Maan is in samenstand met Jupiter in Vissen. Concreet betekent dit dat er mooie kansen te wachten staan. Op spiritueel en creatief vlak is er de opportuniteit tot ontdekking en groei. Wat binnenin goed zit, zal zich ook buiten rondom je weerspiegelen. Manifesteren is een must tijdens deze Nieuwe Maan. Maak je borst maar nat, want dit is het startsein voor een spirituele upgrade. Liefde zal in allerlei vormen rijkelijk beginnen stromen. Tune in op deze liefdesfrequentie. Wees tolerant en vrijgevig naar anderen toe.

Lucide, heldere dromen tijdens de Nieuwe Maan in Vissen

Hou zeker een droomdagboek bij! Je kan plots heel lucide, heldere dromen ervaren. Schrijf ze op en ontrafel de verborgen boodschappen. Neem voldoende tijd om hierover te reflecteren. Het kan goed zijn dat je hogere zelf je iets probeert te vertellen.

Vissen reguleert het spirituele en mystieke aspect in ons leven. Datgene dat niet tastbaar, maar wel aanwezig is. Alles start met een droom waaruit mirakels kunnen voortkomen. Dromen zijn onzichtbaar, maar ze zijn er wel! Verbind met je dromen om ze werkelijkheid te laten worden.

”De aarde staat symbool voor de heilige grond waarin je deze dromen plant en laat groeien.”

De tegenpool van Vissen is het dierenriemteken Maagd en ook dit teken speelt een significante rol deze periode. De perfectionistische Maagd dringt aan om op details te laten en niet te snel of te dromerig te werk te gaan. De Maagd is een aardeteken en Vissen een waterteken, een opmerkelijk contrast. Het element water representeert je ideeën en creativiteit. De aarde staat symbool voor de heilige grond waarin je deze dromen plant en laat groeien. Bid en zet intenties bij het gebruik van water wanneer je het drinkt, je lichaam ermee reinigt of je huis ermee schoonmaakt. Maak plezier met water en behandel het als heilig.

Stel jezelf deze vragen tijdens de Nieuwe Maan in Vissen:

  • Ben je afgelopen cyclus behulpzaam geweest naar een ander? Op welke manier kan je deze nieuwe cyclus behulpzaam zijn naar iemand toe?

  • Welke kleine dingen of handelingen brengen je sereniteit?

  • Heb je het gevoel dat er een leegte is in je leven? Waarmee zou je die kunnen opvullen?

  • Welke droom wil je deze maand laten uitkomen? Hoe pak je dat concreet aan?

Ontvang gratis het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan'

Leer aan de hand van het gratis E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' hoe je de juiste beslissingen op het juiste moment kan maken. Hak belangrijke knopen door tijdens de juiste maanstanden en laat je projecten gedijen in de beste omstandigheden.

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang het E-Book 'Trouwen of een zaak opstarten met de Maan' gratis.

In onze Privacy Verklaring & cookie policy informeren we u over de gegevens die wij verzamelen wanneer u onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

Sabbats vieren voor moderne heksen

Eindelijk, daar is ie weer: de zomer! Het weer is zonnig en aangenaam. Maar zelfs in volle zomer…

Lees meer
Astrologie

18 juni 2023 • Nieuwe Maan in Tweelingen • Boost je communicatieskills

Op zondag 18 juni 2023 staat de Nieuwe maan in Tweelingen om 06:36 uur. Het sterrenbeeld waarin de…

Lees meer
Gelukkig Leven

Je hartchakra in de kijker - Deel I

Heb je wel eens een wandeling buiten gemaakt, waarbij je je volledig één en verbonden voelde met de…

Lees meer
Bloom 7 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom