Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs najaar 2023
zondag 1 oktber 2023 • Kortrijk Xpo
Koop tickets >

Mars in Steenbok: boordevol ambitie en strijdvaardigheid

Mars in Steenbok: boordevol ambitie en strijdvaardigheid

Op 24 januari 2022 komt de planeet Mars het teken Steenbok binnen, om er te blijven tot 6 maart 2022. Mars, de planeet die ons ego triggert, reist door het aardse teken steenbok en dat heeft gevolgen voor ons allemaal. Tijdens deze kosmische transit voelen we de behoefte om iets te bereiken. We hebben een doel voor ogen en zetten passievol onze schouders eronder. Mars stimuleert ons om ijverig te werken en aanzien te verwerven. Benieuwd welke uitwerking deze kosmische combinatie op jouw sterrenbeeld heeft?

Mars staat sterk in Steenbok en kan dus heel goed dealen met de rigide energie van het teken. Mars port onze ambitie aan en wanneer hij dan nog eens het gezelschap krijgt van andere grootheden, wordt die ambitie alleen maar groter. Bovendien krijgt de vurige Mars-energie in Steenbok een duidelijk afgebakende richting, daar waar hij in sommige andere tekens algauw versnipperd raakt. Mars heeft in het gestructureerde Steenbok een concreet doel voor ogen en hij zal niet rusten tot wanneer hij dat doel, de top heeft bereikt. Mars haalt hier binnen wat hij zo graag wil. Omgekeerd kan Steenbok (Aardeteken) z’n talent om de materie vorm te geven maximaal uitbuiten door met de ondernemende Mars in zee te gaan. Er is sprake van een enorme werklust, een geweldig doorzettings- en uithoudingsvermogen, waarbij weinig of geen energie wordt verspild. In het maatschappelijk gerichte teken Steenbok wil Mars niets liever dan een degelijke positie te verwerven, waar hij zich vervolgens van z’n medemens kan onderscheiden door z’n uitzonderlijke begaafdheid, kennis, intelligentie,… Beperking of belemmering staat niet in het woordenboek van een Mars in Steenbok. Hij laat zich door niets of niemand uit het veld slaan, want elke tegenkanting maakt hem zelfs nog strijdvaardiger en eerzuchtiger.

De consequenties voor de 12 tekens van de dierenriem

Deze positie van Mars, tussen 24 januari en 6 maart 2022, heeft voor elk teken van de zodiak een andere betekenis, vermits de planeet met elk teken een ander aspect vormt. Afhankelijk van jouw geboortedatum vind je hieronder wat je tijdens de vermelde periode kunt verwachten.

Mars in Steenbok ambitie invloed sterrenbeeld believe Bloom web

Ben je een RAM, dan wordt je maatschappelijke/professionele ambitie serieus aangescherpt. Je zult zeker iets tastbaars in de buitenwereld gerealiseerd krijgen. In je carrière wil je je onderscheiden. Hopelijk krijg je geen amok met je werkgever of met andere leidinggevenden.

Als STIER zal je je persoonlijke overtuigingen kracht bijzetten. Je bent bij machte om vurige pleidooien te geven. Mogelijk ga je daarvoor zelfs met anderen in de clinch. Je stopt heel veel tijd en energie in studie.

Je bent geboren met de Zon in TWEELINGEN: dit zijn weken van verhoogde seksuele activiteit. Wellicht sta je versteld van je libido. Probeer je niet te veel te moeien met andermans financiën.

Als KREEFT kan je dezer dagen je energie en passie kwijt in romantische aangelegenheden. Ofwel heb je net de neiging om fel van leer te trekken in amoureuze of zakelijke kwesties. Om deze periode zonder kleerscheuren door te komen, stel je je maar beter wat diplomatisch op.

Als LEEUW ben je nu vooral veeleisend naar je medewerkers, familie en vrienden toe. Jouw ideaal is de perfectie en daarin moet iedereen je nu volgen. Maar onthoud: om zaken gedaan te krijgen, is samenwerking cruciaal.

Als MAAGD zien we momenteel een kantje dat we niet zozeer van jou gewend zijn: je stelt je flirterig op en komt met een verleidelijke, zelfs flamboyante flair onder de mensen. Het komt er nu op aan om je emoties onder controle te houden.

Mars in Steenbok ambitie invloed sterrenbeeld resist Bloom web

Voor jou, WEEGSCHAAL, kan deze Mars in Steenbok voor vuurwerk zorgen in je familiale leven. Ofwel zet je je voor het volle pond in voor een veilige thuishaven, ofwel veroorzaakt je individualistische houding heibel.

Als SCHORPIOEN laat je niet snel het achterste van je tong zien. Dat verandert voor even tussen medio februari en eind maart, want in die periode ben je recht voor de raap. En ja, ook gevoelige onderwerpen passeren de revue. Dat is dan wel weer jouw cup of tea!

Jij, BOOGSCHUTTER, hebt nu de neiging om zeer bezitterig uit de hoek te komen, zowel ten aanzien van je medemens als in materieel opzicht. Zolang je je inzet om geld te verdienen zonder anderen te schaden, is er uiteraard geen probleem. Het is een ideale periode om je financiën en boekhouding even van naderbij te bekijken.

Met Mars in Steenbok in je eigen teken, STEENBOK, geniet je van een ware energieboost. Je komt dynamischer, ondernemender, krachtiger uit de hoek en je zult ongetwijfeld met heel veel animo nieuwe projecten willen opzetten. Ga echter niet al te roekeloos of onbezonnen te werk, anders komen er brokken van.

Als WATERMAN ga je met de actuele positie van Mars op reis naar het onbewuste en verborgene. Je laat je in met geheimen en spiritualiteit. Dezer dagen zijn emotionele uitbarstingen je niet vreemd. Probeer je in te laten met een creatieve activiteit waarbij je je gevoelens kunt uiten.

Ben je VISSEN? Dan laait je enthousiasme momenteel hoog op. Mogelijks engageer je je voor een sociaal of politiek statement. Het is een ideale tijd om toekomstplannen te smeden en je vrienden wat vaker op te zoeken. Van dergelijke ontmoetingen steek je zeker iets op.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Spiritualiteit

De theorie achter de theorie van de platte aarde

Transformatietrainer Rudy Van Damme demonstreert in deze bijdrage dat niet alles is wat het lijkt…

Lees meer
Astrologie

18 juni 2023 • Nieuwe Maan in Tweelingen • Boost je communicatieskills

Op zondag 18 juni 2023 staat de Nieuwe maan in Tweelingen om 06:36 uur. Het sterrenbeeld waarin de…

Lees meer
Spiritualiteit

Psychometrie en leren helderzien met foto’s

De term psychometrie doet alvast een belletje rinkelen. Foto’s dragen immers energie met zich mee…

Lees meer
Bloom 7 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023-2024, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom