Home

Overige

Mijn account

Mars in Maagd (29 juli – 15 september 2021): doe je voordeel met deze energie

Astrologie
Bloom
08/07/2021
Mars in Maagd (29 juli – 15 september 2021): doe je voordeel met deze praktische energie

De planeet Mars zal vanaf 29 juli tot en met 15 september 2021 het teken Maagd doorkruisen. Dit brengt talrijke mogelijkheden met zich mee om je leven te verbeteren. Deze reis van Maagd treft iedereen en dus niet alleen degenen die geboren zijn onder het teken Maagd. De combinatie van de planeet Mars en het teken Maagd zorgt voor ongekende efficiëntie. Nu is dan ook het perfecte moment om zaken af te ronden, projecten op te starten en je carrière naar een hoger niveau te tillen.

”Als Mars door het aardse teken Maagd reist, transformeert ons dat in echte workaholics.”

Actie ondernemen

Mars reist door het huis van Maagd van 29 juli tot en met 15 september 2021. De energie van Mars in Maagd is het laatst duwtje in de rug dat je nodig hebt om actie te ondernemen. Deze energie kun je toepassen in alle aspecten van je leven zoals in je professionele leven, maar ook bijvoorbeeld in je gezinsleven. Mars doet er ongeveer twee jaar over om zijn tocht rond de zon af te werken en door alle tekens van de dierenriem te reizen. Deze efficiënte flow dient zich dus niet geregeld aan. Als Mars door het aardse teken Maagd reist, transformeert ons dat in echte workaholics. We zijn veel meer geneigd om overuren te kloppen en we kunnen probleemloos multitasken. Mars zorgt ervoor dat we actie willen ondernemen en we benaderen alles dan ook op een praktische wijze. De invloed van het teken Maagd inspireert ons om perfectionistisch te zijn. Tot in de puntjes zullen we onze projecten verzorgen en foutloos willen afronden.

De energie van het aardse teken Maagd is verder ijverig en nauwkeurig. Deze energie kan zich uiten in een plotselinge drang om schoon te maken of op te ruimen. Dit kan letterlijk zijn, maar bijvoorbeeld het ordenen van je gedachten valt hier ook onder. Daarnaast regeert Maagd over je gezondheid, lichaamsbeweging en eetgewoontes. Na een drukke werkdag zul je nog altijd voldoende energie over hebben om te gaan wandelen of om in de sportschool te duiken. Leer jezelf, nu dat je beïnvloed wordt door de Maagd-energie, dan ook gezonde en efficiënte gewoontes aan. Corrigeer je eigen gebreken. Deze kleine veranderingen zullen je leven voor een groot deel verbeteren.

Haal het maximum uit deze transit

”De Mars in Maagd-energie tovert mensen ook om in critici.”

Echter moeten we in ons achterhoofd houden dat deze combinatie van Mars en Maagd niet alleen maar positieve veranderingen met zich meebrengt. De Mars in Maagd-energie tovert mensen ook om in critici. Meer dan ooit word je door anderen geconfronteerd met je gebreken en je wordt meer dan eens terechtgewezen. Daarnaast is Mars de heerser van je overlevingsinstinct. Dat kan ervoor zorgen dat je nogal eens gemeen uit de hoek kan komen. Vooral wanneer je overspoeld wordt met kritiek. Probeer je hierdoor niet op de kast te laten jagen, dit is maar tijdelijk. Misschien kun je zelfs iets leren uit al deze ongevraagde meningen.

Als Mars in Maagd staat, lukt het je om grote stappen te nemen om je leven te verbeteren. Dit geldt bijna voor elk aspect van je leven, maar in het bijzonder voor je gezondheid en je carrière. Mars symboliseert je bereidheid om te vechten voor je doelen en de waardevolle elementen in je leven te beschermen. Dit geeft je de drang om je professionele leven naar een hoger niveau te tillen. Je jaagt bijvoorbeeld op een betere functie tijdens deze transit en de kans is groot dat je deze ook zult binnenslepen. Als je wijs gebruikt maakt van deze transit zul je deze periode succesvoller verlaten dan dat je erin stapte.

Vond je dit een boeiend artikel en wil je meer artikelen?

Abonneer je nu en ontvang één jaar lang alle edities van Bloom. Bespaar €20 en geniet van de voordelen.

Reacties

Een account is verplicht om te reageren. Log in of registreer je nu

Inloggen / registreren

Wat anderen ook lezen

Astrologie

De Nieuwe Maan & Zonsverduistering in Schorpioen 2022

Op dinsdag 25 oktober 2022 ontwaren we niet alleen een Nieuwe Maan in Schorpioen aan het firmament,…

Lees meer
Astrologie

Jaarhoroscoop Maagd 2022-2023: gelukkige verjaardag!

Het sterrenbeeld Maagd is jarig als de maanden augustus en september hun intrede doen. Met de…

Lees meer
Astrologie

12 augustus 2022 • Volle Supermaan in Waterman • Lucht vs. Vuur

Op vrijdag 12 augustus 2022 om 03.36 uur vinden we de Volle Supermaan in het luchtteken Waterman.…

Lees meer
Bloom 3 - 2023

Word een Bloom’er

  • 8 edities van het Bloom-tijdschrift op jaarbasis

  • toegang tot alle leesartikelen uit het Bloom-tijdschrift + extra leesvoer

  • EXCLUSIEF! bereken en lees (on)beperkt persoonlijke geboortehoroscopen

  • kortingen op geselecteerde producten in de BloomShop

  • unieke themahoroscopen: je Jaarhoroscoop 2023, Ascendanthoroscoop 2023, je Chinese horoscoop 2023,...

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom