Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Trauma- en hypnosetherapeute Monica Bleeckx

Monica Bleeckx Summer Bloom Fest 2023

Op het Summer Bloom Fest 2023 in Deinze verwelkomen we Monica Bleeckx, trauma- en hypnosetherapeute, en tevens kinder- en autismecoach.

Zaterdag 5 augustus | Jupiter Zone
Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen?

Kamp je soms met mentale of fysieke problemen of geraak je maar niet af van die slechte gewoontes? Dan zou hypnose je leven wel eens op positieve wijze kunnen transformeren. Bij hypnose geraak je namelijk in een vorm van trance, van diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning, waarbij je onderbewustzijn extra ontvankelijk is voor suggesties. Het is een tool om op een snelle en efficiënte wijze therapeutische doeleinden te bereiken. Dankzij hypnose kunnen we direct de kern van een probleem benaderen, de essentie. Hypnose stelt ons in staat een waaier aan problemen aan te pakken, variërend van slechte gewoontes tot fobieën en trauma’s. In de deze lezing vertelt hypnotiseur Monica Bleeckx jou er dan ook alles over.

Zie Laura live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 'Wat is hypnose en hoe kan het jou helpen?'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Monica Bleeckx

Monica Bleeckx was vroeger leerkracht in het buitengewoon onderwijs en merkte gaandeweg dat kinderen vaak te maken hebben met onzekerheid, faalangst, een laag zelfbeeld,… en wou daar iets aan doen. Zo werd ze kindercoach en later autismecoach, aangezien ze kinderen met ASS ook wou helpen en hun omgeving ondersteunen waar nodig.

Uit pure nieuwsgierigheid schreef Monica zich bijkomend in voor een opleiding hypnose. Ze was er eerst enorm sceptisch over, maar nadien enorm verbaast dat ze aan de hand van hypnose mensen effectief kon afhelpen van hun angsten en slechte gewoontes. In deze boeiende lezing zal Monica dan ook uit te doeken doen wat hypnose voor jou precies kan betekenen. Tot slot heeft ze zich ook nog eens verdiept in de wereld van trauma en volgde ze een opleiding tot traumatherapeute. Dit alles doet ze in haar eigen praktijk Hestia in Zoersel.

Hestia | Website: www.my-hestia.be/

“Mensen helpen en gelukkig maken, is mijn passie. Ik ben positief denkend en geloof dat in ieder van ons de kracht zit om heuvels te beklimmen, uit dalen te klauteren en de horizon te bereiken. Jezelf graag zien is het begin! Dan pas ben je klaar om een nog betere versie van jezelf te worden.”

Monica Bleeckx

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom