Bloom 2 is uit! Chinese Jaarhoroscoop 2024 >

Ben jij klaar voor een leven vol magie?

Yes! Ook Angélique Windey en Nathalie De Jongh, bezielsters van Magic Moments, zijn van de partij op de 2de editie van het Summer Bloom Fest! Beide vrouwen bundelden samen hun krachten om anderen te ondersteunen en begeleiden op vlak van persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling.

Zondag 6 augustus | Jupiter Zone
Workshop: Ben jij klaar voor een leven vol magie?

Ben je klaar voor een leven vol magie? In een leven vol magie ben je helemaal verbonden met jezelf, de Bron, anderen en vooral jouw innerlijke wijsheid en intuïtie. Dan ontstaat er puur geluk, balans, innerlijke rust en vrede. Magie komt van binnenuit, we hebben het ontstaan ervan zelf in de hand. Tijdens deze workshop reiken Angélique en Nathalie van Magic Moments jou enkele tools aan waarmee je meer magie in je leven kan brengen. Dat doen ze onder andere aan de hand van enkele ademhalingsoefeningen die je in contact brengen met de kracht van je hart. Bovendien krijg je een helend sprookje in de energie van de zomer.

Zie Nathalie en Angélique live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 6 augustus 'Workshop: Ben jij klaar voor een leven vol magie'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Magic Moments Summer Bloom Fest 2023

Over Angélique

Angélique (rechts op de foto) is holistisch cognitief therapeut, spreker en gepassioneerd door kruidengeneeskunde. Het is haar roeping om bewustwording te faciliteren door magie en wijsheid naar mensen te brengen op een down-to-earth manier. De tools die ze hierbij gebruikt, zijn mindfulness, ademwerk, meditatie, essentiële oliën en de wijsheid van haar paarden.

Over Nathalie

Nathalie (links op de foto) is journalist en schrijfster. De magie van het leven ontdekken, ermee leren werken en dit doorgeven aan anderen is voor haar wat het leven echt zinvol maakt. Enkele van de tools die zij inzet zijn Tarot, Reiki, helende verhalen en essentiële oliën. Op die manier ondersteunt ze persoonlijke groei, transformatie en heling.

Magic Moments | Website: magic-moments.be/

“Let’s bring back the magic”

dit is het motto van Magic Moments.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom