Home

Overige

Mijn account

Spirituele Bloom Fairs voorjaar 2024
Zondag 21 januari 2024 • Geel
Koop tickets >

Lore Desauw

Lore Desauw Summer Bloom Festival 2023 Reset Fit

Maak tijdens het Summer Bloom Fest 2023 kennis met Lore Desauw, systemisch begeleider, energiegever, luisterend oor, personal trainer en not your typical holistic health en fit coach. Speels, avontuurlijk en bovenal gepassioneerd door alles wat te maken heeft met liefde: voor jezelf, de ander en het leven.

Zaterdag 5 augustus | Jupiter Zone
Uit je hoofd, in je lijf

We leven in een enorm hectische maatschappij, ook wel de ratrace genoemd. Van jongs af aan raken we gewend aan de rush van het leven. Doorgaan. Verder doen. Meer. Beter. Rapper. Soms lijkt het alsof er geen andere weg mogelijk is. En toch is er altijd een keuze. Maak tijdens deze editie van het Summer Bloom Fest samen met Lore Desauw de mooiste reis van je leven: de reis naar binnen. Van je hoofd, naar je lijf. In jouw authentieke energie. Zodat je vanuit liefde voor jezelf terug kan voelen waar je echt nood aan hebt en bewustere keuzes kunt maken die je energie, welzijn, gezondheid en relaties écht ten goede komen. En wanneer jij verandert, verandert ook de wereld om je heen.

Zie Lore Desauw live aan het werk

📍 Summer Bloom Fest, Brielmeersen in Deinze
📅 5 & 6 augustus 2023
✅ Jupiter Zone 5 augustus 'Uit je hoofd, in je lijf'
✴️ Bekijk de volledige line-up hier
🎫
Bestel nu je tickets voor het Summer Bloom Fest 2.0

Over Lore Desauw

Haar self love journey heeft haar gebracht waar ze de dag van vandaag staat, als enthousiaste, liefdevolle persoon en krachtige ziel. Lore Desauw heeft er een hobbelig parscours opzitten, als puber was ze namelijk enorm onzeker en zocht ze telkens liefde en bevestiging bij anderen. Tot ze jaren later ontdekte dat ze dit best bij zichzelf kan vinden. Het is dan ook haar ultieme wens dat je de liefde voor jezelf opnieuw kan ervaren en van daaruit keuzes kan maken die je welzijn, gezondheid en relaties ten goede komen.

Reset/Fit | Website: reset-fit.be/

“Reset your mind, your body will follow.”

Lore Desauw

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van Bloom en geniet 5% korting in de Bloom Shop.
Wekelijks ontvang je inspirerende leesartikelen, promoties en zoveel meer.
De kortingscode ontvang je in je mailbox.
Have a magical day!
Bloom